За пореден път концерта на на Пайнер в новогодишната програма.

• 4 881
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Няма никаква принципна разлика между проявленията на музикалните течения, ама ходи го обяснявай това на интелектуалци, които чалга не понасят... до третата ракия.
Пълна глупост!
Няма количество алкохол, което да ме доведе до състояние да слушам чалга!

# 31
 Rolling Eyes а аз харесвам народната музика

# 32
А аз пък мисля, че изказвания като по-горното са също толкова позьорски, колкото и тийнчетата, слушащи "само и единствено як норвежки блек-метъл".
Не, не съм "минала" на чалга. Просто се уморих да се правя на музикално праведна. Сега слушам всякаква музика, зависи от настроението ми. Няма как да ми е весело, щастливо и хвърковато, и да си пускам някакъв тип да ми се дере. Нервите ми не биха го издържали.

# 33
Rolling Eyes а аз харесвам народната музика

Аз не харесвам, но това не е повод за гордост от моя страна. Има обаче "хибриди", които много харесвам (Питър Гейбриъл да пее на български ...  Heart Eyes). Така или иначе народната музика няма нищо общо с чалгата.  Simple Smile

# 34
  • София
Няма никаква принципна разлика между проявленията на музикалните течения, ама ходи го обяснявай това на интелектуалци, които чалга не понасят... до третата ракия.
Пълна глупост!

Абсолютно  Peace
Просто няма да пусна този канал, къде е драмата?

# 35
Чек това ми хареса не го бях слушала  Peace

# 36
Още ли има хора, които чакат телевизора да им направи празника?  newsm78

# 37
Още ли има хора, които чакат телевизора да им направи празника?  newsm78
Peace
Дори не знам по кой канал ще го излъчват. Никой канал не знам какво ще излъчва. Важното е да ни е приятно и весело с компанията, а ТВ не ме интересуват.

# 38
  • София
Пълна глупост!

Абсолютно. Слушам много стилове в зависимост от настроението ми, но чалга и реге не понасям.

# 39
А аз пък мисля, че изказвания като по-горното са също толкова позьорски, колкото и тийнчетата, слушащи "само и единствено як норвежки блек-метъл".
Не, не съм "минала" на чалга. Просто се уморих да се правя на музикално праведна. Сега слушам всякаква музика, зависи от настроението ми. Няма как да ми е весело, щастливо и хвърковато, и да си пускам някакъв тип да ми се дере. Нервите ми не биха го издържали.

Е, аз отдавна съм минала покрай тийнчетата, ама пак не мога да се напия дотолкова, че да харесвам всякаква музика, да хвърлям гьобеци и да бъркам народната музика с "народна".
С 2 думи истинската народна музика е далеч от пиене от извора на колене и от разни синове, рози и други китки (цитираните по-горе не са народни, а авторски съвременни песни + модернизирана народна музика, която реално сложи началото на чалгата в "зората на демокрацията"), ама е въпрос на музикални предпочитания. Wink
Предпочитам да купонясвам на Бафомет, дори и да ми докарат депресия пред някоя с визия на Барби и гласови данни като на моята пинчерка.

Но... на НГ не чакам телевизорът да ме забавлява.

# 40
  • София
Ба, че това къде ще го дават, че и толкова възмущение насъбра Thinking

# 41
Ба, че това къде ще го дават, че и толкова възмущение насъбра Thinking

Вероятно по някой от националните канали, но не вярвах, че има хора, които точно по празници гледат точно тези канали - по тях не съм виждала нещо нормално за гледане на НГ още от времето на Хачо Бояджиев, а тогава бях малка...
Пък и повечето хора имат кабелни с около 100 канала и поне 10-тина музикални с най-различни стилове (доколкото знам, дори и без кабелна има около 10-тина достъпни канала).

# 42
  • Оптимист по принуда
'Мчи кЪ биз плъньета, тя новата година ни можи да дойди биз гюбек  Mr. Green

# 43
Не само.Мъчат ни и с Веселин Маринов,и с баба Лили,и с Тони Димитрова.Точно затова не разчитам телевизорът да ме забавлява по празниците-факт е,че по това време програмата е най-тъпа.

# 44
Мъъъъкааааааааааааааааааааа!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт