Аххххх!... рожденни дни, ЯНУАРЧЕТО ще е на три! (51)

• 64 364
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Честито на днешните празнуващи - да растат здрави и безгрижно и да са гордост на мама и тате. newsm59.

Определено станаха много желаещите за "опитни зайчета" при Елч, но и аз ще вдигна ръка , пък каквото дойде.  Mr. Green

# 271
Здравейте Hug Честит 3-ти Рожден Ден на днешните ни рожденници! Здрави и усмихнати да са винаги! newsm59 
Благодаря,че ни мислите Hug Май ни хвана грипа, та всички ни натръшка. Каката от вчера следобяд не е вдигала температура, дано да не вдига повече,че като почне да се тресе и направо гледката е... сега кашля,доки вчера каза че не е слязло надолу... Малката уж вчера беше по-добре,но през нощта 39 градуса температура, запушен нос... ooooh! ММ е на АБ от днес, има хрипове е казал ЛЛ. Мен ме боли гърло Tired Абе,ще мине ,ама....

Не съм ви чела много,много, цял ден съм със сиропите и лекарствата в ръка Confused

Бързо оздравяване и на другите болнички Peace Praynig

Пепита -  и аз имах киста на десния яйчник - през ноември ми я откриха 5 см,но пих ударно Оргаметрил и постепенно изчезна. Сега съм на Дуфастон. А на теб лекарства изписаха ли ти? Надявам се сега да си по-добре Praynig Hug

Емили - стискам палци всичко да е ОК с изследванията. За съжаление чувствителността до това води. И аз все си трия сама сол на главата, ама пусто...

Hug

# 272
  • sofia
Мрм , разкажи за работата, какво е как е?
Честито на празнуващите!

# 273
Значи Елч, мисля, че ти уплътнихме времето до термина LaughingНяма да скучаеш

# 274
  • София
Joy Няма какво повече да добавя! Mr. Green

ral_r, мале, малее, много сте го закършили! Confused Поне бързо да минава! Hug

# 275
ех, голям кеф! сега има да се забавлявам Simple Smile за съжаление аз съм най-голям спец по бебешките въпроси, а вие тях вече сте ги минали, но ще се опитам да кажа, каквото знам Simple Smile много по-интересно е да се произнесе добър астролог, тогава човек направо се шокира какво може да се "прочете" само от тези му данни...

рал, много кофти сте закъсали! дано се оправяте бързо!

тути, това с англия си е много страшно! сигурно ще ти е по-трудно без тм, но ще се оправиш.
вие цялото семейство емигрирате Sad а таня как го приема? не мога да си представя как се решава човек на тази стъпка....

# 276
Честито на днешните рожденичета!Здрави,палави и вечно усмихнати да са!
Пепетка,кофти случка,но поне сте го хванали своевременно и сте премахнали проблема.Сега се наслаждавай на почивката!
Аз миналата седмица ходих на гинеколог и мамолог-засега нещата са добре.
Дара отдавна пие от чаша,но все още заспива със залъгалка.
Рал,ужассс,бързо да се оправяте!
Елч,може и аз да ти метна данни,да хвърлиш едно очо за моята особа...
Тути,не се обременявай отсега с мисли как ще бъде.Като дойде момента,ще го мислиш в движение!

# 277
Днес и моето слънчице (детето на сестра ми) стана на 3 и цял ден си играх да правя торта Simple Smile Стана прекрасна и малката просто не може да спре да я гледа! Облечена с фондан, боядисан с лилава боя и розова панделка с мъниста. Не ми се губеше време да си правя фондана сама и си поръчах от един сайт. Невероятен фондан, мисля, че е немски, или може би австрийски (защото на опаковката пише на немски  newsm78)  Но с такова професионално качество никога не бях работила...   chef

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:52 от veneta82

# 278
  • София
Честито на днешните празнуващи - да са много здрави и щастливи!

Назначиха ме за еколог - отговарям за депо за строителни отпадъци и разни текущи екологични  задачи по проекти на фирмата - основно с документция, но има и контрол на място. Дано да се получи!
  Laughing

# 279
  • В две тъмни очички
Елч, благодарско за бързия сутрешен прочит и уточнение.

Влизам за една бърза похвала - в събота минах изпита по икономическа психология, а днес по организационна психология и съм мноооооооооого щастлива. И на двете имам 6 Blush Искрено се притеснявам обаче за следващите 2 изпита. Нямаме конспекти там, имам да уча от 3 учебника, а имам само 7 дни....нямам идея как ще се случи всичко това.
Лошото е и че ръката ми пак взе да дава на заето, работата пък ме притиска, ММ - също напоследък не се кефи много, много, че съм толкова дистанцирана от всичко, освен от изпитите и май взех да се напрягам повечко

Прекрасна вечер на всички

# 280
Хелоу, милички!

Рал, много сте се изпотръшкали... Взимайте се в ръце и ви искам здрави в най-кратък срок!  Hug

Пепита, радвам се, че всичко е минало бързо и че нямаш поводи за притеснения. Пожелавам ти това да ти е последната такава операция!  Hug Peace

Бубе, ти си машина! Браво за изпитите! Не го мисли това за ММ - има напрегнати периоди, когато на никой не му е лесно, но минават. Каквото си започнала, трябва да го довършиш. Simple Smile

Како Рала, няма какво да му мислиш! От позицията на човек, който изпадна в екзистенциален шок, когато видя втория положителен тест, искам да ти кажа, че няма по-щастлив човек на земята от мен! Това с децата си е благодат. С второто нещата са по-отиграни, по-лесни и някак по-осъзнати.

Тути, изненада ме с тази новина. Ами новия апартамент, който стягахте? Как го решихте, сигурно ви е трудно... Ще се справите!  Hug

Хареса ми това, че след 2 деца и 4 години вкъщи за нищо не става човек...  Joy Разни хора, разни нрави... Трите ми най-щастливи години досега са това!  Wink

Оставям ви, че заминаваме за няколко дни на Велинград, Зоринка е вече там с нашите, сега отиваме и ние с Амитан (това е псевдонима на Димитър според Зориния речник  Mr. Green )

# 281
ахах, буби, много сложен този псевдоним! Mr. Green
весело изкарване в планината! там сигурно е приказно сега!

бубенце, кураж! още малко и ще избуташ изпитите. следващите изпити звучат наистина сложни за взимане, но познавайки те ще намериш начин. сега не го мисли тм. сигурна съм, че и той осъзнава, че не е прав да ти се сърди, но просто си иска неговото. още малко и ще си те има пак Simple Smile

аз днес съм на лекар, стиснете по едни палчета, че постепенно шашът ме обзема Laughing Laughing Laughing

мрм, еколог ми звучи много сложно и нямам грам идея какво точно означава Simple Smile

# 282
  • София
Елч, шефът ми на интервюто за работа си го каза " абе това екологоята е толкова измислена наука, че нямам нерви вече да се занимавам с глупости"
Хубав ден на всички

# 283
Елч, после да пишеш. Всичко ще е наред.

Буби, сигурно като видиш положителния тест изненадващо няма какво да му мислиш, защото си поставен пред свършен факт/ разбира се и аборта е вариант ако детето не е желано, но не става въпрос за такъв случай/. Моята вътрешна борба произлиза най-вече от това, че моите родители и свекъри са вече на години, тоест аз не мога да разчитам физически на тяхната помощ, което автоматично означава да забравя за почивки, екскурзии и прочее за следващите 10-15 години докато децата ми не започнат сами да се гледат. Защото 1 дете може и да успея някъде да го пласирам за кратко, но за 2 и дума не може да става да оставя на някой да ги гледа.
Та всъщност моята дилема произтича най-вече от собствения ми егоизъм, с който не съм склонна да се разделя hahaha Joy Освен това вече с 2 деца мисля, че няма да ми остават никакви финанси за собствени кефове. Така, че освен ако не ме удари куфар с пари, респективно читава детегледачка не виждам как бих могла да живея нормален живот с 2 деца.
От друга страна знам, че всъщност нищо не осмисля по-добре живота от децата, семейството и здравето, но............... то нали знаете, човек винаги иска да има всичко, но за съжаление пълно щастие в живота няма. Така, че драмата ми е на коя везна ще натежат аргументите, засега са по равно и затова нямам решение.  А часовника тиктака  ooooh! и съм навъртяла едни годинки .........

# 284
Здравейте!
Тути и аз се изненадах от това ви решение. Дано нещата се наредят както ги искате.
Бубе браво на теб . Отличник.
Страшен прякор  си имате Буби. Речника на Зоринка много забавен. Да си изкарате весело.
Мрм честита работа. Ще се справиш
Елч стискам палци. да е наред всичко. Септември една прекрасна Девичкааааааааааа
чета набързо само, че края на срока документация бооооооооооооооллллллл. но приключих уж .
Да ви се похваля. Август ще ставам леля. Брат ми чакат бебенце. Много съм щастлива, но си тъгувам че са в Англия , но................

Общи условия

Активация на акаунт