Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните новогодишни пожелания в темата на форума?
Какви са някои от решенията, които участниците споделят за новата година?
Какви са някои от темите, обсъждани във форумната тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните новогодишни пожелания в темата на форума?
-
Какви са някои от решенията, които участниците споделят за новата година?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форумната тема?
-
Какви са разликите между закуска, богата на въглехидрати, и закуска, богата на протеини и мазнини?
-
Какво е значението на протеините за костната плътност?

и аз добре се посмях, и като прочетох отдолу, че статията е взета от съновник ми стана ясно 
"Смята се за почти доказано, че систематичното ядене на месо е стартирало от канибализъм, и едва след това се е разпространило и върху животински видове. Навикът да се яде месо се е е запазил и след края на ледниковия период."
) Но истинската канела има само минимални количества от това вещество, докато в другите и роднини, които са масово продавани като канела, този кумарин бил сериозно завишен. И тъй като масово се продава от тази китайска канела сега обмислят да забранят използването за стоки за масовия пазар. За мен звучи безумно просто- ами да забранят продажбата на китайската и толкова. За цейлонската отдавна се говори че понижава кръвната захар. От това което прочетох аз имам вкъщи от китайската - има горчив послевкус. И затова се интересувам дали някой е опитвал от Цейлонската
Има вкус по-хубав от млечния шоколад. (това го открих току -що, защото днес хапнах и шоколад
)

не разрешава никакви режимни десерти