ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
За много години, желая ви много здраве и да са здрави децата, другото ще си го направим ние

# 166
А такааааа.......я сега да се преброим. нали щяхте да сте тука бре? А накрая само аз и пламена84  Crossing Arms
Аз хубаво си поревах, ама от щастие Simple Smile Миг преди часовника да покаже 0 ч, в съзнанието ми изникна спомена за операционната в Тина Киркова, анестезиоложката която ме гали нежно, сестрата до мен....лекарката...слушам я как казва "Тука направи разрез...не, не там, да така...давай....виждам бебето ! Показва се ръчичка, дърпаме !!!". И после...после първият плач на Боцинко, буцата в сърцето ми, ама буца от щастие, влагата в очите ми и "Честито, имаш си хубаво момченце !"...После ми го дадоха и аз допрях бузката си до неговата, а той моментално спря да плаче. Този миг никога няма да забравя. И после...прекрасното чувство, че се е родил, че го износих и родих, въпреки всичко !
Да, всичко това си спомних за няколко секунди и го ударих яко на рев...
После се помолих на глас, новата година да донесе на Дени от Варна и малкия Юли щастие, здраве, утеха и много любов! И пак ревах, ревах, ревах....

А накрая се помолих ММ да се прибира, че искам да започна ЧНГ-то със секс  Mr. Green

В легълцето заварих ухилен до уши Боци. Намачкотих го и го нацелувах до припадък, намокрих му цялата косичка със сълзи. Занесох го до прозореца да гледа зарята, но той не обърна никакво внимание, пердето беше по-интересно  Laughing  После хапна и заспа блажено. Въпреки гърмежите. Ей непукист ще е това моето  Laughing

Дами обичах ви миналата година, обичам ви и сега.

Наздраве, ЧНГ и ви чакам  Sunglasses

П.С. Докато пишех сте се появили, това е добре Wink

Днес мама oceanlab  има рожден ден (добре че фейса подсеща). И въпреки,че тя отдавна не е писала, се надявам че поне чете. Нека и пожелаем да е жива и здрава и много мигове на щастие с Алекс ! Мише, обичам те  Heart Eyes

Честити имен ден на всички именници, както и на моя татко.

ВЕСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, а на теб специално честито имен ден, жива и здрава !!!!   bouquet

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 00:53 от blizna4e

# 167
Официално най проспаната ми Нова Година  Crossing Arms

Честита Нова Година  Hug Да сте живи и здрави всички, а именниците да не се скатават ами да почерпят по едно руйно вино  Hug

Аз легнах да приспивам децата и на ко стана  Crossing Arms ММ е за разстрел   Crossing Arms Бях нагласила шампанскоо със големите чаши и цветна захар за чашите  Crossing Arms Сърдита съм му  Crossing Arms

# 168
  • София
М'мишета, шестита но'а гдина!  Wine Glass 

# 169
За много години, мили мои! Бъдете живи и здрави, вие и семействата ви, всички приятели и близки! Обичяйте се, разбирайте се, ценете се един друг и нека сълзите в очите ви бъдат само от радост! Нека Господ ви пази!
Близначе, Hug и мен разплака, толкова мило ми стана! Милото Боци душ си му направила! :*
Агнес, ела застреляй мойте комшии, остави го ТМ на мира.
Тази вечер бе кято всяка друга, като изключим пуцането и целия тоя шум.
Иначе хапнахме заек, ама не моя Патканчо де, той се изуми от пуцането. Попреядохме, мама и свеки готвиха и сервираха. После поотсервираха, накрая аз и тати прибрахме масата, аз измих чиниите и всеки по леглата. Само дето баща ми реши да спи на земята, мама на дивана в същата стая, а аз се ширя на спалнята, малкия в кошарата. Сега се притеснявам за тати, да не се схване съвсем, той все мисли, че е на 20 години.
Ох, тея взеха да тропат, ще започна новата година с принасяне на комшийско жертвоприношение!

# 170
Айде аз пак тука  Laughing

Добро утро !

Агнес то па кво ли си проспала, нощ като нощ. Шампанското можеш и днеска да го изкъркаш.

Мъхеста, ти се появи !  Rolling Eyes Годината ще ни е плодородна  Peace

ММ се прибра в 4 ч и се напи. После опита да ми посегне сексуално, но заспа  Mr. Green

Боцинко стана в 6.00 яде и заспа. Сега пак е буден и гледаме ТВ с него.

И ви чакам.  Sunglasses

# 171
Честита нова година!

Джине, това за Перу ще си го запиша, да знаеш!  Laughing  Пък и вече не кръмя и мозъка ми си е на мястото  Mr. Green

Аз заспах към 23ч. и съм спала като пън, нищо не съм чула, детето да се събуди също. Ще питам мъжа ми имало ли е проблеми. Но, край нас няма много шум. От ляво и от долу са ни административни сгради. От дясно е офис сграда. Отгоре само са жилищни, но също са половината помещения офиси, складове, галерии... Някои апартаменти са ваканционни и сега са празни.

# 172
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Честита Нова Година мили мои нека тя ви донесе най–вече здраве,много щастие,само положителни емоции и всичко което не сте постигнали през изминалата да го постигнете тази!Много ви целувам всички и много много ви обичам Heart Eyes Heart Eyes
Близначе аз съм на линия от 5.30 hahahaда Кирето се събуди рано рано!
Иначе си спа детето хич и не помръдна на цялото това гърмене!

# 173
Добро утро момичета  Heart Eyes . За много години!

Честито на именниците   bouquet

Снощи си легнах в 12 без 20, очаквайки малкия да се събуди. Имаше доста бомбандиране, но той не го отрази  Shocked . Пропуснах шампанското, но както казва Близначето, може и днес да го опитам  Mr. Green

# 174
  • София
Оооо, банда! За много години и на свежа глава да ви пожелая! Хайде, да 'илЯдите!!! Господ здраве да ви дава! Да сте щастливи, берекетни, оборотни ( Mr. Green )и разкошни цяла година! Децата да растат здрави, умни, румени и засмени, да хубавеят още повече и да ни радват! И въобще... златен клас на нива, червена ябълка в градина, пълна къща със коприна! Догодина, до амина! Айде сега да почерпите!  Laughing

ММ се прибра в 4 ч и се напи. После опита да ми посегне сексуално, но заспа  Mr. Green
 hahaha Joy Пък ти толкоз го чака! Пууу, да му се не знай, начииии!

Гърлче, не ги жали съседите, пали жертвената клада. Някои агнета колят, други - котки, трети прасета (Джине!). Може да донесе берекет! Ако ли не, то със сигурност ще донесе поне рахат!  Joy

На всички именяци, именячки и именячета - честито!   bouquet

Моите снощи даже не разбраха, че е била с нещо по-особена вечер. Спаха като порчета. Мамка им си пийна винцЕ след тежкия ден, прекаран в готвене и чистене. Имахме гости, но аз ги зарязах в 2 часа и морна, морна си легнах.

Какво ви се падна от баницата? Аз не стига, че сама слагах късметите и рязах баницата, но съм си сервирала парче с 1/3 късмет, т.е. отрязала съм го и ми се падна: "Ще........, за......". Толкоз. Joy

# 175
Честита Нова Година ! Живи и здрави, с много късмет и любов ! Hug

# 176
Честита новата 2014 година
Нека тя ви донесе всичко, което не се купува с пари -любов, мъдрост, истина и пари за всичко останало!
Близачещях  да съм тук, ама не очаквах такова чудо от Вики. От гадните бомби/т.нар. пиратки /като че ли други години не са били чак пък толкова бомбастични, тия са нов модел явно/ нашта реши, че не може да заспи и само рев, по едно време Калин си въобрази, че е болна от нещо и искаше да търси лекар навръх нова година, изпокарахме се, на тая тема, накрая ме остави в спалнята с детето, то реве, като я гушнах, за пръв път я люлях на ръце, и заспа към 23ч, та с мен на спалнята, и голямата офанзива беше между 12без 15 и 12 и 10, лежах в кревата й и запушвах ушите, чак към 00:30 заспа като хората, и аз си легнах с нея, толкова ужасна нова година за моите 37 години съм нямала, най-много да намразя този празник в следващите няколко години
И не почвай нова година със секс, щото ММ винаги е казвал "Никакъв секс на 1 януари, че да не ми тръгне шибано годината"  Mr. Green
Гърл нали имам тренинг с шумни комшии тия отдолу имаха гости, но ние сме им измислили цаката, телевизор в спалнята, може и радио, и няма проблеми по отношение на музика или говор/хилеж и т.н. само ако местят мебели или като тия над нас скачат отвисоко тогава и тв не може да ни спаси Да ти е жив и здрав Юли, кога мина пък 1/2 година
Бях решила снощи да се напия, и на детето АМ, ама сигурно ми надуши пъкленият план и не ми даде тази възможност.
Честито на именяците, Весеееее и на теб, честит имен ден и да не се ядосваш за роднински неразбории тази година  Hug

# 177
  • София
За много години момичета!
Да сте живи и здрави!

Аз съм именничка днес, благодаря за пожеланията! Да пийнете по едно за мое здраве, докато не сте изтрезнели още. Drunk
Честито и на другите Весита в групата, и на таткото на Близначето!  bouquet

Тази нощ беше кошмарна. Егати и пиратките и бомбичките. Лазар се събуди в полунощ и до 7 заспиваше за 10 минути. Много леко спи. От 7 до сега е буден и нито иска да яде, нито вода да пие. Аз виното вчера не успях да изпия, но пък главата ме цепи все едно съм изпила цяло буре. Днес ще дойдат и големите деца на мъжът ми, трябва да сготвя.
Много приятно си изкарахме снощи двамата с мъжът ми, по добре, че не останах на вилата да си късам нервите. Пяхме си, танцувахме, само дето Лазар ни попречи да се отчетем за последно през старата година. Той пък маймуната му ни попречи и да отбележим точка за новата година, но днес все ще заспи по някое време, преди да дойдат децата. Ще се възползваме. Mr. Green

# 178
За много години,момичета!!Да сте живи,да сте здрави,бели,румени,зесмени!И дечинята да пеят и усмивки на лицата им да греят!Добра и берекетна беше старата,но я изпратихме.
Новата да ви дари
малко повече с пари!
С песни къща да е пълна,
раклите със тежка вълна,
а градините със плод,
с радост и щастлив живот,
с руйно вино, с медовина -
дребна челяд да е жива,
да узрее клас на нива,
колко пясък и звезди,
зърно толкоз да плоди,
та за всички хляб да има,
щом настъпи лоша зима,
а за мене по парица,
за бонбони и халвица...
Сурва, весела година,
сурва, сурва до амина!

Снощи последно не облякох черната рокля,а една бяла и май сбърках.Това бе най-ужасната ми Нова Година. CryЩе ви разказвам друг път да не товаря темата от първия ден на годината.
Бреййй,бях забравила какво става в България на НГ.То гърмене,то свистене,то заря,то чудо.Като на война беше.В Гърция гърмят на Велик ден,но много по-малко.Нищо общо с това вчерашното.А нг го нямат за кой знае какъв празник.Бях гушнала детето и то нищо не разбра милото,а аз необяснимо защо бях уплашена.Сърцето ми се свило,пулса ми учестен,ще кажеш,че мен гърмят.Купона в комшийте над нас продължи до 6 сутринта(от 'де 'зеха сили,бе?!?! Shocked)Песни,танци-добре.Ама от време на време един или двама индивида излизаха на терасата и надаваха тарзански вой.Какви бяха тези емоционални изблици така и не разбрах,но крещяха  все едно ги колят.Интересно,че уж почти не съм спала,а успях да сънувам Пина,че ми се обади да ми каже чнг и Глупи,която ме покани на гости Mr. Green
Дано поне вие сте си изкарали добре!
Дени,"Пътуване до тайнствена страна ще имаш през годината!"

Честито и на всички именници!Със здраве да си носите името!

# 179
Хахаха Гифтче ще ме съсипеш. Нашата нова година бише горе долу добре. Посрещнахме я по анцузи и домашни дрехи. Нещо така и не ми дойде музата да се глася. Легнах си в 5 че загледах имаш поща с Мег Раян. После Марти пак зарочна да обикаля.. абе пак не се спа. Ако не съм те поканила на гости досега заповядай. Странно е че аз наистина постоянно каня някой на гости и все никой не идва. Пък съм много гостоприемна.. незнам защо така. Ето виж Джина я чакам вече 6 или 7 месец да мине Simple Smile))

Ние днес се качихме до Витоша да си пробвам сноуборда. Минахме 40 км докато стигнем, сняг нямаше, намерихме само едно малко петно което го минах спускайки се по гъз а Марти се заливаше да се смее. Явно съм забравила всичко... след има няма 10 мин Камелия вече пищеше в мъжа ми и настана суматоха. Бях заклеймена че няма да карам защото видиш ли детето реве. Заключението което измислих. Ками ще я захраня уикенда и се надявам бързо да наваксаме и ще я тренираме да седи поне 4 часа без мен. А не всички да ми викат реве теб иска.

Общи условия

Активация на акаунт