КОРОНАЦИЯ MISS ''BG MAMMA'' 2014

• 5 344
  • 44
  •   1
Отговори
  • London

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НАШАТА КОРОНАЦИЯ!

ПЪРВО място с общ резултат от 632 точки печели НОМЕР 3 ( ВЪПРОСНИК А )

ВТОРО място с общ резултат от 338 точки печели НОМЕР 6 ( ВЪПРОСНИК C)

ТРЕТО място с общ резултат от 324 точки печели НОМЕР 4 ( ВЪПРОСНИК Е)

Победителките може да видите на колажа по-горе

Четвърто място заема НОМЕР 1 ( ВЪПРОСНИК F) със сбор от 222 точки
Пето място заема НОМЕР 7 ( ВЪПРОСНИК B) със сбор от 159 точки
Шесто място заема НОМЕР 2 ( ВЪПРОСНИК D) със сбор от 151 точки
Последно място заема НОМЕР 5 ( ВЪПРОСНИК G) със - 75 точки

Честито на победителката и нейните подгласнички и благодаря на всички за участието в конкурса под форма на кандидатки или гласуващи. Сега ви давам възможност да поздравите победителката. Кандидатките, ако имат желание могат да разкрият никовете си!

# 1
  • в 1001-та нощ
Хайде честито, всички са победителки  Peace

Да сподели коронованата дама дали тежи короната  Wine Glass

# 2
Честито от мен и още много победи през новата година!!!

# 3
Ехххаа, 2-ро място деля в 4-ти кръг... пу-пу
и 4-то място в общия- там си се представях още като пратих снимките на Катрала....  Mr. Green
Честито на 3, 6 и 4!
Бравос за куража на всички ни  newsm44

# 4
Честито на победителките!

# 5
  • гр. София
Честито на победителката и подгласничките.
Браво на всички за участието и куража!   bouquet

# 6
ЧЕСТИТО на победителката!

За мен най-красиви са Номер 1 и Номер 6! Оценявам цялостното им творчество, не само визията, в коментарната тема! Не гласуваха за себе си доколкото съм разбрала, не дадоха явни жокери във въпросника и се държаха на положение през цялото време! Честито и на вас момичета!

# 7
Браво Simple Smile Честито на всички участнички, и на победителката, и на некоронованите Simple Smile

# 8
ЧЕСТИТО на победителката!

За мен най-красиви са Номер 1 и Номер 6! Оценявам цялостното им творчество, не само визията, в коментарната тема! Не гласуваха за себе си доколкото съм разбрала, не дадоха явни жокери във въпросника и се държаха на положение през цялото време! Честито и на вас момичета!
ууупссс, мен дивото ме призова в 1-ви кръг и гласувах за себе си  Mr. Green После се осъзнах  Wink Rolling Eyes

# 9
  • В Космоса
Честито!  bouquet

Моите фаворитки спечелиха, точно както и аз си ги подреждам за себе си визуално. Peace

А за интелектуалния кръг си имах 6-то чувство за коя съм гласувала с плюс и за коя с минус. Вярно се оказа и това.  Grinning

# 10
Честито на участничките! И на гласувалите, също!

# 11
Тенк ю лейдис,

Extraordinary D ти кой номер си? 7?

Сега мога да дръпна кратка реч  bowuu
Аз съм особено доволна от резултата си, единствено по една причина - моите познати от форума не разбраха, че участвам... и всеки гласувал за мен го е направил по свои собствени причини. Е, изключвам един потребител, който ми е съпруг и се регистрира специално за случая, но това мисля, ми е простено  Joy
Хайде наздраве! (Отивам да коментирам в коментарната тема...)

# 12
Честито на победителката!   bouquet
Поздравления на всички участнички за смелостта и благодарности на La Catrala за организацията.

# 13
Тенк ю лейдис,

Extraordinary D ти кой номер си? 7?

Сега мога да дръпна кратка реч  bowuu
Аз съм особено доволна от резултата си, единствено по една причина - моите познати от форума не разбраха, че участвам... и всеки гласувал за мен го е направил по свои собствени причини. Е, изключвам един потребител, който ми е съпруг и се регистрира специално за случая, но това мисля, ми е простено  Joy
Хайде наздраве! (Отивам да коментирам в коментарната тема...)

Поздравления! Особено ми хареса с това, че не спря да провокираш в коментарната. Laughing
Пожелавам ти да имаш много поводи за тази разкошна усмивка през годината! Наздраве!

Честито и на победителката и поздравления на всички други момичета!
Специални поздрави за Ла Катрала, браво, момиче, напрАви го!

# 14
  • Варна
Честито на участничките! И на гласувалите, също!
На гласувалите щото свърши конкурсът ли? Laughing

Честито, симпатяги!

Общи условия

Активация на акаунт