Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 60 069
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
4efito стискам палци всичко да е наред  Peace

eli_vladi тази тема е за вече бременни момичета и въпроси свързани с бременността. Отиди в подфорум Искам бебе там ще отговорят по-добре на въпросите ти, там пишат момичета точно които правят опити за забременяване и се сблъскват с едни или други проблеми.
http://www.bg-mamma.com/?board=23.0

# 271
Момичета здравейте!

Предстои ми пътуване със самолет (с прикачване) след 2 седмици, а проблема е, че все още доста повръщам и се чудя как да овладея положението за 1 ден за да пътувам спокойно.  Thinking

# 272
  • в огледалото на живота
Момичета здравейте!

Предстои ми пътуване със самолет (с прикачване) след 2 седмици, а проблема е, че все още доста повръщам и се чудя как да овладея положението за 1 ден за да пътувам спокойно.  Thinking
Лека храна преди полета/сухи бисквити,солети/;чаша вода с няколко капки лимонов сок.
Вземи си ментови бонбони или лукчета,ако ти допада вкусът им.Дъвченето на дъвка помага да се регулира нивото на напрежение в ушите/особенно при турбуленция на самолета/ и поивите за повръщане.
Може да се консултираш с АГ за хомеопатични капки против повръщане.
Успех и лек и благоприятен път  Hug

# 273
  • София
Съни*, посъветвайте се с лекаря си за хомеопатични лекарства.
Моите деца повръщат при пътуване. Давам им Кокулин.

# 274
  • София
Моята лекарка ми даде Вомитусхил капки.  Peace

# 275
Благодаря момичета!    bouquet
Аз го бях питала АГ-то преди, беше ми казал хомеопатично Емил за смучене, обаче  го няма по аптеките, ще говоря пак с него. Гледам, че тези капки Вомитусхил също са хомеопатични. Ще наблягам на сухата храна, но ще бъда много по- спокойна ако имам някакви хапченца или капки, защото почна ли да повръщам немога да спра и ставам парцал. Все пак не вярвам за 1 ден да ми навредят кой знае колко.  Rolling Eyes

# 276
  • София
Вомитусхила няма да ти навредят, хомеопатични са, могат да се пият и всеки ден докато не спре да ти се гади  Peace Няма смисъл да се подлагаш на мъки в самолета и да го мислиш и да се притесняваш. Да не говорим, че за по-тежки случаи и деган предписват.

# 277
Да за Дегана знам и ми настръхва косъма за него...
А действат ли тези капки? Усеща ли се облекчение? Не че не бих изтърпяла всичко, но е неприятно, все пак няма да съм си в къщи... други хора, смяна на два полета, после и с влак ще попътувам и трябва да съм в кондиция.

# 278
  • София
АЗ лично така и не ги ползвах, но на дъщеря ми винаги са помагали, както и на съпруга ми  Peace

# 279
  • София
Аз и парене не съм имала, само течение, но доста трудно се разкараха.

# 280
мн се извинявам от бургас сам при доктор мирослав мин4ев дева мария

Здравейте,нова съм при Вас и се надявам да има някои от Вас които би ми помогнал със съвет или с малко опит.Надявам се да съм улучила точната тема и точните въпроси за нея.
Последна менструация на 05.01.14г.с продължителност 4 дни,на 19.01 кафяво зацапване много малко само във въпросния ден,нещо което ми се случва за първи път+пристягане ниско долу от дясно+болки в кръста.Имам редовен цикъл. Със съпругът ми правим опити за бебе,но засега не се получава.
Надявам се някой от Вас да може да изкаже мнение.
Благодаря предварително и успех на всички.
                      каквото и да ти кажем не можем да сме сигурни вземи си тест аз също бях с зацапване и болки ниско долу и в момента съм бременна в 16г сед ....успех...!!!!!

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 13:23 от AnMary

# 281
Днес си правих изследвания, не всички са готови още, но от готовите ме стресна Фибриноген , на който реф. стойности са 2-4 , а моите са 7.9  #Crazy Какво е това?
Сигурно и другите няма да са много наред  Rolling Eyes

Също какво значи "кристали пикочна киселина" в урината?
Утре съм на лекар, но се шашнах малко.

# 282
Днес си правих изследвания, не всички са готови още, но от готовите ме стресна Фибриноген , на който реф. стойности са 2-4 , а моите са 7.9  #Crazy Какво е това?
Сигурно и другите няма да са много наред  Rolling Eyes

Също какво значи "кристали пикочна киселина" в урината?
Утре съм на лекар, но се шашнах малко.

При повишена концентрацията на пикочната киселина се получава кристализация. Има ли някакви стойности - нещо от сорта на число µmol/l

# 283
Не, пише само това:

единични левкоцити, кристали пикочна киселина, единични плоски епителни клетки   

# 284
Така е много общо, защото в зависимост от стойностите се правят предположенията. А е възможно повишеното количество да е от консумирането на определена храна предния ден например

Общи условия

Активация на акаунт