Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 60 040
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
  • София !
Всичко е възможно  Flutter
Аз съм се настроила психически за позитивно раждане,пък да видим  newsm03

Да , много е важно с каква нагласа си !! Аз отидох много позитивно и усмихната , е после вече не бях така Grinning , ама всичко минава и се забравя . Леко раждане и здраво и пухкаво бебе  Hug !!

# 346
Ами не знам момичета. Flutter Явно си зависи.
Чувала съм,че мами,които започват раждане с "висок" корем горе раждат повече време и им е по-трудно.

Моя беше горе и родих много бързо , според мен си е до човек , всичко е индивидуално .
Моят корем през цялата бременност беше някак ниско, ама хич не успях да родя нормално, наложи се секцио.

# 347
Здраве да е! Flutter Само това ми е важно!

# 348
Здравейте,имам въпрос и го задавам тук понеже в момента моята гинеколожка не ми вдига,а съм много учудена. Моята лекарка е др.Димитринка Тихомирова.При нея излиза,че съм 8 пълни седмици днес точно,но ходих в Шейново и там ме гледа др.Божидар Младенчев ,който ми каза ,че не съм в 8ма а в 4-та седмица.Как е възможно?? На снимката пише,че гестационния сак е 15.3 мм ,а преди 13 дни при моята лекарка сака беше 13,7мм.Онзи ден пак ходих при нея и беше над 30 мм.Лекарят в Шейново каза ,че има сърдечен пулс.Как може да има разлика от 4 седмици ?  #Crazy

# 349
Кога ти е бил последния МЦ? Ти с този доктор не обсъди ли какво твърди другата ти лекарка?

# 350
Кога ти е бил последния МЦ? Ти с този доктор не обсъди ли какво твърди другата ти лекарка?

Сега моята лекарка ми каза ,че в понеделник съм била 6та седмица..а тогава ми каза ,че съм пълни 7  #Cussing out
Последният мц беше на 03.12.13. Но как така на амбулаторния лист от преди 13 дена сака е бил 13,7. и съм била в 5 г.с.,а на днешния пише 15,3 мм и ембрион отговарящ на 4г.с. и на снимката пише 4седмица и 6 ден.

# 351
По дата на МЦ наистина трябва да си в 8-9г.с.  Rolling Eyes Моят съвет е да направиш консулт с още един лекар.

# 352
  • София
missclaire, по този календар http://www.ladypill.com/calendar.php трябва да сте 8-9 г.с. Направете нова консултация.

# 353
А си усетих ову-то,която е била на 21,22 някъде,защото веднага след това вдигнах темп 37 и нещо.Не съм обсъждала с този лекар разликата,защото толкова бързо ме претупа,че не можах нищо да му кажа.Буквално ми направи ултразвука за 2,3 секунди ,само го вкара и изкара. Crossing Arms и след около половин минута вече ми отвориха вратата да си ходя. Другото нещо е ,че съм с направление за хоспитализация за аборт ,но не ми го взеха в Шейново и си платих прегледа 40лв.Така ли трябва да е,мислех,че щом съм осигурена поне той минава през касата...?
Препоръчайте ми добър лекар и ако може да стане с направлението.  Praynig Praynig

missclaire, по този календар http://www.ladypill.com/calendar.php трябва да сте 8-9 г.с. Направете нова консултация.

Да и аз си ги смятам 8-9 седмици ...в този календар пише,че бебето по днешна дата трябва да е дълго към 20 мм или поне аз така виждам.А в понеделник е било 6 мм. според моята док. #Crazy
Дали ову-то е била късно...но темп си я има от 22ри декември.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 20:19 от AnMary

# 354
  • София
missclaire, издали са ви направление за аборт?
Според мен е най-добре да направите нова консултация.

# 355
Направлението ако е за хоспитализация, означава прием в болница, не преглед. Най -вероято "заплашващ аборт" са написали.

# 356
То е от моята лекарка..с таткото след дълги разговори така решихме. Sad

# 357
Извинявам се за въпроса, но в този случай какво толкова те бърка в коя седмица си?

# 358
Извинявам се за въпроса, но в този случай какво толкова те бърка в коя седмица си?

Колкото по-рано се прави аборта е по-добре.Пък в Шейново ми казаха ,че най-рано след 2 седмици ще е..

# 359
офффф чета, чета и не разбирам, missclaire , ти ли си решила да правиш аборт или твойта док. си взима някакви решение и си пише каквото и падне, където и падне?

Общи условия

Активация на акаунт