ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Близначе, а ти видя ли въпросната снимка? Е, няма такива изроди, честно Laughing

# 91
  • София
Катенце, може ли да ми кажеш как се прави колаж?

# 92
Момичета, някоя от вас ползва ли Войо?

# 93
Agnes, аз ползвам Voyo.

# 94
Джине, именно защото я видях ти писах. Сега...и аз съм от село. И ние сме клали хиляди прасета.  Но да си турна бебето върху закланото прасе и гордо да позирам в кървищата.....и селянка като мен се възмути  Crossing Arms

Според вас може ли бебе за два дни да се научи да се носи на ръце?  Thinking Питам, защото като бяхме на селото на ММ, техните само да мръннеше и веднага на ръце ! Само го разнасяха по цял ден. В резултата на което Боци днес не желае да стои в столчето си, не желае да си играе на активната , а цял ден го носих на ръце  ooooh! А до оня ден не беше така....

# 95
Джине Mr. Green Най-малоумното обяснение е ,че децата се слагат на закланото прасе,внимание ,ЗА ДА НЕ СЕ НАПИКАВАТ  tooth tooth tooth tooth tooth Свеки ми обясняваше ,как от загрятото месо нещо си ,действало на бъбреците и като стане голямо ,няма да се напикава.Точка.
Близначе и аз съм си селянка ,баткото има снимка на заклано прасе ,но в по-късна възраст.
Пине ,дай рецепта за тесто за баница  с късмети Grinning Grinning

# 96
  • varna
Близначе, може, как да не може, Ема така я разнасят нашите от лиготия, нали на тях е кръстена, после се налага аз вкъщи да налагам ред отначало пак Confused

# 97
  • София
Близначе, дядо ми /баща на баща ми/ навремето гледаше прасета, в смисъл, много прасета, които е продавал. Това е било някъде 80те, имам спомен как ходех на село и обожавах да се завирам при прасетата /бяха около 50/. Пък ако знаете бебетата-прасета колко са сладки Heart Eyes Имам черно-бяла  снимка пред свинарника- аз и дядо ми, облечен в синя манта, обут с гумени ботуши, прегърнати на фона на дървен свинарник с телена оград Тази снимка яко контрастира със друга, полароидна обаче, с другият дядо /липсваш ми дядо Flowers Rose Flowers Rose/, облечен риза и елегантна жилетка, прегърнати на фона на Мавзолея Г.Димитров. Отплеснах се, исках да кажа, че няма обяснение от какъв зор ще си туриш бебето върху закланото прасе, но Данче, благодаря ти, ти ме осветли. Въпреки това пак нямам обяснение защо трябва да се овековечава на снимка тоз ритуал Laughing
Мами, моля ви, Катето може да е заета, кажете ми как да си направя колаж от 2 снимки.

# 98
Джине, хич не знам как се прави колаж  newsm78 Аз аватар не мога да си сложа, та друго...

# 99
Джине,може да ползваш Picasa http://picasa.google.com/

# 100
Ей, изтървах го това прасе... Пратете линк и аз да се посмея! Simple Smile
Свеки утре вечер иска да е сама... още по-тъжно ми стана. Не искам сама да седи. Вярно, че няма да празнуваме и гърмим шампанско, ама поне да не сме поотделно всеки Sad А като я знам, че и тя е един едър рогат добитък, като мен и съвсем си мисля, че няма шанс да дойде Sad Знам, че въпреки на моменти да ме ядосва, пак си е моето свеки и ми е мъчно, защото искала, ако й се доплаче да не се стиска, да не плаче пред детето. Викам, че той ще спи. Уф... Предполагам, че на повечето ви звучи безумна, моята "ода за свекървата", ама криво ми е! :/
Пине, страничката ти ми докара слюноотделяне! Възхитена съм! Браво! Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 22:12 от girlinblue182

# 101
Боли ме кръста ама жестоко. Ходя като робокоп. Звъннах в спешния кабинет и ми казаха да спирам да кърмя и да започвам терапия с инжекции. Да ама как да спра да кърмя, като Ого не яде от шише? И хапчета не мога да пия, а от мазане файда няма. Той и лекарят това каза. Искам да се гътна някъде.
Тая нова година няма да я посрещна с лимбо танци  ooooh!

Ако някой знае супер, хипер силни обезболяващи, които да са съвместими с кърмене, моля веднага да ми се обади. Мисти ей сега ми е момента за антидепресантите.

# 102
Гърлче, чуствам се жалка пред теб с мрънкането си, че ще съм сама утре  Blush Май трябва да  smile3505

Агнес, от какво те боли кръста? И преди ли си имала проблеми? Идея си нямам какво можеш да взимаш....Виж тук, намерих някаква статия какво може да се взима, май Диклофенак може:

http://www.podkrepazakarmene.com/bf-lekarstva-345.html

А като си помисля, миналата година по това време бях в 3-и месец вече Simple Smile Още работех и бях започнала да се подувам коремно  Grinning не мога да повярвам, че Боци е факт и не спирам да го мачкотя и целувам до припадък  newsm76

# 103
И аз това четох, но не може. Имам Дексофен, което е същото, но лекарят на когото звъннах каза, че не може. Било кортикостероидно противовъзпалително нещо си.

Имам дискова херния и такава криза не съм имала от 5г насам. Боли ужасно и едва дишам. Тогава се обезболявах с инжекции, които в интерес на истината не ми помагаха. Бяха ми изписали точно антидепресанти в дозировка да обезболяват, но сега по явни причини нито инжекции нито антидепресанти мога да приемам.

Оххх и Хексалгин нямам, поне да се залъжа, че ще ми мине  smile3514

# 104
Днес бяхме до личната докторка заради кашлицата на Ники - прави го от лиготия  или защото имитира баща си,но иначе нищо му няма. Ще почваме с месото.

Ники вечер истерясва от няколко дни - рев, сополи, истерия - давам да си цокне и се успокоява и заспива. Лошо го научих - като се събуди нощем го взимам при нас на леглото и бутам бибата. Другия маймун се буди точно в 6, хапва си и спи до 8:30.

Пъпешите са много послушни - бяхме на гости - смяха се, радваха се, говориха, умориха се и ги проспаха, та предремаха за по 30мин.на едно канапе.

Днес ядоха пюре от много картофи и малко тиква. В началото му се чудеха, после изядоха по около 200-220гр. От кашите хапват по 100-150гр. - нещо не им харесва.

Общи условия

Активация на акаунт