Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето Тема 27 Само ти..

• 20 854
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Керодиспансера
Знаете ли, че може да е някакъв вид ТАРАЛЕЖ,  те и двамата го споменаха в обясненията си newsm78

# 721
# 722
  • София
Знаете ли, че може да е някакъв вид ТАРАЛЕЖ,  те и двамата го споменаха в обясненията си newsm78

Я, моля те  Praynig, ми припомни момента с този таралеж, че ми се губи  Embarassed Тя е казала, че иска таралеж ли? С какво е свързан този таралеж?  newsm78

# 723
# 724
  • Керодиспансера
Знаете ли, че може да е някакъв вид ТАРАЛЕЖ,  те и двамата го споменаха в обясненията си newsm78

Я, моля те  Praynig, ми припомни момента с този таралеж, че ми се губи  Embarassed Тя е казала, че иска таралеж ли? С какво е свързан този таралеж?  newsm78
когато той и записваше съобщение в24 серия каза все едно че има таралеж под сърцето. После в хижата тя му каза че все едно игличките на таралеж я пробождат, когато той прави нещо за нея.Ако си спомняш той я погледна изненадан и се просълзи

# 725
  • У Диспансера ...♥♥♥
На мен не ми се вижда да е таралеж,по скоро на Чебурашка ми прилича  Joy Joy Joy
Таралежа,го каза първо той като щеше да и праща видеосъобщението,че като я видел и чувствал все едно таралеж забива бодли в него,след това в ловната хижа тя го каза същото без да знае,че и той го оприличи на таралеж Peace

# 726
  • София
Ауууу, значи таралеж ще е  Heart Eyes

# 727
  • Керодиспансера
Таралеж е , нали той винаги обръща внимание на детайлите Heart Eyes Heart Eyes

# 728
Ирче,  Hug Heart Eyes за много години, мила!  Hug Благодаря за преводите!   bouquet

Имаме ли нова тема?  newsm78

# 729
  • Под Сините камъни

Имаме ли нова тема?  newsm78[/b]
Киарче ето мила http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=757779.0

# 730
Пепи,  Hug  bouquet

# 731
Ирка,  newsm51 newsm51 newsm51 за преводите

И на мен подаръкът ми прилича на плюшена играчка...по-скоро на пате  newsm78 не знам защо си направих такава асоциация,но пък е логично да е таралежче  Heart Eyes

Интересна серия ни очаква...нормално беше да разводнят малко Зейкера,все пак няколко серии само около тях въртят ..на мен ми е мн любопитно каква е историята около Гюнеш  Peace

Не знам защо обаче Тайфун започна мн да ме дразни...особено след като Тюлин му пусна мухата за брак с Демет...  Sick

# 732
Не знам защо,но тази картина страшно ми напомни за ЗейКер  
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 733
  • Керодиспансера
Във фейса на GB има някакви диалози на К и З, които с гуги звучат много добре за разговор между тях.Но не мога да разбера дали са истински или някой фен си пише сценарий? newsm78 newsm78

# 734
Привет сладки wavey wavey wavey wavey
Гледам имаме фрагман4е Party Party
Ирко Hug Heart Eyes благодаря за преводите на озета и фрагмана newsm51 newsm51 newsm51
Доста интересен ще е епизода Peace

Общи условия

Активация на акаунт