. Определено станаха много желаещите за "опитни зайчета" при Елч, но и аз ще вдигна ръка , пък каквото дойде.
Честит 3-ти Рожден Ден на днешните ни рожденници! Здрави и усмихнати да са винаги!
Май ни хвана грипа, та всички ни натръшка. Каката от вчера следобяд не е вдигала температура, дано да не вдига повече,че като почне да се тресе и направо гледката е... сега кашля,доки вчера каза че не е слязло надолу... Малката уж вчера беше по-добре,но през нощта 39 градуса температура, запушен нос...
ММ е на АБ от днес, има хрипове е казал ЛЛ. Мен ме боли гърло
Абе,ще мине ,ама....

Няма какво повече да добавя!
за съжаление аз съм най-голям спец по бебешките въпроси, а вие тях вече сте ги минали, но ще се опитам да кажа, каквото знам
много по-интересно е да се произнесе добър астролог, тогава човек направо се шокира какво може да се "прочете" само от тези му данни...
а таня как го приема? не мога да си представя как се решава човек на тази стъпка....
Стана прекрасна и малката просто не може да спре да я гледа! Облечена с фондан, боядисан с лилава боя и розова панделка с мъниста. Не ми се губеше време да си правя фондана сама и си поръчах от един сайт. Невероятен фондан, мисля, че е немски, или може би австрийски (защото на опаковката пише на немски
) Но с такова професионално качество никога не бях работила...
Искрено се притеснявам обаче за следващите 2 изпита. Нямаме конспекти там, имам да уча от 3 учебника, а имам само 7 дни....нямам идея как ще се случи всичко това.

Разни хора, разни нрави... Трите ми най-щастливи години досега са това! 

Освен това вече с 2 деца мисля, че няма да ми остават никакви финанси за собствени кефове. Така, че освен ако не ме удари куфар с пари, респективно читава детегледачка не виждам как бих могла да живея нормален живот с 2 деца.
и съм навъртяла едни годинки ......... Препоръчани теми