Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 726
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
# 271
За сайтове си има отделна тема. Тази е само за разсъждения за парфюми. Peace

# 272
Ок. Съжалявам. А мнение за парфюмите? Главно за това писах  Rolling Eyes
Не ги познавам, а все на сляпо купувам. Ако някой има опит с тях, нека сподели. Blush

# 273
  • София
: Аз така спешно и неотложно имам нужда от някой Parfumerie Generale, само още нямам ясна концепция кой  Joy
Ели, каква е цената? Изкушена съм от Муск маори и може би отново ще си ми феичка. Не издържам повече на парфюмния си пост. Или  някой ексклузив на Герлен или ПЖ04 -  ще  анализирам разтроението ми.

Цената е 90 евро за 50мл  (написах по памет, след което отидох и проверих в пословичния парфюмански тЮфтер  Laughing)

И аз искам някой Герленски ексклузив, и то не само един  Whistling
Благодаря за инфото Hug Значи от luckyscent.com/shop/ е по-изгодно!

Преди няколко дни поръчвах от Luckyscent, доставката е $55..

# 274
  • Там, където ме обичат
Intifada, кое струва $55, доставката?

# 275
# 276

Шоколад и портокал, звучи добре Simple Smile Видях, че имат и пробички, веднага бих взела да го видя това чудо какво ще е, ако не са им толкова скъпи доставките. Как може толкова пари за доставка? Crazy

# 277
  • Отвъд алеята зад шкафа
Понеже много харесвам мъжкия Бърбъри Лондон, днес реших да пробвам женския, но не е никак мой аромат, белите цветя ми идват в повече и ми се гади  Sick

Нинфео Мио при вас колко е траен? При мен имам усещането, че след 4-5 часа максимум, нищо не е останало. Трябва да го подновявам. Може би лятото на топло ще показва повече издръжливост.

# 278
Със сигурност не те съветвам да купиш насляпо Ферето/тъпо копие на Чистата отрова на Диор/ и Розата на Ла Перла. Не харесвам и другите посочени от теб аромати въобще, но тези са направо кофти за мен. Галианото бих избрала и аз от посочените.  Peace
Рози ли търсиш? Може е добре да поразгледаш и парфюмите на Стела Маккартни, ако търсиш хубава, млада свежа, лека роза.

# 279
  • София
Нинфео Мио при вас колко е траен? При мен имам усещането, че след 4-5 часа максимум, нищо не е останало. Трябва да го подновявам. Може би лятото на топло ще показва повече издръжливост.
Толкова си трае Нинфеото, и лятото е същата работа  Peace

# 280
  • София
Само за пробички от luckyscent доставката е 5$. Иначе за цял парфюм е чудовищна и никога не съм поръчвала от там.

Цитат
Не издържам повече на парфюмния си пост.
И аз. Времето ми е странно - нито зимните, нито есенните ми парфюми му отиват. Вече нищо не пръскам с истинско удоволствие. Бях готова да купя от второ помирисване Sugi на Comme des Garcons  - остър зелено-пиперено-кедров - но се оказа че е изкупен!
Признайте си и кажете поне дали си запазва бодливия характер или се свива след половин час, както ми се стори.

# 281
Със сигурност не те съветвам да купиш насляпо Ферето/тъпо копие на Чистата отрова на Диор/ и Розата на Ла Перла. Не харесвам и другите посочени от теб аромати въобще, но тези са направо кофти за мен. Галианото бих избрала и аз от посочените.  Peace
Рози ли търсиш? Може е добре да поразгледаш и парфюмите на Стела Маккартни, ако търсиш хубава, млада свежа, лека роза.

Малко скъпичка ми идва Стела. Не е задължително да е роза, но явно така се е случило, че все на там клоня...  Grinning по-скоро търся нещо свежо, леко, флорално-плодово, женствено и елегантно. Нещо по като за пролет. А също, ако някой открива прилики между стария Мис диор шери и някой друг парфюм... Защото първо не го откривам стария и второ ми е доста парички 130лв...

# 282
  • Sofia
   Здравейте, момичета! Някоя от вас сеща ли се за много подобен аромат на сравнително новия парфюм на Estée Lauder - Very Estée? Ще бъда много благодарна, ако ви хрумне нещо. Благодаря!   bouquet

# 283
Здравейте!
Искам да си взема Alien, ето този
http://www.enzo.bg/thierry-mugler/alien-parfjumna-voda-za-zheni/
някой може ли да ми каже каква е цената за 30 мв в beauty zone.

# 284
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-Parfum-22523.html

Познава ли го някой? Сходен ли е с Jour?

Общи условия

Активация на акаунт