"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Вени, споменават го само, че е в главната роля и къде са правени снимките.  Peace

Оле, ама и ти ли сложи надписа с измисления дует в подписа си????  ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама той е в подписа ми откак Ивето пусна клипчето. Казвам ли ти аз, че ти трябват очила за красивите неща.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 496
Вени, споменават го само, че е в главната роля и къде са правени снимките.  Peace

Оле, ама и ти ли сложи надписа с измисления дует в подписа си????  ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама той е в подписа ми откак Ивето пусна клипчето. Казвам ли ти аз, че ти трябват очила за красивите неща.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз като децата в детската градина  Joy Joy Joy Joy не мога да чета, само картинки гледам  Joy Joy Joy
А в твоя сегашен подпис виждам само лявата част!  hahaha hahaha hahaha

# 497

За това му състояние трябва да стрелям само и единствено по него,  ooooh! ooooh! ooooh! ама сърце не ми дава!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

Къса ми сърцето това момче!  Cry Cry Cry  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Sad Sad Sad Sad Sad
А не ти ли се иска да го прегърнеш и успокоиш. Пък и той нищо лошо не е направил. Само отиде да помогне на старите приятели. Не виждам Селим за какво може да го упреква, освен, че не им е казал.
На мен ми се иска да  #2gunfire #2gunfire по Лейля и Гирай и най-вече по Айше  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Яман непрекъснато й помага, макар че няма нито една причина да го прави, а тя му залага капани, че накрая и в беля се вкара заради нея.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 498
Доста сериозен разговор явно, ще имат четиримата, а и тази китара....хм, да не е решил, че не заслужава нищо от тях, защото все ги разочарова!?! newsm78
И защо всички са в Тозлудере, да не го издирват ако някъде се е скрил след случилото се в черупката си?! newsm78
Този Селим ми пълни душата, отишъл е сигурно след разговора им в стаята му да поговорят.
Пълни ми душата този човек, но ми се иска и Ендер да постъпва някак си майчински към Яман, той също има нужда да му се показва, че е обичан.
Селим и Мерт му го показват постоянно, но някак си Ендер е по в страни, иска ми се да го прегърне майчински както прегръща Мерт.

# 499
  • в очите на дъщеря си
Да, имах в предвид Хазал. Peace

# 500
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Наде, Тузла и Тозлудере са различни неща. Тузла е богаташко място. Peace
Честит имен ден на мъжа ти и тук! Hug

И на Жани честито на всички именници и тук!  Laughing Hug

Зори, честит имен ден на баща ти!  Hug

Честито на Иветата в темата! Много да ви върви!  Hug     bouquet    

# 501
Доста сериозен разговор явно, ще имат четиримата, а и тази китара....хм, да не е решил, че не заслужава нищо от тях, защото все ги разочарова. newsm78
И защо всички са в Тозлудере, да не го издирват ако някъде се е скрил след случилото се в черупката си?! newsm78
Този Селим ми пълни душата, отишъл е сигурно след разговора им в стаята му да поговорят.
Пълни ми душата този човек, но ми се иска и Ендер да постъпва някак си майчински към Яман, той също има нужда да му се показва, че е обичан.
Селим и Мерт му го показват постоянно, но някак си Ендер е по в страни, иска ми се да го прегърне майчински както прегръща Мерт.

Наде, не са в Тозлудере, а в Тузла, техния квартал на богатите.  Wink
Аз пък си мислех дали Яман не се готви да замине някъде и това да е възможността, която вижда за справяне с проблемите  Sad Sad Sad
Не знам, днес съм нещо черногледа и не очаквам много хубави неща в следващата серия.
Ама пък за предишната не познах, може и за тая да се заблуждавам.  Crazy

# 502
Разбрах, разбрах, мерси за доуточнението.
Не ми се вярва Селим да позволи Яман да се отдели от тях, той го има като син и в него вижда себе си.
Профи, благодаря и на теб за пожеланията.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 14:35 от Neidjal

# 503
Зори, честит имен ден на баща ти!  Hug

Благодаря ти, Профи! Hug

Оттук взех снимките - https://twitter.com/TuzlaTownveEats

# 504

Благодаря за озета и снимките , Ани   bouquet
Обаче тези стилисти на ПО не ги разбирам . Момичетата пък и момчетата облечени нормално за университетска среда , а Мира мини плисе + ботуш на платформа и висок ток  Mr. Green

# 505

Тез лелки също като нас!  Crazy Crazy Харесват го с бретонче, харесват играта му  Heart Eyes Heart Eyes
Ама лошо, че заради него и ние станахме като лелки - все пред екрана  hahaha hahaha hahaha

Сери е била на шопинг...  Whistling Heart Eyes

Скрит текст:

Викаш само плетките ни липсват?  hahaha hahaha hahaha Аз пък и без това зимата не обичам да ходя никъде, така че не ми пречи седенето вкъщи!  newsm44 newsm68 Виж лятото е друго нещо!!!  Mr. Green

И Серенай сама ли е била на шопинг?  newsm78 Що не е купила на Чачко нещичко?  newsm78 Има нужда момчето.  hahaha
Да ви кажа която и да  му е гадже от тези, които му приписват - стайлинга му не говори добре за въпросната млада дама!  hahaha hahaha hahaha Която и да е тя!  Naughty Naughty

Не обичаме, ама чак толкова пък.... Всеки петък вечер, ние у дома  Shocked Shocked Mr. Green

Тя вчера ако е ходила от днес нататък може да си проличи... Whistling Whistling

Може да не харесвате стайлинга на Сери, но хората пишат, че винаги е елегантна  Wink
http://haber.gazetevatan.com/her-zaman-sik/598669/8/Magazin

Peace Peace Hug

Много е готина дори.  Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 506
Наде, тази е Ажда, а онази е Азра! Peace Бъркаш ги! Peace

Ани, нищо по - различно не е казано от това, което ти си превела. Peace

Зори, благодаря!!!  Peace  

Тая Серка няма и грам вкус, това е направо убийствено. Stop

Ани, Тинчето има предвид Хазал стайлинга. Нали и тя ходи неглиже и гледа да и е удобно, а не модерно. Peace Ами нищо чудно, но аз се радвам, че от Серка стайлинга не е прихванал. hahaha

Доста се шушука за Чагазал, така че не се знае. И то от хора, които не са луди Фемири, видяли ги на кафе, видяли ги за ръка - да снимки няма, но нищо не се знае. Peace

Червеното определено ме разсмя  hahaha hahaha hahaha hahaha Значи за Серенай и Ча без снимки не вярва никой, но някой написал в Т че видял Ч и Х на кафе и о, боже за ръка и всички вярват? Без снимки?  Joy Joy Joy Joy
Зори аз затова искам да пусна някоя бомба в Т също!  Joy Joy Joy Заради такива, които вярват в такива писаници за някой с някого в бар прегърнат (Ч и С) или в кафене за ръчичка (Ч и Х)  hahaha hahaha hahaha
Моля те само не ми казвай, че вярваш на тази история?  ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm10 newsm10  Joy Joy Joy Joy Joy

# 507
Крачолчо, Крачолчо,   Whistling  пък никой не го сложил тук!!!

newsm47

Ееееее Крачолчето води парада  Party Party Party вие пък защо се учудвате.  Mr. Green

Crazy Crazy Peace

Питам аз, а ти- видях, видях....  Peace
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 508

Тя вчера ако е ходила от днес нататък може да си проличи... Whistling Whistling

hahaha hahaha hahaha hahaha Вярно. Това като с кучето, сега ще дебнем как е облечен Чачко. Ама тъй като той ходи все по места, където не правят снимки, кой знае кога чак ще го видим.  Whistling

# 509
Здравейте !  Hug Hug Hug

Иве, Честит имен ден, мила ! Пожелавам ти много здраве, късмет, успехи и много весели емоции и бъди винаги така позитивна ! Весел празник !   love001 Hug Hug Hug

iveto_32, Честит имен ден ! Пожелавам ти много здраве, късмет и сбъднати мечти ! Весел празник !  Hug Hug Hug

Наде, Честит имен ден на мъжа ти ! Бъдете здрави и много щастливи !   bouquet

Зори, Честит имен ден на баща ти ! Много здраве, щастие и винаги да те подкрепя !   bouquet

Жани, да са ти живи и здрави всичките ти именници и много да те радват !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт