КОРОНАЦИЯ MISS ''BG MAMMA'' 2014

• 5 344
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
Честито на номер 3!И на всички браво за смелостта.На Катрала също адмирации за положения труд!

# 16
  • В тъмната гора.
Честито, моята фаворитка спечели! Подвластничка или втора подвластничка очаквах да е №1 от снимките.

Катрала  smile3501 за труда!!!

# 17
  • Пловдив
Честито момичета,   smile3501

# 18
Тенк ю лейдис,

Extraordinary D ти кой номер си? 7?

Аз не участвам, само гласувах, как реши че съм 7?  Laughing

# 19
ЧЕСТИТО на победителката!

За мен най-красиви са Номер 1 и Номер 6! Оценявам цялостното им творчество, не само визията, в коментарната тема! Не гласуваха за себе си доколкото съм разбрала, не дадоха явни жокери във въпросника и се държаха на положение през цялото време! Честито и на вас момичета!
ooooh! ами спала съм, като съм чела... прочетох "Не гласуваХ за себе си, ... не дадоХ явни жокери..."  Извинявай  Crazy

# 20
Честито на победителката и на подгласничките  bouquet
Поздравления за всички участнички за смелостта да се подложат на общофорумската критика Grinning
И поздравления за Катрала за всичкия труд, който положи покрай конкурса  bouquet

И исках да кажа на Ванилия, че на снимката, с която участва в първия кръг и сега в класирането, усмивката ѝ е много лъчезарна. Сигурна съм, че и на живо е така Grinning А покрай коментарната тема, съвсем ѝ станах фен. На Aoi и la vie est belle също Peace

# 21
адмирации за железните нерви на Catrala:))
поздрави за победителките:)
Аз се радвам на конкурса - беше ми интересен през цялото време, бяха  вложени много труд и нерви  Grinning
Дано имаме повече такива забавни теми във форумът  Peace

# 22
Честито и от мен  bouquet

Браво и на Катрала  bouquet

# 23
Аз не чух и не разбрах, но все пак честито на победителите !

# 24
Честито на номер 3   bouquet Заслужена победа  Grinning

Браво и на другите участнички за смелостта  Simple Smile  Всъщност за мен всички са победители   bouquet

Браво и на Катрала за положения труд и здравата нервна система   bouquet

# 25
  • София
Честито на победителката и подгласничките! Браво на всичките момичета за куража!   bouquet

Катрала,   bouquet за вложените труд и време.

# 26
  • Монреал
Поздравления на всички участнички и на победителката!
От форума отряда за бързо реагиране не спи, вече са сложени коронациите в заглавна страница  Joy

# 27
Понеже не следих внимателно коментарната тема и не гласувах по темите, може ли накратко кой кой е от разкрилите се?

# 28
  • Ямбол
Понеже не следих внимателно коментарната тема и не гласувах по темите, може ли накратко кой кой е от разкрилите се?

И аз не следих внимателно, но разпознах две от призьорките- Aoi ( 3-то място) и koikoi ( 1-во място).  Simple Smile

# 29
Благодаря ти, DimiLoca!

Общи условия

Активация на акаунт