Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 542
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, ясно, щом Берличанката е млада и наперена, представям си другия. На мен тя ми е максимумът роза, който мога да понеса. Бях в една розова градина с много видове рози, всеки сорт беше описан. Помирисах страшно много рози и бяха божествени, видях и розата, която е в Берличанката, червена, кадифена. Имаше една жълта роза, много ароматна, но по съвсем различен начин от червената на Б, сигурна съм, че този сорт е залегнал в La Majeste La rose.

# 376
  • Франция
Ако някой е пропуснал - в Кръгчето разпродават Аник Гутал на половин цена. Днес минах оттам и отмъкнах последните Орлови нокти  Flutter
Все още имат двете Любови, Водата и Нощите на Адриен, Момината сълза, Гардениевата страст, Мандрагората, и уж щях всичките да ги запомня, за да докладвам, а пък взех, че ги забравих останалите.
Умувам и дали да не гушна една Голяма любов.

# 377
  • София
Здравейте, дами Simple Smile
Отдавна не съм посещавала темата, но се нуждая от парфюмен съвет  Flutter
Подскажете ми някой парфюм (без ниш), който оприличавате на млечен, мек карамел, да е нежен и галещ аромат, нищо натрапчиво - като уханието на карамеления душ гел и лосион Cottage Heart Eyes

# 378
Здравейте, дами Simple Smile
Отдавна не съм посещавала темата, но се нуждая от парфюмен съвет  Flutter
Подскажете ми някой парфюм (без ниш), който оприличавате на млечен, мек карамел, да е нежен и галещ аромат, нищо натрапчиво - като уханието на карамеления душ гел и лосион Cottage Heart Eyes
Кенди Прада. Peace

# 379
  • София
Да. Подкрепям.  Heart Eyes Heart Eyes

# 380
Mini Rebel, тези трите са карамелени, първият е и със силна нотка на кафе.

Trussardi Inside http://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Trussardi-Inside-for-women-883.html
Oriens VCl&A http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Oriens-7583.html
La Vie est Belle Lancome http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-14982.html

# 381
  • София
Благодаря за светкавичната реакция, момичета  Hug

За съжаление Прада Кенди и Ла Ви е Бел ме карат да сбръчвам нос, адски силни са ми Mr. Green Ще пробвам Трусарди Инсайд, пък да видим Simple Smile

Във форума на фрагрантика виждам, че много хвалят като мек карамел Hard Candy, Hard Candy и Jessica Simpson Fancy, но пусто тук няма къде да ги намеря по мегъзините, нали  Thinking

# 382
Ако някой е пропуснал - в Кръгчето разпродават Аник Гутал на половин цена. Днес минах оттам и отмъкнах последните Орлови нокти  Flutter
Все още имат двете Любови, Водата и Нощите на Адриен, Момината сълза, Гардениевата страст, Мандрагората, и уж щях всичките да ги запомня, за да докладвам, а пък взех, че ги забравих останалите.
Къде е това, ако не е някаква тайна, разбира се... Simple Smile

# 383
  • Там, където ме обичат
А на каква цена са СЛ в Кръгчето?

# 384
The Circle

# 385
  • Отвъд алеята зад шкафа
А случайно да е останало Нинфео Мио в Кръгчето?

# 386
Здравейте,

трудно се открива пълното съдържание на парфюмите. Реално нямам идея до колко то е вредно......

Някой ползвал ли е био парфюми Sharini ? Трайни ли са? Има ли други био парфюми на българския пазар?

Някъде из форумите четох, че стоят близо до кожата и горе долу това е инфото, което намерих.

Здравей mimikona,
мога да споделя впечатления от Sharini, даже преди време даже бях споменавал тук една-две думи за марката. Взех си  6 проби от всичкити им актуални предложения към момента и мога да кажа, че с изключение на един вариант - всичките оставиха у мен отлични впечателния.
Тоталния ми фаворит е

Musc d’Hibiscus  

но и другите са чудесни. Поне върху моята кожа не стоят тихо, напротив даже - имат си много добро присъствие, а трайността е чудесна-повече от 7 часа.
И аз четох, че като цяло натуралните парфюми били слаби, нетрайни и тн - поне до този момент, моят скромен опит показва точно обратното. Така че не се притеснявай да ги тестваш - Sharini са много интересни, защото миришат наистина естестевно. Качеството им, поне за мен е отлично.
И именно натуралния им характер е единстевното, което си мисля, че може леко да те откаже или как да кажа-изненада - ароматите им не миришат като  парфюмите от дизайнерските марки...Например аромата им Jasmin Céléste е най-естествения жасмин, които съм помирисвал.
За мен тази правдоподобност на нотките в парфюмите им е плюс, но за други може да е минус.

хм, интересно, трябва да ги пробвам  ooooh! Има ли ги някъде за тестване тези натурални парфюми?

# 387
  • Франция
А случайно да е останало Нинфео Мио в Кръгчето?
Не, за съжаление.

# 388
The Circle
мерси  bouquet

# 389

Нямат общо. По-скоро нещо от рода на Rive Gauche и Eau de Campagne.
 Благодаря !   bouquet

Ако някой е пропуснал - в Кръгчето разпродават Аник Гутал на половин цена. Днес минах оттам и отмъкнах последните Орлови нокти  Flutter
 Скоро тествах момината сълза ..... Много красива ми се видя !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт