ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Глупи да не те отчайвам, но това със захранването не е точно както си го мислех, то е плюване, то е чудесия и накрая се дохранваме с кърма

# 181
  • София
Живи и здрави да сте всички!  bouquet
Честит имен ден на Весето и Глупи  bouquet
Много ми е лошо. Едва сега започвам да се оправям. Цял ден лежа и спя заедно с котката. Нямам сили. Ставам само за храна и до тоалетна.

# 182
Леле,Джинееее,кучка махленска
Скрит текст:
(така ме наричаше баба,когато се прибирах по малките часове и минавах на пръсти  по коридора до  нейната стая
!!!!Как ти завиждам.Така бях и аз едно време след празници,а сега... ooooh! Ама така е като си имате баби!!ДА са ви живи и здрави!

# 183
Ехеее, колко много сте изписали..Колажа е страхотен, поздравления. Хайде момичета, за много години! Нека новата година ни донесе най различни знайни и незнайни положителни емоции с нашите бебчета. Пожелавам на всички Ви много късмет, много пари, много любов и разбира се здраве, за да се ползвате от всичко това!   bouquet

# 184
Джине нека ти, пияницо  Mr. Green Ех, и аз завидях......

Днес пък цял ден да няма бг-мама, ми бива ли такова нещо  Crossing Arms

Баща ми днес е именник и му спретнах хубава трапеза от дивечови ястия. Поне са чисти и леки меса и няма да му натоварват болните бъбреци. За пръв път от доста време си хапна добре.

Докато сервирах, дадох на ММ да държи Боци като изрично казах да внимава хубаво да не му събори виното ! И все едно си казах на задника ! Естествено Боци набара чашата и я разля. Беше облечен с чисто ново и чисто бяло костюмче на Дисни, което стана цялото в червено вино  #Cussing out Бях на път да убия ММ, вече го виждах застрелян. Хем му казах ! Сега го пратих за Вениш, но се съмнявам че бялото костюмче вече пак ще е бяло.... Crossing Arms

Глупи, да не ти казвам аз колко време я чакаш Джина. Ма не минава. Тя е несериозница  Mr. Green

Руме, не знам защо е била ужасна, но ти пожелавам вече всяка нова година да ти е прекрасна  Hug

Мъхче, аз все пак си дочаках секса и си заслужаваше  Whistling

Отивам да се пробвам да сложа някакъв ред, дребната нали си дойде и тя с татко и се постара да въведе безпорядък в апартамента  ooooh!

# 185
  • varna
Щото нямаше БГ-МАМА, чак сега се включвам аз!
ЗА МНОГО ГОДИНИ МАМИ И БЕБЕТА! Живи и здрави да сте, от късмет, щастие и любов да се не отървете! И аз много се радвам, че ви има! Весе, ЧИД, специален гуш за теб, вече имаш твое си семейство, те са най-важни, да знаеш! А то е казано, че всичко се връща, споко!
Това верно беше някаква кошмарна НГ - често искам всички гърмящи неща да забранят със закон, не само пиратките! Е то бива ли такова нещо, направо да те е страх да излезеш на балкона! От вчера сутринта са почнали, та сега още се чува! Ема обаче напук на всичко ги проспа и стана чак 30 мин след 12, когато се дигнахме да си ходим вече, а като се прибрахме пък не искаше да спи до 2 чак, а уж заради нея си тръгнахме. Като цяло не знам дали защото на друго място бяхме, или защото бяха се събрали 4 деца на куп и пищяха и трещяха като невидели из апартамента, прекарахме времето на смени в спалнята да я гушкаме и люляме да спинка. А иначе спи като пън от 10 до 5. Обаче сутринта аз още пияна нямах сили ни да я дигам, ни да я люлям, нахраних я само и я пльоснах да си играе между нас на спалнята и о, чудо, заспала е към 7 та чак до 10!

# 186
  • София
честита Нова Година!
Да сме живи и здрави и дечицата и много късмет!
Честито на именниците!

Аз заспах в 22часа, ММ ме събуди да се чукнем и към 0,30 часа си легнахме.Ясен обикновено се буди около 5-6. Тази нощ се събуди веднъж към 1,30 и после към 4 да яде и към 6 пак.

# 187
Явно тежка нощ е била, но най-тежка на Джина  Laughing не я е срам, да й завидим всички, но както каза подаръчната друго си е бабата да е наблизо Wink
Нямаше мама, но имаше ФБ

# 188
  • София
Момичета, Лазар е с температура. Не е висока, беше 37.2 и му дадох Панадол. Обаче след един час стана 37.5. Кажете какво да му давам ако продължи да я вдига.

# 189
  • София
Аз както написах все едно не яде през нощта, а той се буди обикновено към и после към 5.
Мисти, при теб е било доста зле.,
Весе, защо не се обадиш на бърза помощ, ако продължи да вдига температура?

# 190
ЧНГ!! С пожелания за много здрава, успешна и безпроблемна нова година!! Много здрави и спокойни, добре похапващи си бебоци.

Весе, ЧИД!! Всичко най-най. На малкия личната все ми разправя, че за бебетата до 38.5 е нормална температура и да давам панадол чак ако вдигне над това.

# 191
Gemavar, аз също правя така. До 38.5 не пипам, каквото и да става. Чак над тази стойност давам Панадол. И моята лична така ме учи, казва че температурата до тази стойност е полезна. До сега проблеми не съм имала. Иначе с Панадола само се подтиска естествената реакция на организма, каквато се явява температурата.
Весе, да не са зъби?  Thinking

# 192
  • София
Де да бяха зъби, ама не са. Лепнал е вирус от брат си. Калин от една седмица кашля като магаре и го боли гърлото, сега и Лазар почна да кашля. Има и сополи, толкова много, че едвам диша. Заспива и след две минути е буден. За гърлото още не знам, утре сме на лекар и ще видим. И аз не бих се притеснявала за температурата, ако нямаше и другите симптоми.

# 193
  • София
Честита Нова Година и от мен!  Hug
Обичам ви, но за разлика от това ви и уважавам  Mr. Green
Ха нека както сте изпратили Старата, така да ви върви и през Новата - само любов и признания в любов  Hug Кой беше писал "оборотни"? Ах ти, Мъхчееее, само така - право в десетката  Peace Тюх, ама гати и късмета си изтеглила  ooooh!

Весе, Глупи, Касис, Грозданке, честит имен ден!   bouquet
Весе, и аз се присъединявам към горната група с температурите до 38,5. Малка разлика - нашата педи е казала цифрата 38,3.

А днес и нашата лъжица каза "цънк" в долното небце. Моментално бутнах пръста си за проверка, но той бе засмукан безпардонно. И не можах да видя. Но с лъжицата всеки опит резултираше с "цънк"  Sunglasses
Дари бе гостена с празничен обяд - само банан с авокадо. Ебре, чудо бре, изяде цял един банан с половин авокадо и искаше още! Държеше се като сираче - рев, сълзи, сополи. Мисля, че за пръв път намрази родителите си и правилата  Mr. Green

А на Дарито 31 декември й е специален ден. Аз го нарекох, че става на 1 годинка, понеже миналият 31 декември, някъде към 10 вечерта тя за първи път мръдна в мен. Много категорично и продължително - трептеше и пърхаше поне 2-3 минутки  Heart Eyes

Гърлче, обра ваш'та фамилия всичките ни хубави късмети, пу, да ви серат кокошкитя! Ето какво ви изтегли моята ръка, надявам се да е лека и чародейна!
За теб: "Нищо, че си толкова суров, обграден ще бъдеш от любов."
За Джулайчо: "Наздравици в луксозна лимузина ще вдигаш с няк'ва готина Дарина."
За нас оставихте само големите шкембета, невзетите изпити, планините от работа, пътешествия до Дупница и партия шах с Топалов  Crossing Arms
Слава Богу, Годината обеща на Дари да не е грозна вече, това й се падна от баницата: "Няма грозен да си вече ти, ама взЕми се малко понакипрИ." Отдъхнах си  Praynig

# 194
Ох бе Весе...така ли ще започнат годината Sad Дано да оздравяват бързичко  Praynig

Ще видим и при нас как ще е като тръгне Калина на училище, очаквам да му лепне нещо. Макар че няколко пъти беше с вируси и не успя да го зарази.

Общи условия

Активация на акаунт