Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
.Когато Керо не вижда изход ,на него му се притича на помощ човек,който не е очаквал.
Докато Керо е зает с Аксел,Зейно се среща с Мелис,за да и разкаже всичко .Ще може ли Керо да притисне Аксел?

Сигурно Уфук  ще му помогне, някъде  пишеше ,че Ахмет  ще му помогне ? Shocked

# 706
  • В света на мечтите... ❤

Определено Мелис няма да е загряла,че обецата е на Зейнеп,след като тя я утешава  Peace

# 707
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не Юфук ще му помогне,просто наистина не е очаквал Керо да му каже за мащехата и Аксел.Той баща му дай му само на Глистака да помага,за сина си никой да не го търси  #2gunfire #2gunfire

# 708
  • София
Според мен срещата е инициирана от Зейно с цел да каже истината, НО Мелис започва да се жалва за обецата, Зейнеп започва да я успокоява и Керо ще успее да я спре  Peace

# 709
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изнудва я със записа  Peace

# 710
  • Под Сините камъни
Уф тая Ямур като играе тъжна все едно е дрогирана.Един такъв глупав и отвеен поглед вади

# 711
  • В света на мечтите... ❤
Докато Баръш се жали цяла нощ на този и онзи (Аксел, Бегюм, Мелис), Зейкер се радват един на друг на яхтата  Joy Той, ако знае, ще го хване пак депресията, не че го е пускала  Laughing

hahaha hahaha hahaha

Ирче,благодаря много за превода на озета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 712
  • София
Пепи, тъжните сцени с другите не й се получават на макс, но пък с Керем й се получават много добре  Peace Не знам защо така  Rolling Eyes

Да, ще я изнудва със записа, ама тя защо не отиде веднага да сподели с Керем, а се чуди как да забърка още по-голяма каша  Crossing Arms Ето, че и Керем има коз с/у Аксел  Peace

# 713
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми когато е притисната няма такъв коз,той се появява когато не виждат друг изход и двамата  Peace

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 715
  • София
Ми когато е притисната няма такъв коз,той се появява когато не виждат друг изход и двамата  Peace

Да де, ама редното е да се обади на Керем и да му разкаже, че има такъв запис, че я притискат и т.н. Все пак на записа са двамата, а и той може да й помогне  Peace Да не говорим, че той трябва да има тази информация и то да я научи от нея, а не случайно  newsm78

Може пък точно тя да му каже, ама се съмнявам  Tired

# 716

Дали това не е подаръкът??

# 717
  • София
Скрит текст:

Дали това не е подаръкът??

Какво е това?  newsm78

А, къде са сцените в магазина с патето  newsm78

# 718
Засега 2 от спойлерите се оказаха верни:

Джихан,Мелис,Зейнеп ще се пързалят на кънки;