Парфюмни размисли и страсти - 177

• 61 484
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • Чукарландия
Момичета, взех си на сляпо Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent, с мисълта, че има кокос и ухае на плажно масло или подобно. В този парфюм не откривам никакъв кокос, нито следи от мирис на плажно масло. По-скоро ми наподобява Amazonia for Him или Ninfeo Mio (доколкото имам спомен за него от пробичка, получена преди време). Свеж, остър, резлив, горчив... Не, че не е хубав, напротив, харесва ми, но търся нещо кокосово-плажно. Коя от Богините е кокосово-плажна? Hug

Да си побутна питането. Hug
Моля, някой, който познава Богините, да ме осветли по въпроса. Praynig

Денси!
Praynig

# 571
  • София
Денси, с Жур на Ермес се запознах миналата година през май, когато ходихме в Париж. Действително е хубав пролетен аромат, но не е мой!  Wink  Та затова възлагам надежди и си търся  нещо по-ново, от тая година. Надявам се на новия Диор Мис Диор Шери да е хубав!  Grinning  Баленсиага няма ли да направят нещо новичко, от линията Парис, Есънс, нещо такова?

Бела, много ли е белоцветна тая Богиня?

# 572
  • Чукарландия
Бела, много ли е белоцветна тая Богиня?

Не, напротив - въобще не ми е белоцветна. Зелена и леко остра ми е. Peace

# 573
Момичета, от къде да поръчам изгодно L by Lolita Lempicka - имат го във ФЮ, но пък не го доставяли до БГ (не знам защо), а там днес има намаление от 15 % с код и ще умра от яд!!!!!!!!!!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 574
  • София
Можеш да го поръчаш до английски адрес с превозвач.

# 575

Можеш да го поръчаш до английски адрес с превозвач.
Мога, но така и не се научих да използвам превозвачи  Tired

# 576
Цитат
Лалето на Байредо е един много хубав парфюм и става за насляпо. Продава се в Олфактив салон и е нежен, женствен и красив.

Денси Hug, нежен, женствен и красив е напълно достатъчно да натисна бутона -купи Laughing.
Още по вече ,че L Agent ,ми е почти на свършване.Другата седмица съм само с него ,докато го довърша.Така и съвестта ми ще е чиста Laughing -празно шише срещу пълно.

# 577
Някой друг да усеща виолетки, освен цитруса и кожата в Кели Калеш едт?
Току що си пръснах мъничко и се удивих.  Laughing  Последното, което очаквам да усетя в него са виолетки.

# 578
Момичета, взех си на сляпо Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent, с мисълта, че има кокос и ухае на плажно масло или подобно. В този парфюм не откривам никакъв кокос, нито следи от мирис на плажно масло. По-скоро ми наподобява Amazonia for Him или Ninfeo Mio (доколкото имам спомен за него от пробичка, получена преди време). Свеж, остър, резлив, горчив... Не, че не е хубав, напротив, харесва ми, но търся нещо кокосово-плажно. Коя от Богините е кокосово-плажна? Hug

Денси!
Praynig
Аз имам  Богиня от миналото лято лимитката Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent 2013 Estée Lauder и си мирише на кокос. Старата /първата/ също миришеше на кокос и плажни масла, но беше малко по-гъста и плътна. Доколкото си спомням предишните две лимитки бяха по-цитрусови и остри и не миришеха на кокос.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 14:05 от densi

# 579
  • в голямото село
И аз усещам Келито като Бижу - билки и кожа и го предпочитам лятото. С горчивината си ме разхлажда в летните жеги. Никога не съм го носила зимата, ще поправя грешката Wink

Смарти, удиви ме честно казано с тези виолетки, дано и при мен се покажат при зимно разносване.

И защо трябваше да ме подсетите  колко много искам Аметисовата кожа? Joy Joy

# 580
Пръснах Кели Калеш да потърся цветенца в него, но... не. Понеже съм си на топло вкъщи - кожа и билки. В късна пролет когато вече е топло, но още не горещо, като отидем в планината на полянка и като легна на одеялото, около мен тревата мирише така - на всички диви цъфтящи бурени, треви и билки.

# 581
  • на терасата
Много красиви зюмбюли имаШЕ в Fidji edP. Ето така изглежда шишето:

Гледам, че в Сефора предлагат edP http://www.sephora.fr/Parfum/Parfum-Femme/Fidji/P6712, но не зная дали е същия онзи прелестен аромат от едно време или са го преформулирали. Моля, sl да се включи, за да каже дали това, което продават в Сефора е същото като от снимката.

Друг парфюм с изразени зюмбюли е Flamme на Bourjois. Първият, който майка ми имаше беше в кафява опаковка, такъв
Скрит текст:

После редовно и го купувах в червената опаковка от разни малки павилиочета до преди десетина години, но последната покупка беше ужасна и повече не смея да купя.

# 582
  • Пловдив
Говорите за зюмбюл, а аз много искам КАЙСИЯ   Blush  , не съм попадала на такъв освен едно времешен деезодорант "Фа" .

# 583
  • Чукарландия

Денси!
Praynig
Аз имам  Богиня от миналото лято лимитката Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent 2013 Estée Lauder и си мирише на кокос. Старата /първата/ също миришеше на кокос и плажни масла, но беше малко по-гъста и плътна. Доколкото си спомням предишните две лимитки бяха по-цитрусови и остри и не миришеха на кокос.

Старата, първата, за която говориш, както разбирам е тази, която имам аз?!? Ако е така, то никакъв кокос и плажни масла не откривам в нея. Изглежда моя нос ги регистрира по съвсем друг начин. Hug

# 584
Говорите за зюмбюл, а аз много искам КАЙСИЯ   Blush  , не съм попадала на такъв освен едно времешен деезодорант "Фа" .

Първото, което ми изникна в съзнанието, беше Flower of Immortality By Kilian. Имах малко количество от него и така и не можах да си обясня защо толкова скъп парфюм, с такъв флакон, може да мирише толкова детски и просто. Иначе много автентична кайсия.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт