"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 304
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Не се бях замисляла за вашия вариант щерката на Рейхан да си дойде с майка си и да е конкурентка на Мира...,хм, интересно би било, и дано наистина ако я покажат да е някое симпатично момиче, защото женския каст е..... smile3505 с малки изключения.

# 451
Скрит текст:
Нещо май облеклото му коментират  newsm78

Точно дрехите му обсъждат, цветовете, ръкава на якето и шапката  hahaha hahaha hahaha Ама наистина как пък не ги смени тези дрехи????  ooooh! Не знам снимката откога е, но май все с тия дрехи си ходи, само шапките и часовниците си сменя.  ooooh! Mr. Green

# 452
# 453
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Честито на всички именници , да са ни живи и здрави.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ани ,   bouquet  bouquet  bouquet

Облеклото на Ча , е........ SickТой да не е прихванал от Хазах "мега стайлинга" и ?newsm78

# 454
Скрит текст:
Еее, Вени, може да не съм ги опитвала, но и не бих щом са приготвени от Мирчето Mr. Green и не ми харесват на външен вид, smile3502 и едва ли бих ги опитала, и в реала.
А Мирка вместо да търси утеха в кухнята, по-добре да събере смелост и да разговаря с Яман, и да престане да мрънка само заради собствения си развален душевен комфорт, и да се самосъжалява колко нещастна била ooooh! все едно Яман лети от щастие след изречените от нея думи. Rolling Eyes
Ако го направи, може пак да си говорим и отново да ми стане бяла, и добра, Joy но дотогава ми е черна като катран. Joy
Опитах се се да я разбера, че в яда си изрече тази отрова, защото сме хора и понякога казваме грешни думи когато сме ядосани затова не, и бях ядосана в края на 15 епизод, но в 16 с нейното нападателно поведение, и липсата на каквото, и да е разкаяние от нейна страна, и съжалявайки само за своята болка ми стана неприятна, и ще е така, докато не видя, че е осъзнала тежестта на стореното от нея. Crossing Arms

+100000

И аз ще и простя, чак когато видя, че съжалява колко го е наранила милото сладко момче!!!  Hug Hug Hug Иначе да не ми се мярка пред очите!!!  Naughty И колкото и адвокати да има, няма да и помогнат!!!  Naughty Mr. Green
Аз не мисля, че Яман страда само заради пустото Тозлудере. Според мен е тъжен и самотен и защото Мира не го изслуша, обвини го несправедливо, не му даде никаква възможност да й обясни и му заяви, че не го иска повече в живота си. Мира също е тъжна и самотна, разкъсвана от ревност, съмнения, срам и съжаление. И да голяма глупост направи със скайпа, и да има за какво да се извинява на Яман, но и той също има какво да й обяснява. Naughty И двамата имат нужда да поговорят спокойно, да се разберат и изяснят. Не мисля, че Мира е самозабравила се егоистка, а просто влюбено момиче, което прави грешки.
Относно репликата за Тозлудере, писах си мнението за отношението на Мира. За Яман не съм сигурна колко навътре го е взел и какво изобщо мисли за цялата ситуация. /не съм гледала още серията с превод/ Иска ми се сценаристите по-бързо да изяснят нещата.

Мноого навътре взе Яман това за Тозлудере?  Peace Разберете, че това беше, което го засегна и ненапразно употреби същата реплика в разговора с Мира!!!!  Peace И добре, че и каза това, че да прогледне инфантилната госпожица и да започне да вижда по-далеч от носа си!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Като се сетя само и ме хваща яд!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Да и Яман сгреши, че не и каза за Лейля, която му се се натресе в мола.  Peace Но Мира написа цял сценарий в главата си  Naughty Naughty Naughty Така не може да се мисли за човек, когото обичаш и няколко дни преди това си преживял такива страхотни мигове. Човек, който заради теб си купува китара, ходи на уроци тайно само за да ти направи изненада и да сбъдне един твой сън!  Naughty Naughty Naughty Не може да си толкова ревнив и самовлюбен и да измъчваш и себе си и него!!!!  Naughty Naughty Naughty Ох, спирам, че ще извадя автомата!!!!  Joy Joy Joy Joy 

И изобщо не я жаля на дъното на басейна!!!  Naughty Да седи там, докато си измие всички простотии от главата!  Peace Добре, че Ендер ще се намеси.  Peace Иначе не виждам как ще се сдобят.  ooooh!

# 455
Фрагманът този път ме хвърли много в размисъл... От вчера се каня да пиша:)

Скрит текст:
За мен сцената с басейна е много силна. Заради пустата ревност и инфалтилните си изцепки, Мира отово е в своя аквариум - сама, нещастна и на дъното! Този път ще й трябват много усилия, за да изплува навън и да диша свободно. Яман беше глътка свеж въздух за нея, мотивът и причината да се отдели от повърхностния и подмолен свят, в който живееше, а тя с лека ръка го запрати обратно в Тозлудере. За момиче израстнало в тази среда, чак ми е странно да е толкова неуверена в себе си и да прави такива глупости от ревност. Яман много трудно ще й повярва, нормално е за човек, който е бил изоставян, преди да бъде обичан. Да видим сценария какво ще ни предложи...

И още нещо - тейзето както винаги беше много права - Яман (Ча) е чОк секси, когато е ядосан  Heart Eyes... Сцената, когато хвана Мира пред компа беше един път - имах чувството, че ако не беше толкова горд, щеше да я награби да я целува. Много страст се лееше... Страхотен актьор е, сякаш не играе, толкова са реални емоциите, които пресъздава!

Точно така - като е ядосан и става още по-секси!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да, щяха да се награбят, но Яманчи е жИлезен!!!!  Joy Joy Joy Joy
Оставаше и да я награби в този момент!!!  Naughty Naughty Naughty Нека да осъзнае какво е направила, тогава награбването!!!  Joy Joy Joy Толкова сме чакали, ще почакаме още  Joy Joy Joy

# 456
Скрит текст:
Нещо май облеклото му коментират  newsm78

Милото,   Heart Eyes Heart Eyes сякаш се е обличал в тъмното  hahaha hahaha

Ани,      bouquet  bouquet  bouquet

Озета ми хареса.   Peace  Стига Ани правилно да е превела  hahaha hahaha    love001

Ендер ще ги събере.... Whistling  
Е, айде да не страда Яманко,  Naughty  не за друго....  Mr. Green

Яман се чувства раздвоен и ще се хване за една възможност, която ще му позволи да приключи със всички проблеми от стария и новия живот!

А това дали е възможно??   newsm78 newsm78 Ако е така е супер!  Peace

Скрит текст:

Ами вие що ми вярвате? Аз можеше да пиша, че ще се награбят и да се радваш напразно!!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Сериозно мисля, че схванах смисъла!  Peace Но със сигурност има нужда от корекции!  ooooh! Mr. Green

# 457

Мноого навътре взе Яман това за Тозлудере?  Peace Разберете, че това беше, което го засегна и ненапразно употреби същата реплика в разговора с Мира!!!!  Peace И добре, че и каза това, че да прогледне инфантилната госпожица и да започне да вижда по-далеч от носа си!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Като се сетя само и ме хваща яд!!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Да и Яман сгреши, че не и каза за Лейля, която му се се натресе в мола.  Peace Но Мира написа цял сценарий в главата си  Naughty Naughty Naughty Така не може да се мисли за човек, когото обичаш и няколко дни преди това си преживял такива страхотни мигове. Човек, който заради теб си купува китара, ходи на уроци тайно само за да ти направи изненада и да сбъдне един твой сън!  Naughty Naughty Naughty Не може да си толкова ревнив и самовлюбен и да измъчваш и себе си и него!!!!  Naughty Naughty Naughty Ох, спирам, че ще извадя автомата!!!!  Joy Joy Joy Joy 

И изобщо не я жаля на дъното на басейна!!!  Naughty Да седи там, докато си измие всички простотии от главата!  Peace Добре, че Ендер ще се намеси.  Peace Иначе не виждам как ще се сдобят.  ooooh!

Peace Peace Peace

И аз не я жаля  Crossing Arms Crossing Arms

Обаче смекчихме тона.  Mr. Green Гледам, че вече си с това  #Cussing out , захвърлила си пушката  Joy Joy Joy

И таз лелка ли е фен на Ча
  newsm78

http://haber.gazetevatan.com/o-da-cagatay-hayrani-cikti/598600/8/magazin

# 458
Иве, не Мине, а Мюге. Laughing

Аз за нея си мечтая още откакто се появи слуха :

Е не е ли прелестна, кажете? Flutter

# 459
Иве, не Мине, а Мюге. Laughing

Аз за нея си мечтая още откакто се появи слуха :

Е не е ли прелестна, кажете? Flutter

Оффф, аз пък Мине.... hahaha hahaha hahaha
Нищо, ти се сети за коя иде реч  Crazy Crazy

# 460

smile3521 smile3521 Вика, че си седяла в къщи, не излизала много навън и гледала сериали.  Peace и е съгласна с Хюлия Авшар. "Мноого харесвам Чаатай! Станал е още по-красив!!! Хюлия правилно е казала!"
От тези двете разбирам, че го харесват повече с дълга коса и с прословутия бретон!  Mr. Green

Иве, спрях да гърмя, но като пишех и като се сетих за сълзите на Яман и бях на косъм!!!  Joy Joy Joy

# 461
Ето озета и на англ. :

Episode 17

The life of Tozludere, get's in the way of Yaman once more. The lending of a helping hand for his old friends turns into a fire which can burn the future. Selim, despite of all his struggle notices for the first time that Yaman's life can go from his hands and get lost, so he gives an ultimatum. He asks from Yaman to make a choice which doesn't have turnabout.
Mira who is aware that as the time goes by, the gap between them grows, appraises the first chance that she gets to talk with Yaman. But the disappointment made Yaman wear his armors again. Mira's voice can't overstep the walls in front of her and reach Yaman. Mira being desperate asks help from Ender. Ender makes the youngsters meet with an innocent game.
In one side Tozludere, in the other side his new life. In one side the past, in the other side his future, in one side scruple, in the other side Mira. Yaman feeling that is stuck in-between, gets a chance to close all open counts/reckoning of the past and new life

On air 10 January 2014

by Helena

Значи Мира моли за съдействие Ендер, сетила се тя, чакайте да погърмя малко по нея  #2gunfire айде и по Серка  #2gunfire, че си ми на сърце. hahaha

# 462
Зори, преведи от английски, ако може  Praynig Въпреки, че аз на тези не им вярвам изобщо вече!  Naughty особено като видях във викито някои бисери.  Naughty Naughty Naughty

# 463

smile3521 smile3521 Вика, че си седяла в къщи, не излизала много навън и гледала сериали.  Peace и е съгласна с Хюлия Авшар. "Мноого харесвам Чаатай! Станал е още по-красив!!! Хюлия правилно е казала!"
От тези двете разбирам, че го харесват повече с дълга коса и с прословутия бретон!  Mr. Green

Иве, спрях да гърмя, но като пишех и като се сетих за сълзите на Яман и бях на косъм!!!  Joy Joy Joy

bouquet  bouquet  bouquet

Тез лелки също като нас!  Crazy Crazy Харесват го с бретонче, харесват играта му  Heart Eyes Heart Eyes
Ама лошо, че заради него и ние станахме като лелки - все пред екрана  hahaha hahaha hahaha

Сери е била на шопинг...  Whistling Heart Eyes

# 464
Тази Азра същата като онази, която се предполага, че, ще интервюира Чаатай ли е newsm78 и подготвя въпросник с въпроси, които да му задава?!
Зори, ти си в час с туитъра и въпросите, които Неси Ви превеждаше адресирани за Ча, тази същата госпожа ли е!? newsm78
Оххх, със зимно палто и полулетни обувки.....но, комент.

Общи условия

Активация на акаунт