"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 417
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Иве, как коя бомба?  ooooh! Ти освен за Крачола за нещо друго можеш ли да мислиш?????  ooooh! hahaha
Нали онези магази медия ли какви бяха ще пускат бомбата и трябва от тях да излезне, иначе нямало да е вярно. За Чачко и Серенай!  ooooh!

Този мързел, който прави фрагманите не може да прилича на мен!!!!  Naughty Naughty Naughty То пък много време се иска да изрежеш 3 сцени и да ги сглобиш????  ooooh! Аз ако бях на негово място щях да ви пускам по 5 фрагмана на ден!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 И Крачола нямаше да присъства на нито един!  smile3534 smile3534 smile3534

Точно така Вени - не всичко е пари.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Наде  Hug Hug Hug никаква почивка за Чачко и компания - само бачакане и нови серии.  Peace

Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами като няма серия откъде да резне човечецът
 Naughty Mr. Green
За тия от ММ разбрах, че са единствените с верни новини,  Mr. Green  ама не знаех, че и бомба ни гласели.....  Whistling

# 241
  • близо до брега на морето
Наде Hug Hug Hug-мерси за инфото и снимките-сетих се от къде съм я мяркала-в журито е на Турция търси талант-много е красива и все хвали ашкъмчо,значи е от наште Joy

# 242
Наде, благодаря  Hug Но исках някой, който следи все пак турската преса да ми каже за нея. Искам да знам на кого мога да вярвам от всичките тези личности, които се споменават тук.  Peace Защото много тррудно се ориентирам в турските медии и медийни звезди.  ooooh! Оня казал нещо, другия казал противното. За Т. изобщо не говоря - там всеки може да си пише каквото си иска.  Joy Joy Joy Аз обмислям да пусна някаква новина бомбастична, но още не съм решила каква.  newsm44 Чудя се Чачко с коя да го събера все още  newsm78 newsm78 newsm78  hahaha hahaha hahaha
Накрая ще пиша, че е с мистериозна чужденка  Mr. Green най-вероятно от съседна държава!  Joy Joy Joy Joy В момента обмислям вариантите!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Очаквайте включване!  Party Party Party Joy Joy Joy

# 243
Скрит текст:
Иве, как коя бомба?  ooooh! Ти освен за Крачола за нещо друго можеш ли да мислиш?????  ooooh! hahaha
Нали онези магази медия ли какви бяха ще пускат бомбата и трябва от тях да излезне, иначе нямало да е вярно. За Чачко и Серенай!  ooooh!

Този мързел, който прави фрагманите не може да прилича на мен!!!!  Naughty Naughty Naughty То пък много време се иска да изрежеш 3 сцени и да ги сглобиш????  ooooh! Аз ако бях на негово място щях да ви пускам по 5 фрагмана на ден!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 И Крачола нямаше да присъства на нито един!  smile3534 smile3534 smile3534

Наде  Hug Hug Hug никаква почивка за Чачко и компания - само бачакане и нови серии.  Peace

Naughty Mr. Green
За тия от ММ разбрах, че са единствените с верни новини,  Mr. Green  ама не знаех, че и бомба ни гласели.....  Whistling

Да бе, няма серия.  ooooh! Само това повтаря!!!  #2gunfire Изпратете ме там да правя фрагманите да видим няма ли да има материал!  Party Party PartyЩе гледате само братята Копер и никой друг!!!  Heart Eyes Когато Мирката се извини може и да я включа! Иначе - НЕ!  Naughty

# 244
  • между морето и небето
 Hug,

Поздрави към именниците! Да са здрави, весели и щастливи!

Чета редовно, гледам да не пропусна нещо, а и аз за гласената бомба не съм разбрала  newsm78 .
Дано да си струва, а не да се захващаме за  #2gunfire .

Ей, тия автоматчета  #2gunfire станаха много актуални в темата. Опасни играчки са.

# 245
  • между морето и небето
Накрая ще пиша, че е с мистериозна чужденка  Mr. Green най-вероятно от съседна държава!  Joy Joy Joy Joy В момента обмислям вариантите!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Очаквайте включване!  Party Party Party Joy Joy Joy

Може да се окаже, че твоето пророчество ще се сбъдне  Praynig.

# 246
Скрит текст:

Naughty Mr. Green

Да бе, няма серия.  ooooh! Само това повтаря!!!  #2gunfire Изпратете ме там да правя фрагманите да видим няма ли да има материал!  Party Party PartyЩе гледате само братята Копер и никой друг!!!  Heart Eyes Когато Мирката се извини може и да я включа! Иначе - НЕ!  Naughty

Ами дразнителяяяяяя  Heart Eyes Whistling Whistling

............
Аз обмислям да пусна някаква новина бомбастична, но още не съм решила каква.  newsm44 Чудя се Чачко с коя да го събера все още  newsm78 newsm78 newsm78  hahaha hahaha hahaha
Накрая ще пиша, че е с мистериозна чужденка  Mr. Green най-вероятно от съседна държава!  Joy Joy Joy Joy В момента обмислям вариантите!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Очаквайте включване!  Party Party Party Joy Joy Joy

Пиши, че е минал в лЕво и е заедно с Крачолчо...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 247
Ани, не следя турската преса а и с езика съм на Вие, но аз например докато не видя такива снимки като тази в случая

Скрит текст:

и открито да афишират връзката си както в случая С и Т(виждала съм и видеа на Толгахан с настоящата му), не вярвам на никакво инфо на този рекъл, онзи казал, трети написал, че Ча има връзка със Серенай, с Хазал или с която и да е друга.
Искам да видя видео с ясно изказване и снимки, защото на намеци в пресата вяра нямам.
Габи, мерси. Hug

# 248
  • между морето и небето

Пиши, че е минал в лЕво и е заедно с Крачолчо...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Иве, не е ли малко хм... крайно  Shocked.  Не ми се ще и да си помисля за такава възможност. Толерантност, толерантност, ама Чачко не го давам да завива налЕво

# 249

Пиши, че е минал в лЕво и е заедно с Крачолчо...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ееееееер това НЕ-КЪДЕ У ЛЕВО-от другата страна на Босфора ли newsm78

# 250
Ани, не следя турската преса а и с езика съм на Вие, но аз например докато не видя такива снимки като тази в случая

Скрит текст:

и открито да афишират връзката си както в случая С и Т(виждала съм и видеа на Толгахан с настоящата му), не вярвам на никакво инфо на този рекъл, онзи казал, трети написал, че Ча има връзка със Серенай, с Хазал или с която и да е друга.
Искам да видя видео с ясно изказване и снимки, защото не признавам намеците.
Габи, мерси. Hug

Абсолютно съм съгласна за снимките и видеото!  Peace Писах това, защото ето тази казва,ч е харесва Ча и Серенай, а на снимките вчера пишеше само за Ча.  newsm78 Много е важно откъде идва информацията.  Peace Това имах предвид!  Peace

Иве, не е ли малко хм... крайно  Shocked.  Не ми се ще и да си помисля за такава възможност. Толерантност, толерантност, ама Чачко не го давам да завива налЕво

Ивеееее Hug Hug Hug Hug гениална си!!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Габи, хич не е крайно!  Hug Вместо да си го дърпат Серенайските и Хазалските фенове и да си пускат измислени новини ние ще нацелим десетката!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Тъкмо 5 минути слава и за Крачола ще има!  newsm44 newsm68 newsm44

# 251
  • между морето и небето
Габи, хич не е крайно!  Hug Вместо да си го дърпат Серенайските и Хазалските фенове и да си пускат измислени новини ние ще нацелим десетката!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Тъкмо 5 минути слава и за Крачола ще има!  newsm44 newsm68 newsm44

Те да не го задърпат други фенове, че борбата ще стане много яка  hahaha hahaha hahaha.

# 252

Пиши, че е минал в лЕво и е заедно с Крачолчо...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Иве, не е ли малко хм... крайно  Shocked.  Не ми се ще и да си помисля за такава възможност. Толерантност, толерантност, ама Чачко не го давам да завива налЕво

Габи,   Hug те такива глупости се изписаха за него, с тая бил, с оная бил....  Shocked Shocked 
 Ние нали си знаем  Wink

Ивеееее Hug Hug Hug Hug гениална си!!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Знаех си, че ще ме оцениш. Mr. Green  И черния ми хумор също
   Hug   love001  love001

# 253
 Hug Hug Hug-джанъмки,довечера сме на имен ден и ако има фрагман,ще има да ви чета после...но трябва да уважим именниците.Ани-ако Мирка продължава да ни нерви,май трябва да сменяме оръжието Peace

# 254
Ани, ето инфо за нея.

]http://www.youtube.com/watch?v=uHbtLRH9z9Y
Наде,много сладък Мерт.И клипчето е супер. newsm78 Е,сега като го гледате какво е зайче ,кажете ми как ще се сетя изобщо че е студент?! Joy Joy
За Хюлия Авшар-трейлъра на последния и филм
Скрит текст:

JoyЗа официално изявление на младите-има да си чакаме.Доколкото съм забелязала,малко са тези които открито си афишират връзките.Особено пък ако вече са се опарили,като Серенай напр.Даже ще е по-предпазлива. NaughtyНищо не намеквам с това,някой беше казал ,че ако има нещо ще излезе наяве все някога-ето това е! Peace
 smile3502 А Мирето ще се извини. PeaceИли пък първа ще застане на негова страна сега като е загазил момъка.Може и в панделата да хукне да го види. JoyКъде ще ходи,нали си го обичка и все го защитава от другите? NaughtyТя може и да се кара с него,но на друг не дава да му намира кусури.Даже палачинки му направи, въпреки че са скарани! Wink

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 17:07 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт