"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 300
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
# 481

Вени, благодаря за песента!  Peace Мисля, че на български тряжва да е Ажда Пеккан, но не съм много сигурна.  Thinking Ох, Лили къде си?????  Hug Hug Hug Hug
Да, права си Ажда трябва да е.  Peace Ама но мен като ми е влязло Айда в главата и не гледам какво пише  ooooh!

# 482
Ой милия колко е кахърен.  Sad Sad Sad
Зори и модна кокона е добре  Joy Joy Joy Joy

# 483

Във връзка с тази снимка един специален поздрав за всички Фемирки от мен:

# 484
# 485
Ани, какво да ти кажа ... истинска радост за мен ще е ЧагиЗо да е с Ча. Laughing Другото мен не ме грее. Mr. Green

Вени, тя нали има приятели от сайтовете, та може да са и платени статии. Whistling  С летни обувки посред зима , айде бе... Whistling модна икона, модна кокона  smile3555

Радвам се, че не вярваш в тези писаници.  Peace Било за Хазал, за Серенай или която и да е друга!  Peace
Съжалявам, че не мога да правя колажи.  Joy Но мога да намеря някой да ми спретне един на Ча с някоя нашенка (актриса или друга) в някое кафене прегърнати или за ръка!!!  hahaha hahaha hahaha Само трябва да намеря начин да стигне до някой турски сайт.  newsm78 Да видим тогава кой с кого и защо????  Joy Joy Joy
Чудех се на ония папараци, които уж бяха видели Серенай и Ча в ресторант да се прегръщат и не са ги снимали. Чудя се и на онези в Т що не са щракнали Хазал и Ча, които уж са се държали за ръка?  newsm78 При положение, че от такава снимка могат да се изкарат и пари и то предполагам доста.  Peace

# 486
Във връзка с тази снимка един специален поздрав за всички Фемирки от мен:

Супер, мерси! Flutter

# 487
Отварям линка със снимките и насреща ми Крачола. hahaha Ани, внимавай при отварянето, че първата е от "арт" моделите. hahaha

# 488
Отварям линка със снимките и насреща ми Крачола. hahaha Ани, внимавай при отварянето, че първата е от "арт" моделите. hahaha

Точно това щях да пиша и аз  hahaha hahaha hahaha Нарочно са го сложили най-отпред Крачолов!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha Тя Вени сложи линка. Какво очакваш?  ooooh! Mr. Green  Joy Joy Joy

# 489
Йени, йени! Екипа е тук:

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Medcezir dizisinin çekimleri Tuzla Eats'te yapıldı.

# 490

Какво ли си говорят тук  newsm78 Ендер сериозна, Селим като че ли учудено-сърдит. И китарата е там.  Thinking

Ееееее Крачолчето води парада  Party Party Party вие пък защо се учудвате.  Mr. Green

# 491

За това му състояние трябва да стрелям само и единствено по него,  ooooh! ooooh! ooooh! ама сърце не ми дава!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

Къса ми сърцето това момче!  Cry Cry Cry  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Какво ли си говорят тук  newsm78 Ендер сериозна, Селим като че ли учудено-сърдит. И китарата е там.  Thinking

Ееееее Крачолчето води парада  Party Party Party вие пък защо се учудвате.  Mr. Green

И аз това се чудех. Сигурно обяснява какво е направил.  newsm78

# 492
Йени, йени! Екипа е тук:

Скрит текст:

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Medcezir dizisinin çekimleri Tuzla Eats'te yapıldı.
Крачолчето пак най-отпред  Party Party Party
Цялата тайфа е там, ама аз ли нещо не виждам Яман  newsm78, макар че в текста се споменава Чаатай.

# 493
Йени, йени! Екипа е тук:
Скрит текст:

да, но Яманчи го няма.  newsm78 всички са там, дори и Крачола!  ooooh!

# 494
Вени, споменават го само, че е в главната роля и къде са правени снимките.  Peace

Оле, ама и ти ли сложи надписа с измисления дует в подписа си????  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт