"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 245
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Честит имен ден,Иве!    bouquet
Честито и на всички останали,които празнуват днес заедно със своите близки! Hug Весел празник на всички!
Доста сте пописали...И все"хубави неща". Mr. Green
Прочетох за незаконната дъщеря,която някой очаква с огромно нетърпение... ThinkingВ оригинала я има,но тя не се задържа много.Даже бившата на Райън стоя повече  от нея. Joy А пък от това ,което видях досега оставам с впечатление,че сценаристката "пази"двамата влюбени един за друг и няма да ги забърква в забежки....А може и да греша Naughty

Може да не харесвате стайлинга на Сери, но хората пишат, че винаги е елегантна  Wink
http://haber.gazetevatan.com/her-zaman-sik/598669/8/Magazin

Peace Peace Hug

Много е готина дори.  Peace Heart Eyes Heart Eyes

newsm10
И на мен ми харесва. Sunglasses: Много си падам по екстравагантните и дръзки комбинации! Grinning И все повече го харесвам това момиче,струва ми се ,че и тя самата е такава.   Naughty Ако винаги се облича така моите адмирации-стилна е, ooooh!че има актриси, които ходят по улиците толкова неглиже...,че направо ум да ти зайде.  #Crazy

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 23:15 от vikktory

# 541

http://www.youtube.com/watch?v=hJJctuOscxE&feature=youtu.be

На Вас кои Ви харесват повече, турските или американските младежи в двете главни двойки?

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 17:50 от Neidjal

# 542
Само да кажа, че аз съм от хората, които твърдят, че между Хазал и Чаатай имаше привличане по времето на АФК. Много се интересувах от темата тогава и много следях публичните изяви и на двамата съм сигурна, че Чаатай беше хлътнал. Дали е имало нещо наистина няма как да знаем и едва ли някога ще разберем, заради това и не споря за неща, за които само предполагам, но си викам все пак да си кажа каквото ми е на сърцето.

Не съм виждала Чаатай такъв с нито една от партньорките си, а да не говорим, че и по интервюта не съм го виждала да се вълнува толкова като говори за тях. Най - скорошния пример е Гизем- момичето в съда си призна, че са имали отношения, а той нито веднъж не каза или не реагира с нещо, което да издаде чувства. Имаше едно интревю с него, когато Хазал приключи с АФК и Чаатай остана сам на Емировия път. Дори и тогава си личеше, че говори за нея с вълнение.

Не искам нито да засягам някого, нито да натрапвам мнението си. Просто го споделям.  Peace

# 543

На Вас кои Ви харесват повече, турските или американските младежи в двете главни двойки?

Турските.  Peace И американците са симпатяги, но комшиите повече ми харесват. И героите в ПО са ми по на сърце от тези в ОК. Да не говорим, че изобщо не съм се вълнувала така за съдбата на Райън и Мариса, докато Яман и Мира направо са ми влезли под кожата.  Laughing

# 544
Ани-пуснах си само началото на 16 еп.да погледна как празнуват у Тузлудере-с танците са по-добри, поне се клатят в такт с музиката, даже и Гирайчо ги докарва-жалко че не умея да правя гифчета - има бая добри идеи Joy

Aз като ви казвам, че в Тозлудере е по-хубаво, няма влакове и други подобни  hahaha hahaha hahaha Чачи е доста смешен като танцува, каквото и да е - еднакво не ги може танците милия  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Ти как мислиш?  newsm78 Joy Joy Joy Аз оригинала не съм го гледала, а и да го бях гледала турските повече ми харесват!  Peace

# 545

Скрит текст:

Joy Joy
Аз гласувам  с едната ръка за американската двойка,а с другата -за турската.
Ето така  Wink

# 546
Само да кажа, че аз съм от хората, които твърдят, че между Хазал и Чаатай имаше привличане по времето на АФК. Много се интересувах от темата тогава и много следях публичните изяви и на двамата съм сигурна, че Чаатай беше хлътнал. Дали е имало нещо наистина няма как да знаем и едва ли някога ще разберем, заради това и не споря за неща, за които само предполагам, но си викам все пак да си кажа каквото ми е на сърцето.

Не съм виждала Чаатай такъв с нито една от партньорките си, а да не говорим, че и по интервюта не съм го виждала да се вълнува толкова като говори за тях. Най - скорошния пример е Гизем- момичето в съда си призна, че са имали отношения, а той нито веднъж не каза или не реагира с нещо, което да издаде чувства. Имаше едно интревю с него, когато Хазал приключи с АФК и Чаатай остана сам на Емировия път. Дори и тогава си личеше, че говори за нея с вълнение.

Не искам нито да засягам някого, нито да натрапвам мнението си. Просто го споделям.  Peace

Киара  Hug това вероятно е по повод днешните ни коментари   Hug
За червеното предполагам, че е било така!  Peace Но, че тя е била хлътнала не го вярвам!  Peace Разбира се ние всички съдим само по интервюта и какво говорят и как го говорят. Няма как да знаем какво е имало или не  е имало.  Peace
Както не можем да знаем дали в момента има или няма връзка със Серенай.  Peace
Но това, което се пише из сайтовете и Т са пълни измишльотини на някой. С едната го видяха в ресторант да се прегръща и не го снимаха - значи не е вярно! С другата някой ги видял да пият кафе и сигурно си е забравил телефона и не  е успял да ги снима.  hahaha hahaha hahaha Толкова са смешни вече, че изобщо не знам защо тръгнах да ги коментирам и то за втори път днес.  Joy Joy Joy Joy

За Гизем - не тя самата, а друг свидетел каза, че са имали връзка.  Peace

И аз не искам да натрапвам нищо на никого, просто ми е забавно наистина да чета всички тези коментари в Т и пак ще кажа, че се чудя как хората се вълнуват за любовния живот на Ча повече от самия него направо.  ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 547

Турските.  Peace И американците са симпатяги, но комшиите повече ми харесват. И героите в ПО са ми по на сърце от тези в ОК. Да не говорим, че изобщо не съм се вълнувала така за съдбата на Райън и Мариса, докато Яман и Мира направо са ми влезли под кожата.  Laughing

+1!
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания,дано ви се връщат двойно!  Hug

# 548
Вики,  Hug Hug Hug знаеш ли, че мои познати, които са гледали оригинали всички до един харесват повече Сет и Съмър  Peace отколкото Райън и Мариса.  Peace

# 549
  • близо до брега на морето
Определено-комшиите (да се подкрепяме на балканите) ми харесват много повече. ОК-съм гледала няколко серии-и те бяха готини, но в случая съм с предпочитания и пристрастия към ПО.Казвала съм и преди, че започнах да го гледам заради Чаатай - Танер не бях го чувала, а Хазар я бях гледала в "Север-юг", а Серенай не ми допадна поне в началото, заради ролята и в друг познат ни сериял.А и Баръш го знаем и него-но в този филм-играта на всички е повече от перфектна. А и си имам още един любимец -батко Али-невероятен човек, гражданин на света :peace

# 550
И на мен турските са ми по-симпатични от американските, само Мариса ми е по-приятна от Мира.

# 551
Вики,  Hug Hug Hug знаеш ли, че мои познати, които са гледали оригинали всички до един харесват повече Сет и Съмър  Peace отколкото Райън и Мариса.  Peace

И са прави,мило!  Heart Eyes
Сет и Самър създаваха усещане за двойка-много сладка и готина.Писах вече за комуникацията и спойката между актьорите.При Рейчъл Б и Адам Б.сякаш се получи по-силна връзка,отколкото между другите двама.  newsm78А турската не, че не я харесвам,но Мерт наистина ми идва една идея повече хлапак отколкото е необходимо.Ейлюл и Мерт като двойка са ми като  детската градина. Joy

# 552
На мен повече ми харесва 'Приливи и Отливи', от колкото THE O.C
 THE O.C го бях гледала преди много време когато го даваха по BTV, мисля, че го започнаха да го дават в България през 2004г. /тоест преди 10 години/ и май втори и трети сезон бяха през 2005 и 2006 година и четвърти сезон приключи 2008г. Гледала съм всичките сезони излъчвани в България, но да ви кажа честно имам много мътни спомени от сериала, все пак било е преди 10 години  Peace
Но като цяло и актьорите в ПО са ми много симпатични и играят много добре ролите си  Peace

# 553
Ани,  Hug Peace

На мен Мерт много ми харесва като присъствие на екрана и като игра, но визуално Сет ми хареваше повече.
Ейлюл и Самър са ми на едно и също ниво.
Мира като не говори като не се кокори ми харесва повече от Мариса, но иначе като игра и излъчване Мариса ми беше по- симпатична.
А, Яман е номер едно по всички параграфи.  Peace

# 554
Батко Али е направил запитване в Т:

Ali Aksöz ‏@AliAksoz 1h

Bakalım takipçiler arasında Medcezir karakterlerini arketip olarak özetleyebilecekler var mı? Wink Bekliyorum...

А сега де??? Party

Общи условия

Активация на акаунт