Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 994
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • Плевен
Благодаря ви, разбира се, че приемам съвети.
Извинявам се за вероятно тъпия въпрос, но ако сваля линията на черното надолу, трябва ли да има някакъв по-светъл цвят на негово място?

Ако говориш за вътрешната част на окото, може да има по-светъл цвят или с цвета, който използваш, за блендване на черното. Но важното е сенките да не излизат от естествената линия на окото, т.е към носа.
Иначе си се справила великолепно  Hug, но и аз бих вдигнала външния ъгъл  Hug

# 286
Жаки, след тези снимки, трябва и да кажеш кой руж и хайлайтър си използвала  Laughing Много красиво стои на скулите Simple Smile.
Грима е страхотен, и на мен любимото ми е преливане на черно с лилаво.
Ружа е Super Orgasm на NARS, а отгоре има малко Porcelain Pink на МАС и мъничко Аlbatross на Nars

# 287
Точно над твоят пост съм ги изредила продуктите Grinning

# 288
Жаки, след тези снимки, трябва и да кажеш кой руж и хайлайтър си използвала  Laughing Много красиво стои на скулите Simple Smile.
Грима е страхотен, и на мен любимото ми е преливане на черно с лилаво.
Ружа е Super Orgasm на NARS, а отгоре има малко Porcelain Pink на МАС и мъничко Аlbatross на Nars

Тъкмо и аз това питах но си изтрих коментара като видях че си отговорила. Стои много красиво.  Heart Eyes

# 289
За УД в БГ - само в Сефора  Peace снощи се обадих да питам колко палитри има - оказа се, че е само една и днес я взех за съфорумка  Peace - това за Парадайз  Peace
Как само една вчера вечерта?! Това е просто невъзможно! Вчера бях абсолютно сама /това по повод голямото купуване на луксозна козметика у нас  Mr. Green/ в 11.30 час в Сефора Парадайз Мол и стоях там поне 40 минути, тъй като пробвах разни продукти и се гримирах на огледалото /за това време влезе една руса дама на средна възраст и не знам дали купи нещо/.
На касата при покупките накрая имаше със сигурност поне 5 палитри Бейсикс + отворен тестер!
Да ги изкупят всичките за няколко часа 4-5 палитри по 50 лв. едната?!
Да са ги прибрали? Те четат тук със сигурност, ама защо да ги приберат? Ако не ги бях видяла лично нямаше да повярвам, но е факт. Peace

Обадих се току що в Сефора, вярно е продадени са вчера и днес Алена е купила последната. Щом се разшумя тук са продадени за отрицателно време 4 бр. палитри и днес една, и стават точно 5 бр. колкото видях на касата. Повече УД няма да има в България засега. Cry Дано има по-нататък!

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 19:28 от densi

# 290
Може да са ги прибрали за приятелки, които са чели във форума и са им се обадили. Mr. Green
А може и наистина в България да се търси и купува масово козметика от висок клас, но клиентите да ставан невидими щом влезнат в магазина.  Laughing По този начин запазват анонимност и не дразнят мъжете си.  Party

# 291
Дали ще докарат 5 или 10 палитри УД е все тая....и без това нямат тестери на които може да се пробва. А с палитрите на ТФ беше пълен смях....уж имаха, после нямаха. И те в магазина не знаят какво става.
На тоя етап искам да има цяла концола с всички сенки и продукти на УД. Техните неща много трудно се избират по снимки. Като си нямахме още МАС почти всичко, което съм си купила на сляпо е било супер, но с УД за жалост нещата не стоят така.

# 292
  • София
С голямата коледна палитра на ТФ беше абсолютна гавра в Сефора  ooooh!
На маймуна ме направиха. От ФБ страницата им три пъти ме лъгаха, че я има заредена и се оказваше, че не е. Накрая ме записаха в списък чакащи и бях 17-та поред  Tired

# 293
Жаки°, на твоята кожа как седи Албатрос? На някои снимки в нета го виждам доста златист, на други е студен. Можеш ли да ми дадеш подобен вариант, ако имаш наличен?

# 294
  • гр. София
Някой скоро ще ходи ли до Сефората да пита за една палитра, че щяха да ми казват дали ще има в Бг пролетната палитра с 5 цвята на YSL и консултантката забягна нанякъде и забрави да ми каже?  newsm78 Че ако няма да я има да я дебнем в сайтовете.

# 295
Отново благодаря за всички препоръки.
А тези палитри на UD, които се продават в английския ибей, дали са оригинални?

# 296
В ebay всичко е оригинално и е произведено в Китай  Mr. Green

# 297
Жаки°, на твоята кожа как седи Албатрос? На някои снимки в нета го виждам доста златист, на други е студен. Можеш ли да ми дадеш подобен вариант, ако имаш наличен?
Седи страшно красиво, като бяло злато но го има и това леко жълтото в него.
Много прилича на ванила пигмента на МАС и на онази сянка на Инглот на която  казваме "бяло злато" AMC 26. Но е още по-красив цветът и финиша.

# 298
В ebay всичко е оригинално и е произведено в Китай  Mr. Green
Имам предвид единичните бройки на търг, от частни лица.

# 299
Някой скоро ще ходи ли до Сефората да пита за една палитра, че щяха да ми казват дали ще има в Бг пролетната палитра с 5 цвята на YSL и консултантката забягна нанякъде и забрави да ми каже?  newsm78 Че ако няма да я има да я дебнем в сайтовете.
Със сигурност няма да е скоро. Ако си я намериш по сайтове вземай я и въобще не чакай. Тази палитра е много красива и много желана от съфорумки и ако пак докарат "лимитирани 2-3 бройки" Sick Sick Sick няма да има дореждане.
Сефора наистина обичат и списъци със записвания и чакащи. Те Ермес махнаха още 2010 година списъка за Бъркин, но Сефора е по-велика и прави списъци все още с чакащи! Whistling Whistling Whistling ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт