ЮЛСКИ бебчета 2013 - тема 10

• 23 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Аз ще съм тука със сигурност.
И аз ще съм тук със сигурност ! ММ по традиция заспива в 20 часа на Нова година и аз щще съм с децата.КЪпя ги ,сипвам си чаша вино и ще съм тук.Мисля да се прежаля и да пийна ,че нервите ми са опънати адски вече ,ама да не задълбавам ,че ми е мъчно  Cry CryНякоя кърмачка пила ли е вино?Ако не - мисля една чаша бира да си взема.Не съм пила от мноооого време.Мисля да гледам "Господарите" и правя компания на Близначето Mr. Green

АГнес и мойто дете врещи цял ден днес.Най-странното е ,че май ще му никне кучешки зъб Shocked ММ го чеше най-редовно и каза ,че точно там му се е надуло най-много.Днес цяла сутрин плака ,не знам какво да го правя вече.Реве ми се и на мен направо.Тия гадове от БТв днес ме заблудиха ,че ще е слънчево и поне 10 градуса.Е,толкова е мъгливо ,че не се вижда отсрещния блок и духа студен вятър ooooh! Цял ден ще съм у нас ,ще се гръмна направо ooooh!

# 76
Данче  Hug Значи среща утре тук за всички самотни като мен, за всички чиито мъже заспиват в 20 ч, и изобщо за всички, които не могат без форума  Heart Eyes

# 77
Първата НГ Златозар спа като пън. Не чу ни купони, ни фоерверки, ни пиратки, ни нищо. Спа чак до сутринта. На втората НГ бяхме в сестра ми и ми разказа играта. То едно че си легнахме късно тогава, и второ той се събуди прекалено рано и не заспа повече. Общо взето него ден не бяхме спали изобщо. Миналата година си бяхме в нас и аз май проспах момента  newsm78 но си беше ден като ден. Тази година май пак ще е така. Децата се превъзбуждат и после става много лошо.

Данче аз си порках най редовно. Изпих на мама вишновката. Миналата седмица комшийката ми спретна някакъв коктейл от прясно мляко с мента. Не е моят коктейл, но ми хареса. Скоро обаче не ми се е отваряла глътка да сръбна качествено  Whistling

Замислих се, че от как го няма Зар в нас и аз изпивам по 2л кола. Иначе не купуваме газирано, че той е смок като майка си и всичко изпива. Може ли пък от колата Ого да е такъв нервак тия дни  newsm78

# 78
  • Бургас
Агнес, според мен може и от колата да е Simple Smile

Данче, от 1 чаша нищо няма да ти стане, ни на теб, ни на бебока.

# 79
Близначе, и аз мисля, че ще се отчета утре вечер. С нашите ще сме, може би и свеки, но докато приспивам пуканката ще съм на линия. След 00:00 може би пак, че баща ми ще му се доспи. Той именник на 01.01, пък Юлчо ще има малък рожден ден, та на 01.01 може да се съберем да ядем торта, че поръчах една малка, не детска де, обикновена.
Мисти, аз също разреждам повечко, че си го хапва така. Иначе мачкам, така и не си взех нов пасатор. Имам нещо като блендер, може него да ползвам за месото, макар, че можеи да кълцам на ситно. Искам да свиква със ситните парченца. Понякога моркова цял ми го вади, ама карай Grinning
Таничка, през новата година, дано си намери работа, която да го удовлетворява. Живи и здрави да сте, работа се намира, а пари се изкарват!
Агнес, голям специалитет си му забъркала на Ого Hug
П.С: Юли пак ме мамо-са, направо ще се пукна от кеф. Simple Smile))

# 80
  • Бургас
Гърлче, засега работа не търси като гледам...надява се на фирмата уж да тръгнат нещата....ама то пък зимата е никакъв сезон, та може и да не стане номера...

# 81
И баща ми е именник на 01.01. Simple Smile

Ох, Боцинко се събуди с писък и рев. Направо сълзи му капеха от очичките. После повърна 4 пъти. на фонтан. Оплеска всичко.  Но не повръща мляко, а едно такова воднисто като извара. И сега мрънка. Това пък какво е сега..... ooooh!

# 82
Близначе да не е преял... ками ми го прави като е преьла
И тя много вика, надува ми главата и е все недоволна.
Таничка съжалявам да чуя че сте болни. Вземи си куикс софт то е морска вода, на беба можеш да пръскаш също. Вечер може да си правиш запарки в банята или краката във вряла вода с морска сол и после един парацетамол и увита.  Стискам палци и бизнеса да потръгне.
И при нас мъжа ми като гледаше марти у дома беше ужас. Аз много го увиквах заради парите, но там проблема бешедруг, работеше за никакви пари и нямаше смелоста да се махне. От мин година е в нова фирма, аз го уредих и всеки ден се прибира щастлив от работа. Аз не искам да се връщам на работа... искам да сменя професията но няма да изкарвам такива добри пари.. скапан живот.

Таничка и тирамису и чийзкейк не обичам. Sad
 И аз ще съм тук. Май май ще сме си само тримата. Мама предпочита да е с глупака на празника вместо нас и така исестра ми няма да дойде. На всичкото отгоре аз излизам виновна че нехго харесвам и не искам да седя с тях. Ми като им пречи ще си направя вечеря и ще си празнуваме семейно.
Данче аз редовно си сипвам винце. Не и пречи на ками.  Не се ядосвай всичко ще мине... ох реве после пак

# 83
Портокалчо, не виси горе а ела се отчети  Mr. Green

Къде е Жалина? дали е добре?  Thinking

# 84
  • Бургас
Таничка съжалявам да чуя че сте болни. Вземи си куикс софт то е морска вода, на беба можеш да пръскаш също. Вечер може да си правиш запарки в банята или краката във вряла вода с морска сол и после един парацетамол и увита.

Пръскам Стеримар и Еуфорбиум на малката...опитвам се да давам и Проспан сироп и капки Фенистил. Ефект нула, вчера само сополи, а днес и сополи и кашлица...

Таничка и тирамису и чийзкейк не обичам. Sad
Значи остава варианта на Агнес с лъжичката пред ТВ  Joy

# 85
Таничка ,мъчи я с Проспана,сладичко е и би трябвало да го приеме.С какво й го даваш,с лъжица ли?ОПитай в биберона на шише,да го изцока ако се сещаш.Аз така давах капки за колики .И ако нямаш бейби вак- поръчай си ,аз започвам да си мисля ,че предотвратихме доста лоши болести и на бебето ,и на баткото именно с тази помпа.Който я е измислил - Евала !
Близначе ,какво стана с Боци?Дано да е еднократно и да не е нещо сериозно Confused
Тони не ще да яде,върви по стъпките на батко си ,май ще съм майка-кърмачка доста дълго време.Не харесва зеленчуци,не обича нищо на парченца,иска само на кърма да живее,аман вече ooooh! Мъчих го досега с морков и картоф на хипп,много прятен вкус,но не успя да изяде повече от 4,5 лъжици.Не знам на тези,които си захранват децата на 40 дни,как им се получава изобщо.Та той избутва  всичко с език ,една лъжица на 3 пъти я гълта,кошмар е.Усещам ,че пак е почва да ми става лошо ,като наближи време за ядене #Crazy #Crazy
И аз мислих за Жалина тези дни newsm78 newsm78

# 86
  • Бургас
Данче, малката отказва биберон под всякаква форма, дори и изцедена кърма не иска с биберон, та няма да мине номера да го давам сиропа с биберон. Пробвала съм с лъжица, всичко се плюе и й се догажда и много често повръща всичко. Сега се опитвам да го давам с едно като спринцовка (от Панадола е), ама пак го плюе и повръща, а аз уж капка по капка го давам  Sad

За бейби вака имам и това ни спасява, ама не мога да ги смуча по 1000 пъти на ден.

# 87
  • София
Аз пък не съм на мнение, че бебетата/ децата трябва да боледуват, за да добиват именитет. Аз не съм боледувала, ей ме на, на 31г. без имунитет и без болести. Голямото дете също не е боледувало сериозно, настинките ги борим за макс. 3 дни. Дано и Маринка е така. Предпочитам в толям студ да я заведа в планината да диша чист студен въздух, а не да и давам илачи. Имунитет се добива със спорт, с каляване, а не чрез болести. Peace
Сандалич, абсолютно съм съгласна с теб за мъж- майчинство- работа. Само, че ти си деликатна, написала си го красиво. Семейството е семейство и в добри, и в лоши времена, но аз да ходя да блъскам, а той да ми домакинства, не, мерси, по-добре да си взема домашна помощница.
Получихме това бънджи:
http://www.novobebe.com/bebeshko-bundji-prohodilka-fisher-price- … eroo-bg-1083.html
Скрит текст:
Въпросното бънджи е от детенцето на кумовете. Най-добрата приятелка на кумата има бебе, по-голямо от Маринка с 3 месеца. Кумата ме пита дали имам нещо против първо на тях да го даде и разбира се, че нямах, това не е сапун, за да се изтърка. Вчера ходихме да го вземем, хора, няма да ви казвам в какво състояние беше.... Мръсно, по таблата и под въртележчиците храна, залепнало, запечено..... Sick Аз тази сутрин го изпрах, отне ми не повече от 15 минути, стана си супер. Но ми е чудно как може да експлоатираш бебешка вещ по такъв начин, че чак и така да я дадеш на друг човек... Точно преди да родя трябваше да дам една количка от Бранка, която беше седяла на Бистрица в мазето- бременна с корем съм търкала и прала, нищо не ми е станало, но не бих си позволила да я дам миришеща на мазе, пък камо ли в това състояние, в което получих бънджито...
Глупи, с маскарпоне съм правила това, много вкусна:
http://torti.bg/recipe/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0 … 0%BE%D0%BD%D0%B5/
Утре ще празнуваме НГ в заведение. Едното дете при едната баба, другото при другата. Усещам как на 01.01. ще бъда с огрооомен махмурлук Blush
Близначе, казвай бързо какво става с Боцинко Hug

# 88
Как е, преяде и му мина  Mr. Green Клин клин избива Wink

П.С. Във връзка с фейсбука...Джине, ти закла ли прасето?  Mr. Green

# 89
Глупи, за маскарпонето идея от мен. Блат може всякакъв, но крема, а и в комбинация с шоколада  Heart Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231840.msg15439293#msg15439293

Общи условия

Активация на акаунт