Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 981
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Нищо не ми говорят резултатите ти - едното е положително а другото отрицателно  newsm78....но това няма никакво значение, щом значи че си я карала това е супер новина Mr. Green.
Хайде спокойна бременност ти пожелавам Hug . А детето да я изкара леко шарката Peace

# 211
  • София
Отрицателното е за текуща инфекция, а положителното е за наличие на антитела.
Благодаря за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet

# 212
Благодаря за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet

и аз така си го обясних като помислих Simple Smile, супер представям си как ти е олекнало  Hug

# 213
  • София
Благодаря за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet

и аз така си го обясних като помислих Simple Smile, супер представям си как ти е олекнало  Hug
Божеееее, какво говориш, направо камък ми падна, вече се бях подготвила за най-лошото
Скрит текст:
аборт
Сега не знам къде съм от щастие  #Crazy Joy Joy

# 214
Здравейте!Бременна съм в 5 месец. Това е първата ми бременност. И понеже никаква идея нямам относно процедурите по настаняване в болница при раждане. Интересувам се ако вече съм решила къде искам да раждам, какво трябва да предприема като получаване на информация за болница, трябва ли предварително да се запиша и т.н.
Благодаря ви много предварително!
 Wink

# 215
  • София
Здравейте!Бременна съм в 5 месец. Това е първата ми бременност. И понеже никаква идея нямам относно процедурите по настаняване в болница при раждане. Интересувам се ако вече съм решила къде искам да раждам, какво трябва да предприема като получаване на информация за болница, трябва ли предварително да се запиша и т.н.
 Wink
Отиваш в болницата и те ти казват какви са процедурите при тях, защото в различните болници има някои разлики. Почти всички болници правят "Ден на отворени врати" и можеш да отидеш и да си зададеш въпросите. Можеш да ги намериш за всеки месец в сайта на списание 9 месеца.

# 216
 Wink
Отиваш в болницата и те ти казват какви са процедурите при тях, защото в различните болници има някои разлики. Почти всички болници правят "Ден на отворени врати" и можеш да отидеш и да си зададеш въпросите. Можеш да ги намериш за всеки месец в сайта на списание 9 месеца.
Благодаря много! Simple Smile

# 217
Резултатите ми са готови

Варицела зостер IgM (Varicela zoster)   0.29   Index   < 1.0 отрицателен; > 1.0 положителен
Варицела зостер IgG (Varicela zoster)   787.20   mlU/ml   < 135 отр.; 135 - 165 граничен; > 165 пол.
Карала съм яяяяяяяяяя и никой не е разбрал явно. Майка ми въобще беше на 100% че не съм я карала!!!!!!!!! Ще си бременувам на спокойствие!!!!! Не знам къде съм от радост  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Браво  newsm44 даже титъра ти е страхотен близо 800. Лека и успешна бременност ти желая   bouquet

# 218
  • София
Резултатите ми са готови

Варицела зостер IgM (Varicela zoster)   0.29   Index   < 1.0 отрицателен; > 1.0 положителен
Варицела зостер IgG (Varicela zoster)   787.20   mlU/ml   < 135 отр.; 135 - 165 граничен; > 165 пол.
Карала съм яяяяяяяяяя и никой не е разбрал явно. Майка ми въобще беше на 100% че не съм я карала!!!!!!!!! Ще си бременувам на спокойствие!!!!! Не знам къде съм от радост  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Браво  newsm44 даже титъра ти е страхотен близо 800. Лека и успешна бременност ти желая   bouquet
Говорих с познaтa лaборaнткa и тя също споменa зa титърa, но тaкa и не рaзбрaх зaщо е толковa висок. Дa не дa е висок зaрaди товa, че в моментa детето ми е в пикa нa болесттa и aнтителaтa ми сa впрегнaли всичките си сили?

# 219
И аз , пък и майка ми нямаме спомен да съм карала каквато и да е шарка... сега разбирам, че може никой да не я е усетил  newsm78

# 220
  • София
Здравейте на всички  Wink Бях на преглед в сряда, гледа ме докторката за разкритие и ми каза, че шийката на матката се е скъсила само 50% и нямам грам разкритие... в понеделник пак ме вика, но в мен възникна въпроса, че терминът наближава, а изгледи да раждам няма все още. Колко бързо се скъсява тази шийка, доколкото разбирам не става за 1- 2 дни.  newsm78 #Crazy

# 221
Резултатите ми са готови

Говорих с познaтa лaборaнткa и тя също споменa зa титърa, но тaкa и не рaзбрaх зaщо е толковa висок. Дa не дa е висок зaрaди товa, че в моментa детето ми е в пикa нa болесттa и aнтителaтa ми сa впрегнaли всичките си сили?

Не, просто якогато си я прекарала си изградила много добър имунитет Simple Smile Peace

# 222
  • София
matsutka браво  Hug Видя ли, че има смисъл от изследването  Simple Smile Много се учудих, че те съветваха да не си правиш изследването, че няма смисъл и то лекари, важното е, че всичко е наред. Нали знаеш, че има случаи на изкарана варицела и с 3 пъпки, ти може да си от тези случаи  Laughing Лека бременност ти желая   bouquet

# 223
  • София
Да, нито личната, нито АГ ме посъветваха. Само вирусоложката, на която се обади АГ-то за консултация, ме посъветва да го направя.
Просто още не мога да повярвам. Цял живот живея с мисълта, че не съм я карала. Като разбрах, че детето, с което сме били контактни и болно от варицела и започнах да се моля да не съм забременяла.
Благодаря ви, момичета за отговорите  и подкрепата  Hug Hug Hug Спирам да пиша да не е спам вече!  Peace

# 224
  • София
Здравейте на всички  Wink Бях на преглед в сряда, гледа ме докторката за разкритие и ми каза, че шийката на матката се е скъсила само 50% и нямам грам разкритие... в понеделник пак ме вика, но в мен възникна въпроса, че терминът наближава, а изгледи да раждам няма все още. Колко бързо се скъсява тази шийка, доколкото разбирам не става за 1- 2 дни.  newsm78 #Crazy
Аз вече не помня как беше с шийката, само помня, че до последно нямах никакви изгледи за раждане. Бях на контрола и тонове седмица преди термина ми (сряда), док каза, че няма грам разкритие, шийка не знам каква си, а в понеделник рано сутринта ме почнаха контракциите, имах някакво разкритие и т.н., тоест родилния процес вече беше започнал. Стискам ти палци и при теб да е по-бързо, че още помня какво беше накрая...

Общи условия

Активация на акаунт