Йоркширски териер тема 5

• 95 918
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
преди се правеха някакви кръвни тестове,които се бавели около 2месеца в някакви специални лаборатории и през това време кучето е под карантина не е при теб и си плащаш всеки ден престой-това се плащало не паспорта.Незнам все още ли е така или вече е отменено.

# 646
  • Силистра
Привет момичета! Да попитам ходите ли с вашите мушмуроци на шопинг обиколки. Налага ми се да пътувам до друг град за обиколка по магазините /синът ми е абитуриент/ и няма на кого да оставя Жожо, дали ще има проблем, ако го водим с нас. Той си има чанта и си стои послушно в нея.

# 647
  • София
Щом шопинга ще е за дрехи, не мисля че ще имате проблем. Най-много продавачките да се лепнат на Жожо и да не обърнат внимание на абитуриента.   bowuu   Heart Eyes

# 648
Привет на всички!

Имам въпрос към Вас, а той е- храните ли вашите йоркита с нещо друго освен гранули, например консерви.
Давам консерви на моята, но много рядко започна да си яде гранулите.
Според вас трябва ли да прекратя даването на консерви?

# 649
Привет момичета  bouquet Вчера направихме първата разходка Simple Smile Първо я поносих на ръце и когато стигнахме място дето нямаше хора го пуснах на земята.Бях с дъще ря ми тя го водеше на каишка,а аз ходех малко пред тях за да ме вижда.Ами много му хареса Simple SmileА където се разминавахме с хора беше  ooooh! голяма атракция.Жалко,че днес е студено и ще пропуснем разходката,но пък хубавото време тепърва предстои така ,че ще наваксваме.

Аз също се чудя за морето как ще е newsm78 но ще е със Один при всички полужения.

# 650
DennyD ,благодаря ти за включването по въпроса за морето   bouquet. Ще бъде голямо приключение, от сега го предчувствам  Laughing.

Ние току що се прибираме от ветровита разходка  Grinning, голям кеф е за  кучето  - летят листа, боклуци всякакви, стана разногледа кое по-напред да гони  hahaha.

miconia , влизам с нея в магазини и с чанта и на ръце. Продавачките наистина много се кефят, питат , разпитват и единствения проблем е че времето за пазаруване е по-малко от времето за разговори с тях  Laughing.

Natalie Velcheva, аз поради тази причина не давам нищо друго за сега освен гранули, за да си спестя подобни главоболия  Peace.

Змия, нищо не каза за хапчето  Crossing Arms.

# 651
  • София
забравих Embarassed

Дадоха й нещо течно и зеленикаво на цвят. Беше в малка спринцовка и го впръсках в устата й.
Не знам как се казва. Толкова съм оглупяла, че забравих да питам.

А нашата рошла също много се кефи да гони боклуците, които вятърът вдига. Гони и пръчки, лошото е, че не ги дава доброволно. Ако се наведеш да й я вземеш, се сърди Mr. Green

# 652
Здравейте,момичета искам да ви се оплача.Арчи пак хвана кърлеж ,за втори път.Този път обаче много скимтя и се ближе постоянно на мястото.Аз не бях сигурна дали е това ,мислех че се е ударил крака или е настъпил нещо.Обадих се на мъжа ми и тъкмо дойде като зърнах нещо много малко и бяло забито,той го грабна и го заведе при вет,но не му показал мястото и не видели нищо,казал му че си наранил лапата и му били обезболяващо.Аз му казах че е кърлеж но кой ме чува.Като се върна кучето беше се хапало много и явно сам го е махнал защото имаше само крака,сега се ближе горкото .

# 653
Здравейте приятели.Отдавна не съм писала,но редовно чета вашите ,публикаций.Много ми е притеснено,защото утре ни предстои вадене на зъби.Моля ви който е минал през това да ми пише,как,какво и тн.Благодаря ви предварително!

# 654
  • София, родом- Силистра
Йорданка Великова, не се притеснявай . Преди една седмица вадихме зъбките на моята Сара и всичко приключи за 1 час и мина добре.  Заведох я, доктора и би  упойката , изчакахме да я хване и след 1 час отидох да си я взема.  Беше като пияна в началото и  залиташе. След още два часа тя беше във вихъра си и все едно нищо не се беше случило. Вече тичаше, лаеше и си играеше като бясна  Laughing
Доктора ме беше предупредил, че може да не иска после да яде, но тя си хапна.
Не се притеснявай всичко ще е ок.

# 655
  • La casa de Mickey Mouse
и на нас ни предстои това тази седмица  Cry
момичета, когато мъниците започват да вдигат крачето като пишкат, ние сме вече на 8 месеца и вместо малкия да гледа и да се учи от големия, големия взе да пишка клекнал  newsm78
До нас има голям канал и се разхождаме около него, винаги съм се притеснявала малкия да не падне в канала, еми вчера големия видя лебеди по средата на канала, хукна да ги гони и падна той, че имаше мисия - спасяване на куе, чудех се да се смея ли да плача ли

# 656
  • В най - голямото село
Момичета, мислите ли че им е скучно на малчовците, като си седят самички. Моят мъж мисли, че му е много скучно на Тери и иска да си вземем още едно, за да си играят.  ooooh!

Йорданка Великова стискам палци.

# 657
  • София
Трябва да сменям храната на рошлата с храна за кастрирани кучета. Какво бихте препоръчали?

# 658
А защо трябва? Аз знам, че се сменява, само ако кучето много наддава от храната и има опасност да затлъстее, при вас така ли е?

Тук май Elfadora е компетентна по въпроса, дано се включи.

Роял Канин би трябвало да имат линия за кастрирани кучета.

# 659
Здравейте отново Simple Smile понеже пак повдигнахме въпроса за ваденето на зъбите......нашите са на 2 реда почти всичките отзад,ходихме при вета,но той каза да изчакаме докато стане към годинка...каквото има да пада да пада само,а другите ще ги вадим.Незнам дали това е правилния подход,дали не му пречи или да го боли малкия!Вие как мислите?Да изчакам ли или да настоявам да ги махаме?

Общи условия

Активация на акаунт