Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 362
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:

Много хубава корица си поставиха от БГФБК. Simple Smile

И една прекрасна усмивка. Simple Smile

А това пък е - за разкош. Simple Smile))
Вкусовете ни ще си останат различни. :-) За нас НАЙ-красив си остава Енгин, колкото и да не се нрави на някои  физиката, химията, или метафизиката му. Simple Smile))

Само едно не мога да разбера - това го казва говорителят на темата ли? Употребява се мн. число и затова питам. А може би и анатомията? newsm78 newsm78 newsm78

# 256

За НАС нищо у Енгин не е за пренебрегване. Защото го харесваме и обичаме такъв, какъвто е - красив, талантлив, неординарен. Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257

За НАС нищо у Енгин не е за пренебрегване. Защото го харесваме и обичаме такъв, какъвто е - красив, талантлив, неординарен. Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много е "трогателно" това НАС. Кои са в него? Нека се разбере най-после!

# 258

Когато не мога да си избера снимка,понеже всички ми харесват,отивам при Кадир.Той е толкова естествен,непринуден,духовит и дори и в тази първа ,многолика роля,красноречиво ни показва на какво е способен и поне за мен остана завинаги в съзнанието ми

# 259

Обичам кадрите от Джейн. Simple Smile

# 260
 newsm51 Най-талантливият и най-красивият актьор на Турция.
Винаги № 1 и най-голямата любов на феновете - Енгин Акюрек!

# 261

Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ама моля ви се момичета, какви са тези дилеми?  newsm78  Crazy Тук се обсъждат всички, актьори, които са участвали в проект с Енгин, като фокусът разбира се е върху Енгин Акюрек. Да не говорим, ч в трейлъра участва Фарах, която е и партньорка на Енгин.  Peace

На мен също нещо не ми допадна валсът им , но пък не се знае какво е искал да постигне режисьора като ефект. Може би празната зала е с цел да се фокусира изцяло върху танцуващите, без прекалено много помпозност.  Ако тази зала е в дома на Курт(КТ) може да е в унисон с характера на героя му. Така, че много зависи какво е искал да каже режисьора.

Това е въпросът - не разбрахме посланието. Докато в трейлърите на МСП - любовта присъства, запознаване с героите присъства, загадката присъства.... Желанието за гледане на филма, е на макс.

Колкото и странно да звучи, понякога може и това да е целта на режисьора- да обърка зрителите, те нищо да не разберат и в желанието си все пак да разберат за какво аджеба става въпрос, да гледат началото на сериала.

Пак казвам не съм запозната с историята на сериала. Но за мен този трейлър е направен така целенасочено. Доколкото разбирам Курт ще бъде особняк, психар, доминиращ- според мен точно това иска да покаже режисьора- липсата на чувство. Нали не очаквате подобен герой да затанцува някой чувствителен валс???  newsm78 newsm78 newsm78 Би било гротеска.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 14:44 от daizy_g

# 262
Курт е интересен на тези, които дискутират изявите на КТ. Simple Smile))

За мен, като посветена на изявите на Енгин, КТ е без значение. Simple Smile)) Видях, прецених, споделих. От тук нататък колкото и да се обсъжда, ще ми е все едно - не ми е интересен. Simple Smile

"Най-големият ми недостатък е, че няма друг като мен..."
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 263
Стига дори на 2-3ма  човека да им е интересно, за да се обсъжда. Мнението на отделния потребител е без значение. Всеки да си обсъжда каквото му е интересно Нали затова е форум?!  Simple Smile Simple Smile

# 264
Дейзи, сериалът ще разказва за голяма страстна любов, явно посланието на трейлъра не е стигнало до теб.  Simple Smile Съжалявам, че се налага да споря, но това е истината, прочетох романа, по който се снима.  Peace

Новата година идва при нас с Текин, и дано да ни зарадва!

# 265

Привет момичета !

Много нещо сте изписали от снощи.

То дискусии, то мнения ... къде по темата, къде извън темата.

Фара/х/ ме интересува като партньорка на Енгин Акюрек и какво ще ми покаже във филма.

Информация за изявите и като личност в публичното пространство,  и   актьорското и  майсторство извън "МСП" ще си търся сама.

И за да не се "нарушават" етичните норми на общуване / макар и виртуално / - съответните и партньори да си се коментират в създадените точно с тази цел теми.

Има тема за новият и сериал - не е нужно и тук да обсъждаме участието и в него, като пък за партньора и е абсолютно задължително това да става в съответната тема.

Хаяско за системата 2-1-2-1 съм съгласна абсолютно ! Отразява ми се страшно добре, особено в кг. Изразявам се така за да съм в час с "мерилките и теглилките"

Аурелия - нерде ти подписа ? Така бях свикнала с мултиплицирания сладур, че сега страшно ми липсва !

Марица   и от НАС имаш една чаровна усмивка

Любовче - Всичко е повече от "Найс !" И то по много !

Милка, Мариянка чакам новините и снимките ! Зная аз, че имате стабилни, макар и тайни източници на информация. Не се скъпете момичета - споделете нещичко !

Димана - Честита Нова година и на теб !

Дейзи - Крисия е уникален талант, но и явно много се работи  с това дете !

# 266
Не зная къде ми харесва повече тук или тук

# 267

Че обсъждайте си. Simple Smile) Аз за себе си приключих и с Курт и с Шура. Simple Smile)) Само после да няма пак обвинения, че мненията ви не се четат и се пренебрегват от останалите в темата.  Naughty КТ няма нищо общо с Енгин като изяви и участия, значи не е предмет на моето/нашето внимание. Simple Smile

# 268
Стига дори на 2-3ма  човека да им е интересно, за да се обсъжда. Мнението на отделния потребител е без значение. Всеки да си обсъжда каквото му е интересно Нали затова е форум?!  Simple Smile Simple Smile

Тези на които им е интересен сериала  вече си обсъждат в съответната му тема.
Нали  това е целта на отделните теми.

Ако започнем и тук да обсъждаме ... ще стане един "тюрлюгювеч"  и някои пак ще бъдат сърдити и обидени  

Скрит текст:
По пътя на тази логика можем да обсъждаме напр. Д. Елчин - той беше партньор на Б. Саат в "Спомни си любима"
А, също и М. Йълдъръм с когото си партнира в игрален филм.
Можем и Т. Бююкюстюн да обсъдим, защото тя беше партньорка на Б. Инал, който пък беше партньор на Енгин в "Карайълан"

# 269
Здравейте момичета! newsm51

Влизам за малко, да кажа че ....оживях след купоните, ама
предстоят и други....идва и Йордановден. newsm47 newsm47 newsm53

Радвам се, че сте си прекарали весело на Нова година, с много музика
и хубаво настроение. Hug Hug Hug

Щастлива да е новата година за всички! Heart Eyes Heart Eyes

Бъдете здрави, обичани и с много късмет! А всичко, за което си мечтаете,
да имате сили и възможност да го осъществите! txtloves

На Енгин пожелавам да е здрав и да следва мечтите си!
Heart Eyes Heart Eyes
Да попада на страхотни сценарии и да среща все добри сценаристи и продуценти! Simple Smile Heart Eyes

А ние ще го гледаме ето така. smile3503 smile3503 newsm03 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт