Йоркширски териер тема 5

• 95 907
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • В най - голямото село
Natalie Velcheva Бързо и безпроблемно възстановяване.

# 676
Благодаря на всички!

Бяхме на лекар, оказа се,че наистина е лепнала конюктивит там.
Лекарят ми обесни следното: Когато се прави такава операция, дори и упоени кученцата са с отворени очички и тъй като не мигат става сухичко и после като се събудят от упойка се получава конюктивит(не при всички кученца)
Забравих също да спомена за друг проблем - В началото на този месец Джун направи гърч, който траеше около 5 мин. Излизаше и слюнка от устата й.
Пред 2 дена точно преди операцията отново направи гърч, този път без слюнка, но се изпишка 2 секунди преди гърча.
Днес лекарят ми каза, че може би е епилепсия и ми обесни, че ако кучето прави гърч примерно 4 пъти в годината не е страшно, но ако броят на гърчовете се увеличи трябва да се предпишат лекарства. Не мислих много и директно поисках хапчета.От утре започвам да ги давам, дано с тези хапчета да подтиснем гърчовете Sad

# 677
http://prikachi.com/images.php?images/812/7183812E.jpg

Ето я моята принцеса, възстановява се лека по лека Simple Smile

# 678
Natalie Velcheva , твоята Джун е наистина куче с късмет. Било и писано да изпати от лоши стопани, те явно затова са я захвърлили в приют, защото са видели явно, че е със здравословни проблеми  Confused.
Но съдбата и е изпратила теб   bouquet !!!

# 679
Natalie Velcheva , твоята Джун е наистина куче с късмет. Било и писано да изпати от лоши стопани, те явно затова са я захвърлили в приют, защото са видели явно, че е със здравословни проблеми  Confused.
Но съдбата и е изпратила теб   bouquet !!!

Благодаря ти Зори за топлите думи !!
За мен няма значение дали кученцето има здравословни проблеми, напротив това ме кара да го обичам още повече... С нужните медикаменти ще се оправи и ще се закрепи Simple Smile

# 680
Момичета, направо съм в шок и ужас  Shocked. Току що изпадаха 4 бълхи от Холи :shocked!!! На обяд бяхме на разходка, като се прибрахме легна да спи и сега я взимам да я гушна и на постелката и подрипат 3-4 бълхи.
Преди 9 дни ни накапаха с Адвантикс, къпана е 5 дни след това, вече не действа ли, какво?
Сега почвам да я пощя, изпитвам ужас от тези гадини, ами кърлежите?!?

# 681
Здравейте  на всички! Бих искала да ви попитам имате ли проблем с миризмата на куче по време на разходка..5 минути след като сме излезнали той вече мирише много много зле:(ужасно  неприятно е... а после ми е страшно трудно да я отстраня бърша го с какво ли не и пак много трудно става  Thinking при всички ли е така или ние сме повредени нещо уф.. и имаме проблеми с ушите Sad миналата седмица бяхме на лекар казаха ни ,че има възпаление според вас дали е възможно едното уше да му е клепнало от това и изобщо ще го изправи ли отново newsm78

# 682
Здравейте  на всички! Бих искала да ви попитам имате ли проблем с миризмата на куче по време на разходка..5 минути след като сме излезнали той вече мирише много много зле:(ужасно  неприятно е... а после ми е страшно трудно да я отстраня бърша го с какво ли не и пак много трудно става  Thinking при всички ли е така или ние сме повредени нещо уф.. и имаме проблеми с ушите Sad миналата седмица бяхме на лекар казаха ни ,че има възпаление според вас дали е възможно едното уше да му е клепнало от това и изобщо ще го изправи ли отново newsm78

Забелязвала ли си докато сте навън да се търка в тревата? Може да е от това, събира чужда миризма.Моята Джунка редовно си го прави, ако забележи, че погледът ми не е към нея.
Може и да е от това, ако ли не възможно е да е нещо от ушето както казваш.
По принцип след като я миеш след разходка докато не изсъхне козинката мирише леко неприятно, а дали не е това?

# 683
Хм....ами той постоянно си души и ходи толкова неориентирано,че на моменти изпускам какво точно си прави долу, какво души и тн. ......много е див. Иначе уж много внимавам и не го пускам да ходи по тревата, но пак си мирише много гадно Sad приема всякакви миризми 5 мин мирише на мен в следващите 5 на коренно различно нещо..после на друго и на друго и ....ууууууууууу направо ми се завива свят от толкова миризми, а след като го избърша като се прибереме от разходка става още по - зле ... замирисва на мокро куче;( ужас Grinning Grinning няма ли парфюми за кучета Rolling Eyes

# 684
Здравейте мили маминки, аз също съм горда да имам едно бижу в къщи, казва се Арчи и е на 3 месеца. Ще ми бъде много приятно да общувам с вас и да обменяме опит  Grinning.....а ето го и Арчи  http://s13.postimg.org/yn17alnuv/1976983_723444004342856_1033624129_n.jpg   Heart Eyes

# 685
  • София
Хм....ами той постоянно си души и ходи толкова неориентирано,че на моменти изпускам какво точно си прави долу, какво души и тн. ......много е див. Иначе уж много внимавам и не го пускам да ходи по тревата, но пак си мирише много гадно Sad приема всякакви миризми 5 мин мирише на мен в следващите 5 на коренно различно нещо..после на друго и на друго и ....ууууууууууу направо ми се завива свят от толкова миризми, а след като го избърша като се прибереме от разходка става още по - зле ... замирисва на мокро куче;( ужас Grinning Grinning няма ли парфюми за кучета Rolling Eyes

Къпеш ли кучето?

estrela, добре дошла.

В петък не ни пуснаха с кифлата в Джъмбо. Много им се ядосах. #Cussing out

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 09:34 от змия

# 686
  • В най - голямото село
estrela, Арчи е много сладък.

Ние бяхме на фризьор:
https://www.facebook.com/silvia.andonova.3#!/photo.php?fbid=1015 … ype=1&theater

# 687

Честита прическа,страхотен е!!Ние направихме една страхотна разходка в Банкя за около 4 часа.е.Един път не се изпика Simple SmileАко беше в нас сигурно поне пет пъти щеше да е свършил работата на килима.

# 688

И нашата зара започва да мирише на куче като сме навън, но само муцуната и това е защото мирише пишканото навън.
А иначе не смятам, че ушето е клепнало вследствие от инфекцията. Ние имамхме мнооого упорит отит, но не клепнаха. пострижете ушетата и вижте ще се вдигне ли. По принцип до 7 - 8 месец постоянно могат да се вдигат и клепват, не се притеснявайте, особено ако няма да ходи по състезания да не ви пука Simple Smile

# 689
След дълго отсъствие и ние със 3ара се завърнахме! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=456282324505327&set= … ype=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=447432948723598&set= … ype=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445101588956734&set= … ype=3&theater
И на 2 април правим 6 месеца  Laughing
НО още нито пишкаме нито акаме навън... Стоим с часове, носим пелена, не та не! Тоя нос е постоянно забит в земята и категорично отказва да прави каквото и да е друго. Сега най-новата щуротия е да пишка вкъщи извън пелената напук като и се скараме или не й обръщаме внимание.
Направо си моля за помощ, че с това ходене вкъщи вече до гуша ни дойде на цялото семейство, време е да ходим навън като всички кучета Sad

Общи условия

Активация на акаунт