![Simple Smile](/img/emojis/faces/simple_smile.png)
Много хубав кекс!
Привлече ме рецептата и днес го направих, наистина е много хубав, но да попитам - тестото ми стана много гъсто, така ли трябва?, като за питка
![Grinning](/img/emojis/most_used/grinning.png)
И все не мога да намеря "точното" печене на кекс в моята фурна
![ooooh!](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_10.gif)
Стана ми за 30 мин., а спазих и това да е 180C без вентилатор. Леко се надигна и после си остана такъв - 2 пръста. Толкова ли ти става на теб? Тавичката ми е с диаметър 26см.
И отвътре е малко по-влажен заради ябълките, нали?
Изпече се, въпреки, че не се надигна много. Обаче, ако го бях оставила още, щеше да изгори, беше тръгнал вече...
Не мога да разбера - питките досега са ми ставали перфектни, блатовете за торта - също... кекса, бая му, бая му, е не става така, както трябва.. или моята фурна е по-силна, или нещо аз греша
![ooooh!](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_10.gif)
Изяде се, де,
![Laughing](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/icon_lol.gif)
Пак ще го пробвам, но с вентилатор.
![Praynig](https://static.bg-mamma.com/Smileys/default/yahoo_27.gif)