ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Хайде и аз при вас тази вечер  Hug

Вече вечеряхме, малкия се събуди няколко пъти от гърмежите  ooooh! . Не знам в 12 какво ще е  #Cussing out

Тази година по празниците изобщо не ми беше празнично, не знам защо...

Весело на всички  newsm24

# 151
Ками днес е страхотна и толкова слуша, дано не ни излезне през носа тази нощ. Цял ден се хили и ни се радва. Стана последно в 5.20 и до 8.30 не иска да заспи, кеф игра. А в другидни в 7 вечя е оревала света за сън. Само ни гледаше влюбено и ни пее и бръмчи с уста. Обожавам я. А мъжа ми като я види как се смее и се разтапя. Ходихме и неочаквано да срекърите. Добре ми беше. Даже мислех да останем.. но не си е работа в блок да караш нова година. Много е шумно.
Направихме равносметка на изминалата година и съм щастлива. Купихме си толкова неща, Марти оздравя и му порасна отново косата, роди се моето ангелче Ками, мъжът ми ме обича.. е каква повече мога да искам, само да сме здрави.. всичко друго няма значение.
Джине благодаря ти, толкова си мила. Ти поканата си я имаш, като оставяш децата на Бистрица просто после завий в другата посока на околовръстното Simple Smile))
Момичета и аз ви обичам Simple Smile) ако изпием по още едно чашко винце ще започем и да се уважаваме Simple Smile
Мисти, желая ти В. прекрасна да заспи и да изкарате весело на пук на лошото ти настрояние
Аз оставям заспалото човече и отивам да нацелувам другото за лека нощ Simple Smile)
После пак ще ви проверя.
Опа забравих , Катенце, моля те чета ти всеки пост и чаках да излезнеш ваканция за да пишеш повече. Моля те мисля те често отчитай се Simple Smile) Дейзи също Simple Smile

# 152
Весело посрещане на новата 2014. Беше прекрасна 2013 и я ще я изпратя с много обич.

# 153
Добре де,като ще се обясняваме в любов,щв си кажа и аз.Ми не мога без вас!Обичам ви,много!Когато отидох да раждам не мислех за мъжа ми,а за вас.През цялото време си мислех коя родила,дали е добре,какво ли е бебето..Благодаря ви за всичко момичета!За това,че ме четете,търпите и съветвате!БЛАГОДАРЯ!!!  bouquet

Ники,ти си появи!Вчера се чудех къде изчезна!Весело посрещане на новата година и на теб!!!

Мм приготви страхотна вечеря и подреди масата безупречно!!Подари ми и подарък и на беб
а също! Heart Eyes Може да си сме си вкъщи и само тримата,но се нагласих с нова рокля,гримирах се,оправих леко косата и сложих най-скъпите си обеци!Изпращам най-щастливата си година!!!

Пак ще пиша после.

# 154
Аз пък се премерих и ми иде да се гръмна. Защо ми трябваше ! Станала съм още по-тлъста и надежда за спасение няма....Въртях колелото 40 минути, решила съм всеки ден стриктно да го правя. И да се огранича в яденето. защото виждам просто каква свиня съм  Sick

Аз в групата във фейса не съм и не мога да видя какво пишат  Thinking
Близначе, ти що се мериш на пълен стомах,не се прави така - да знаеш - сутрин след тоалет и по бельо.  Wink Аз напоследък не смея да го доближа кантара, че нещата много на зле отиват. А сега няма едно малко бобче, дето да добавя собствена тежест към килцата на мама.

И ние приключихме с новогодишната вечеря - тази НГ сме си в къщи, като майка и дядо бяха при нас да хапнем пълнена пуйка с ориз и кисело зеле, ама се отчетохме бързо за около час и кой откъде е. Сега с милото зяпаме ТВ, а малкия огласява етажа до нас на дивана. Да видим какво ще правим със спането му когато започне войната за София. #2gunfire #Cussing out  Баща му все по-упорито предлага да му сложим тапи в ушите. hahaha

И аз си ви обичам, макар да не съм много редовна и да не пиша поименно на всички.  Hug  Heart Eyes Heart Eyes
На мен малко не ми се иска да идва 2014г. 2013 беше най-хубавата ми година с това малко съкровище, което ми донесе и хич не ми се иска да свършва. Колкото и да е хубава 2014, няма как да ми донесе нещо толкова хубаво като тази. Макар че през нея наистина ни очакват много хубави неща, както казвате - големите първи предстоят.  Hug Heart Eyes

Остават два часа, ама аз да ви пожелая от сега една много здрава, успешна и щастлива година, бебчетата ни да са здрави, спящи и ядящи!! Умерено послушни и будни в добрия смисъл.  Simple Smile

# 155
Глупи  Hug тук съм. Чакам да видя Подаръчето с късата черна рокля и фсичките мноу ви уважавам

Май успях да приспя и двамата едновременно. Сега с ММ можем да си извадим лаптопите на спокойствие  Laughing

На Джина поста звучи като на Оскарите, но пък съм сигурна че мъжа й ще е най-хубаво гелосаният в цялото заведение  Hug

Весело посрещане и успешна 2014!

# 156
добър вечер момичета Hug
и аз да се присъединя към празнуващите нова година в бг мама Simple Smile
Весело посрещане на новата 2014  Hug

# 157
Глупи ха дано ама надали, на всеки гърмеж почва да реве, и сега ще ходя да си легна с нея, че така няма да стане мойта

# 158
Щях да пиша нещо, но решавам да си замълча. С две думи, не съм съгласна с някои неща по повод какво е взето и какво е дадено, та за това спирам до тук.
Джине, ако пиеш джин, шибни един заради мен Simple Smile
Сандалка, ще чакам утре да ми кажеш какво се падна от баницата Simple Smile А за дръжките на шкафовете, той ТМ си мисли за Дари, че като почне да шета, да не ги сваля пак човека Simple Smile
Близначе, не стъпвай на кантара вечер бе душааа!
Мистиии, поздрав от наште комшии... Не знам за пуцането навън, но долу снимат предаването "Мислят си, че могат да пеят". За захранването, аз вкарвам нов зеленчук на 3 дена, може да е грешно, но така правя, като го добавям към останалите. А картоф с кърма йа мен ми хареса Grinning
Милото ми, върти се из цялото легло и не може даже да заспи от шумове Sad Не знам как ще изкараме нощта. Толкова е гадно - чалгии, пукотевици, псевдо певци Sad Хич не може да спи на шум Sad
Оттатък мама, тати и свеки, гледат Господарите, а аз от час и половина не мога да приспя малкия.
Днес взех тортичката, която поръчах за утре, нали пуканката става на 6 месеца, а и гости ще имаме. Поръчах малка от 8 парчета, обикновена, само с надпис Юлиан 1/2 г. Ама те ми я направили с едно Дядо Мразче и зелени пръчици като елхови клончета и червени топченца. Така й се зарадвах, много мило ми стана, но на връщане към вкъщи я смачках Sad ,яд ме е много.
Ще пробвам да се измъкна от леглото, дано мъничо спи!
Приятно посрещане, ако не успея да пиша преди 00:00ч.
Пожеланията през 2014г Wink

# 159
Марти едвам заспа от гърмежите, много се стресна. На Ками и оставих да пее лампичкатаза приспиване ама я чувам как се върти на всеки гръм.
Дейзи и аз та уважаам Simple Smile) Ники и тебе също и всички ви уважаам Simple Smile)
И ние гледаме господарите, голями са сладури. Аз се радвам че си останахме само четиримата, така като ги глидах и осъзнавам че имам най голямото съкровище - моите деца Simple Smile

# 160
Боцинко още спи и за сега не чува гърмежите, но до кога ли.....На мен ми се приспа зверски, ама ще вися, че той и без това към полунощ става да яде.

Аууу, гледам си заря през прозореца  newsm35 Тука нали е пълно със заведения и всяка нова година отвсякъде е само заря.

# 161
   Весело посрещане, момичета! Щастлива съм, че ви открих и че ви познавам!От тук нататък всяка следваща година ще е по-хубава, защото домовете ни са по-пълни и огласени от детски смях!
   Наздраве на всички! cheers

# 162
Ох, всеки с проблемите си - вие се чудите как да приспите бебетата, а нашият така е заспал на дивана, че ни пиратки го интересуват, ни заря, ни дявол. Та сега се чудим как да го събудим за къпане и папане. Май ще си проспи новата година.  hahaha

# 163
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МИЛИЧКИ !!!! ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИЧКИ И УСМИХНАТИ БЕБЕНЦА !!! 

Wine Glass bg

# 164
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  Hug
С ПОЖЕЛАНИЕ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ  bg

Общи условия

Активация на акаунт