Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 52 016
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Имам и един въпрос: козметиката NYX продава ли се някъде в София, освен онлайн?
В Златната рибка  Peace

Благодаря.   bouquet Не знам защо темата не ми е излязла в "Нови отговори".

# 196
И на мен не ми излизаше  Rolling Eyes
Аз реших, че не е случайно  Mr. Green Laughing

# 197
  • в 1001-та нощ
На мен си ми излиза  Blush

Shokoladche, а пробва ли инглотската - имаше супер отзиви за нея?  Rolling Eyes

# 198
Ако на някой му се чете за палитри. http://beautysuitcases.blogspot.com/2014/01/blog-post.html  Blush Grinning

# 199
Аз имам гел очна линия на Инглот - само че не черна, а лилаво-синя, много красив цвят.
Но не се спогодих с нея. Пробвах един-два пъти да се гримирам, но не ми се получава и така си стои.

Разбира се, аз не съм критерий, защото по принцип не харесвам гел очните линии; ползвам обикновени, течни, не водоустойчиви - с тях се гримирам от години и с другите просто не съм свикнала - стоят ми неравномерни и... спечени  Simple Smile

# 200
  • гр. София
Аленка, не я пробвах, тъй като не беше налична. А и  бях чела добри отзиви за нея. Явно ще взема на МАС поне има доста доволни от нея.

Но сега пробвах молива за вежди на Инглот. Много ми харесва, по твърд е. Явно ще забравям този на МАС, че хич не е икономичен ( иначе много ми харесва ).

# 201
Прочетох!  Grinning
Беше ми много интересно и с удоволствие прочетох написаното от теб!   bouquet

Аз така и не разбрах - има ли още UD в София или не?  newsm78

# 202
  • в 1001-та нощ
Има Нейкид Бейсикс  Peace

Shokoladche  Hug важното е да останеш доволна  Peace

виждам, че споделяме едно мнение  Peace

# 203
Прочетох!  Grinning
Беше ми много интересно и с удоволствие прочетох написаното от теб!   bouquet

Аз така и не разбрах - има ли още UD в София или не?  newsm78

Много се радвам.  bouquet Hug
UD няма. Има само тук-там останали бройки от Naked Basics. На мен и трите ми палитри са купувани от нашата Сефора, но беше преди да спрат да ги внасят. Peace

# 204
Преди време си бях купила една палитра с 2 цвята на Chanel
Ето тази
Taupe Delicat
Днес си сложих вместо хайлайтер от светлия цвят и съм очарована от ефекта Heart Eyes Crazy Grinning
Тази сянка ми става любимия хайлайтер за през деня  Mr. Green

# 205
Има Нейкид Бейсикс  Peace

Shokoladche  Hug важното е да останеш доволна  Peace

виждам, че споделяме едно мнение  Peace

Аленка, за Too Faced ли сме на едно мнение? Hug

B & C, това дуо изглежда страхотно. Flutter И аз обичам да експериментирам със сенки като хайлайтъри или ружове, а може и обратното Party

# 206
  • USA, Steak State
На Лореал гел линията е добра. Hug Но най-добрата е на Мас черния Флуидин. Няма похарчване това чудо. Супер икономична е, но няма четка. На Лореал си има четчица. С какво смяташ да я нанасяш?

Потвърждавам, вече позлвам моята повече от година ежедневно и започвам да се притеснявам от годността и. Не че и има нещо, но доста време стана.  Peace
Не мърда, докато не я свалиш. Обожавам я и не бих я сменила за нищо на света.

Ей те това е балканеца, да гледа в детайлите и да анализира и то не в добрият тон.  Mr. Green Това по дискусията ви за кои марки трябва да са на българският пазар.

Да попитам в Бай ин Коинс имаше ли реплика на Смоукед палитрана на УД и ако да някой пробвал ли я е?

# 207

Много полезна публикация, благодаря!   bouquet

Обаче не разбрах, защо не харесваш Urban Decay Vice? Пишеш, че е красива, че първоначално с нея си се гримирала, а после... нещо не ти е харесала. Питам, защото заглеждам тази палитра и по-скорошните ѝ модификации, харесва ми разнообразието ѝ, но не съм я виждала, нито тествала на живо.

# 208
Не харесвам Vice не защото не е хубава палитра, а защото повечето цветове са трудни за носене, особено в ежедневието. Прекалено са ярки, тъмни или блестящи. Иначе около празниците или за нощно излизане е чудесна. Peace Също така някой от цветовете с повече глитър се ронят при мен.

# 209
  • в 1001-та нощ
Има Нейкид Бейсикс  Peace

Shokoladche  Hug важното е да останеш доволна  Peace

виждам, че споделяме едно мнение  Peace

Аленка, за Too Faced ли сме на едно мнение? Hug
...

За всички, и UD и Принцесата на Пупа ... и за Инглот .... и за МАС  Heart Eyes

Аглая Епанчина, аз ползвам по-рядко Вайс, защото не е палитра за ежедневен грим, много я харесвам, но е по-арт, по вечерна, по ... различна - в добрия смисъл  Peace

П.П. след като публикувах  виждам, че с heydi сме пак на едно мнение  Blush Mr. Green Joy bowuu

Замислих се, че не съм ползвала за очна лини сенки, които са за очна линия  Peace и ще пробвам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт