"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 276
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Ивееее, хубаво да се напразнуваш!  Hug Hug Hug newsm68 newsm68 newsm68

# 526
Ивееее, хубаво да се напразнуваш!  Hug Hug Hug newsm68 newsm68 newsm68

Иве
и едно влакче Крачолско да изтанцуваш

Toй този, когото споменах не е красавец по моите критерии, но има нещо общо с Крачола, та ти може да го харесаш!  hahaha hahaha hahaha hahaha За червеното си много права!!! Аз затова го трия!!!  hahaha hahaha hahaha

Ей тук си представи онова твойто човече дето трие и пише Mr. Green Mr. Green

Тоз беше
Confounded Confounded Confounded

Я стига сте плюли стила на Сери,   Stop чок татлЪ си е.   Heart Eyes

Дано е купила и нещо на Ча.
  Crazy

Аз ви оставям, сладурчета.  Hug Hug Hug
Пишете по-малко, че утре лесно да ви изчета.  Naughty
До утреееее....
  Hug

Ами, че те с Крачола са като братя  hahaha hahaha hahaha Що не се мръщиш на него?  hahaha hahaha hahaha

# 527
# 528
хахахаха много ще и тичкат. hahaha

Ани, а защо в турските сайтчета не публикуват и нашите снимки от петък с тоалетите, бяхме доста по - фешън от Серка. Crossing Arms Mr. Green

Абе ние блестяхме с тези тоалети !Бяхме звездичките на вечерта !  Laughing
тя Серка само може пример да взима от нас !  Wink Sunglasses

# 529

smile3521 smile3521 Вика, че си седяла в къщи, не излизала много навън и гледала сериали.  Peace и е съгласна с Хюлия Авшар. "Мноого харесвам Чаатай! Станал е още по-красив!!! Хюлия правилно е казала!"
От тези двете разбирам, че го харесват повече с дълга коса и с прословутия бретон!  Mr. Green

Иве, спрях да гърмя, но като пишех и като се сетих за сълзите на Яман и бях на косъм!!!  Joy Joy Joy

bouquet  bouquet  bouquet

Тез лелки също като нас!  Crazy Crazy Харесват го с бретонче, харесват играта му  Heart Eyes Heart Eyes
Ама лошо, че заради него и ние станахме като лелки - все пред екрана  hahaha hahaha hahaha

[i]Сери е била на шопинг...[/i]  Whistling Heart Eyes

Мераба! Тази мода не я разбирам-палто с отворени обувки  ooooh! Тук в Испания,стане ли студено испанките слагат летните обувки,стане ли лято зимните ботуши  Thinking Явно проблема е в мен  #Crazy А като видях на снимките от еп.17 как са облекли Мира  ooooh! нямам думи.Това й облекло е подходящо за други места,не и за университет.
Ани,благодаря за превода отново,миличка!   bouquet
Честит имен ден на всички именнички и на техните семейства! Желая ви да сте много здрави,обичани и щастливи!  newsm51 Two Hearts
Да ви почерпя и аз,че в моето семейство си имаме цели 3 именника и една именничка!

# 530

smile3521 smile3521 Вика, че си седяла в къщи, не излизала много навън и гледала сериали.  Peace и е съгласна с Хюлия Авшар. "Мноого харесвам Чаатай! Станал е още по-красив!!! Хюлия правилно е казала!"
От тези двете разбирам, че го харесват повече с дълга коса и с прословутия бретон!  Mr. Green

Иве, спрях да гърмя, но като пишех и като се сетих за сълзите на Яман и бях на косъм!!!  Joy Joy Joy

Тез лелки също като нас!  Crazy Crazy Харесват го с бретонче, харесват играта му  Heart Eyes Heart Eyes
Ама лошо, че заради него и ние станахме като лелки - все пред екрана  hahaha hahaha hahaha

Мераба! Тази мода не я разбирам-палто с отворени обувки  ooooh! Тук в Испания,стане ли студено испанките слагат летните обувки,стане ли лято зимните ботуши  Thinking Явно проблема е в мен  #Crazy А като видях на снимките от еп.17 как са облекли Мира  ooooh! нямам думи.Това й облекло е подходящо за други места,не и за университет.
Честит имен ден на всички именнички и на техните семейства! Желая ви да сте много здрави,обичани и щастливи!  newsm51 Two Hearts
Да ви почерпя и аз,че в моето семейство си имаме цели 3 именника и една именничка!

# 531

# 532
хахахаха много ще и тичкат. hahaha

Ани, а защо в турските сайтчета не публикуват и нашите снимки от петък с тоалетите, бяхме доста по - фешън от Серка. Crossing Arms Mr. Green

Защото не разбират от мода!!!  Joy Joy Joy Важното е, че братята ги оцениха  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 пък по медиите да си пишат кой къде бил и с кого.  hahaha Ние нали си знаем?!!!  newsm44 newsm68 newsm44

Хриси, да са ти живи и здрави именниците!!!  Hug Hug Hug

# 533
Съжалявам,че няколко пъти публикувах един и същ пост,ама мамата нещо ми се бъгва  #Cussing out

# 534
# 535
Хриси, честито и на твоите близки, още веднъж благодаря на всички Ви за вчерашните пожелания за синът ми, и днешните за мъжът ми, да Ви се връщат в пъти умножени.
Голямо видео няма що и аз се оглеждам като нея. smile3506 Joy

https://www.facebook.com/photo.php?v=623021267745172

# 536
  • близо до брега на морето
Вай бе, , постоянно се появяват нови именници-Хриси-много здраве, щастие и късмет за близките ти, а и за теб. И за всички други джанъмки, които имат имен ден-тези от темата или членове на семейството им.В нашия род нямаме такива-но довечера ще се почерпим и без повод(за здравето на всички ви).То на българинът само повод за банкет му дай-а те хич не са малко.Дано всички имаме само хубави поводи за празнуване.   Praynig Hug

# 537
Честит празник на всички именници ! Бъдете живи и здрави !  beer2 Наздраве Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 538
  • близо до брега на морето
Ани-пуснах си само началото на 16 еп.да погледна как празнуват у Тузлудере-с танците са по-добри, поне се клатят в такт с музиката, даже и Гирайчо ги докарва-жалко че не умея да правя гифчета - има бая добри идеи Joy

# 539
ехооо привет момичета  Peace Peace Peace Peace

Наде Hug Зори Hug Хриси Hug честити именници и на вас  Hug Hug Hug

Иве Hug Hug Hug Жива и здрава да си мила.От щастие,любов и пари глава не боли Peace

Скрит текст:

и на другото Иве Hug
Скрит текст:

к'ва мода избара Серенай бе вайййййййй Blush пъпка трепач направо Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy зимно палто,със летен сандал newsm78 newsm78 newsm78

днес много снимки,много нещо Flutter Flutter Flutter

изчезвам, ама пак ще се завърна по някое време Peace Peace Peace Peace

Весело празнуване на всички !!!

Общи условия

Активация на акаунт