Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 870
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нали сутринта имаше туит на някого от екипа, че целувката не е блян на никого, а е реална  Peace

Ирка, какво имаше предвид в другата тема за Керем, откъде е тръгнал и къде е играл? Има школовка в чужбина, нали? Ако е така, личи му. Помислих си го веднага, още в първите епизоди  Peace

# 61
Изобщо не е с Мелис целувката. От екипа потвърдиха, че не е мечта, а и отдавна някой беше писал, че повече мечти и т.н нямало да има. Плюс това ще вбесят феновете. А и Керем щеше да си я представи само с роклята  Joy Joy Joy
Моля ви , без негативни коментари  Praynig

# 62
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нали сутринта имаше туит на някого от екипа, че целувката не е блян на никого, а е реална  Peace

Ирка, какво имаше предвид в другата тема за Керем, откъде е тръгнал и къде е играл? Има школовка в чужбина, нали? Ако е така, личи му. Помислих си го веднага, още в първите епизоди  Peace
Да учил е актьорско майсторство в гимназията,а и има няколко Холивудски продукции ,за това казвам,че веднага си личи школата ,също е и свирил в банда,даже и турнета са правили,но заради ролите се е отказал,но това не се ползва от сценаристите като трик за аудитория,защото просто няма нужда ,химията е очевадна  Heart Eyes Heart Eyes

# 63
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes

# 64
Здравейте момичета Hug

Много благодаря че сте пуснали тема вместо мен такъв проблем имам удома че нямам време и да разсъждавам баща ми е в болница и сме адски притеснени  Cry и то от вчера иначе без тема не бих ви оставила по никакъв начин снощната серия я изгледах беше много хубаво особено последната сцена беше страхотна ,но наистина не съм в състояние да разсъждавам дори така хубаво се изплаших вчера че  Cry

# 65
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диде Hug дано да се възстанови бързо татко ти  Praynig

# 66
Благодаря ти много миличка Hug надявам се защото положението хич не е розово направо ми е изправена косата от вчера  ooooh! Cry

# 67
Диде  Hug Heart Eyes Hug дано се оправи бързо татко ти и да сте пак заедно Hug Hug Hug

# 68
  • У Диспансера ...♥♥♥

Диде,нормално е да се тревожиш,но не се отчайвай ,а мисли само най-доброто,че ще се оправи и всичко ще си бъде наред  Hug Hug

# 69
  • София

Да учил е актьорско майсторство в гимназията,а и има няколко Холивудски продукции ,за това казвам,че веднага си личи школата ,също е и свирил в банда,даже и турнета са правили,но заради ролите се е отказал,но това не се ползва от сценаристите като трик за аудитория,защото просто няма нужда ,химията е очевадна  Heart Eyes Heart Eyes

Ооо, ясно значи  Peace Мерси за инфото. Затова играе така той  Peace

И аз пожелавам дано всичко да е наред и Новата година да донесе здраве.

# 70
Ирчето и Пепи я пуснаха в предната тема и аз като Пепи не мога да спра да я слушам и затова я слагам и тук Heart Eyes

# 71
Диде, не се притеснявай и бързо оздравяване на татко ти  Peace

ЗейКерската целувка беше неизбежна. Още на дансинга бяха готови да се налазат, ама се въздържаха  Joy Joy

# 72
Диде  Hug Heart Eyes Hug дано се оправи бързо татко ти и да сте пак заедно Hug Hug Hug
Мерси миличка  Hug

Ирче  Hug
Тери  Hug
Ако питаш мен още докато се сбогуваха бяха готови да се целунат

# 73
Мишенце Hug Heart Eyes Hug

Диде, мисли само положителни неща мила и ще видиш, че всичко ще се оправи Hug

# 74

Общи условия

Активация на акаунт