Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 534
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Ма Ко с глас се изхилик накрая  hahaha Joy
И кво сега не можем да се сетим дори за един красив мъж ли, взех да се чудя дали не съм одъртяла много  newsm78
Марчеваааа дай един мъж де
Мушкатова срам ме е да споделя  Embarassed, то не е срамно ама е глупаво

# 361
  • София
.....
Марче ти що не доведе по един ниталианец  Laughing
Joy е, а де, що не доведох. Аз не го искам на вас ще ви го пратя. Не обичам да ме пипат, а те все гледат по ръчичката да те хванат, ей така непринудено.  Joy
Ами,... да се видя с теб, та да обсъдим едно заболяване на което никой не може да постави диагноза, а  Joy
Креми, сега ти пускам нещо хубаво.  http://www.imdb.com/title/tt0245712/
Любовта е кучка"

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 00:59 от marchеva14

# 362
Виви много неприятно.Дано се справите с проблема скоро.
Не си мисли,че новите са прекрасни.На майка ми е 2 годишен и всяка година сменя някаква джаджа ,че се поврежда.
Коконка дано се справи Тея !
Вио дано се размине леко.чуя ли за антибиотици и ми настръхва косата.
Тук съм спеше ми се ,а сега кукурдясах.
Пак мляко правих ще вися до 1 да го метна в хладилника.Ама аз така или иначе зяпам тв до късно.
Тея с тая хлебопекарна взеха да ме изнервят.За това не обичам да поръчвам по- интернет.Уж са я пратили ама до петък ще изтрещя.
Гледам за мъже си говорите Simple Smile

# 363
Ма ко - голям фен съм ти, да знаеш!  Joy Joy Joy

Хортензия - направи си всички консултации, че голяма беля може да стане с тези алергии.  Peace

Дарилче - как успя, душа, да си контузиш китката така зверски?! Сложи си стяжка и се мажи, че такива контузии са за цял живот. Моят глезен вече колко месеца минаха и още е леко подут и като го въртя в определена посока и ме боли.

Днес цял ден лежа, защо, ами и аз не знам Снощи не спах добре, днес пак от обяд е супер мрачно и мен ме хвана тоталният мързел. Сега ще се надигам да правя миш-маш, има още и от телешко вареното.

Марче - трябваше да ми пратиш един Хиталиянец и насам. Много ми харесват тез' хора, нищо че са леко дребни за моя ръст.  hahaha

Бабче - ама теб съм те признала, най-късно от всички си лягаш. Нали ти си нашият ИТ гуру? Да разбираш от блогове?

Коконче и Вио - болести да ви забравят!  Praynig

А Моренка и Контеса къде се загубиха? Те поне са от редовните и като зачезнат, веднага се усеща.

# 364
Хаха като каза италианец се сетих за един случай.
Свекърва ми идва на гости тук.Водим я по- магазините.
Заговаря я един на английски.А тя го гледа умно и не го разбира.
Онзи и вика: Hi darling.
Аз се обръщам и му казваме да не се хаби,че не знае английски.
После взе дя ме пита каква националност била.Каза ,че той бил от Италия.Тя се притесни ,изчерви се като домат. Joy

# 365
Смърфи, от блогове не разбирам много, но кажи за какво става въпрос, може и да мога да помогна.
А за нощното стоене, ако зависи от мен ще стоя цяла нощ. Обичам да заспивам към 6-7 сутринта, да видя изгрева и да легна, когато всички стават за работа и да ставам към 13-14. Заспивах в 21ч само първите месеци на бременността, тогава нямаше сила която да ме остави будна след този час.
Италианците са точно по моя вкус - обичам ниски мъже. ММ даже е с една идея по-нисък от мен  Mr. Green
Тити и аз се занимавам с мляко в момента. Но го чакам да му обирам каймака да избия масло - биволско.
Утре ще го квася.
Контеса нещо не пише, липсва ми.
И Морена нещо тия дни май не съм я засичала  newsm78

# 366
  • София

Имам тиква, мързи ме да направя тиквеник, а ми се яде. Изобщо тиквеника ми е най-омразното  нещо за приготвяне. Гони ме зверски глад напоследък.
...........
Хващай тиквата, а ние утре ще дойдем...и горната картинка няма да гледаме... Joy
Италианец, ама за какво вие. Той ще ви пипа...аз ви го давам веднага. Не обичам
......
Гледам за мъже си говорите Simple Smile
Не се притеснявай, ние само си говорим... Joy
.......
Марче - трябваше да ми пратиш един Хиталиянец и насам. Много ми харесват тез' хора, нищо че са леко дребни за моя ръст.  hahaha
.....
Наистина са Убави.  Нищо че са дребни, ще се прежалим.
Хаха като каза италианец се сетих за един случай.
Свекърва ми идва на гости тук.Водим я по- магазините.
Заговаря я един на английски.А тя го гледа умно и не го разбира.
Онзи и вика:Hi darling
Аз се обръщам и му казваме да не се хаби,че не знае английски.
После взе дя ме пита каква националност била.Каза ,че той бил от Италия......
hahaha hahaha hahaha

# 367
Марчева  Joy Joy Joy за втори път будя свекървата - спи тук в хола дето е компютъра.
Първия път с Ма Ко сега с тоя кантар. Така звучно се изхилих че жената се стресна
Мушкатова и аз се запътвам към вас за тиквеник, не се мотай - нощта е пред теб  Mr. Green

# 368
  • София
Така идиотски се кикотя с вас, че зарязах и филм и всичко ...сълзи ми текат  Joy Joy
Марчева  Joy Joy Joy за втори път будя свекървата - спи тук в хола дето е компютъра.
Първия път с Ма Ко сега с тоя кантар. Така звучно се изхилих че жената се стресна

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 369
И на мен ми е забавно.
Така за мен търсим нисък мургав (една боя по-малко от братята роми) а задължително космат.
Другите да си казват изискванията  Joy

# 370
Ти пък, космат! Що ти е такъв?
Аз гости приемам, ама да си носят точилка и престилка   Grinning
Аз обичам високи мъже,значи отстъпвам Хиталианеца на Бабчето. Joy

# 371
 Joy и аз принципно харесвам високи мъже.Ама мм е от средно високите.
Днес много ме ядосва.

# 372
  • София
Бабче, що космат  newsm78 Не, аз ще му направя епилация, ама не много, тук-там само. И да не е много черен, по светличък искам, ама да не ме пипа, и да не задава въпроси, и ако може по цял ден да е на работа. Ама много да работи, а аз да съм си самичка вкъщи. Много да не яде, по-малко по-здравословно е и ако може от време на време да изпива с мен по една ракийка и да ме слуша какви ги говоря и винаги да е съгласен.  Peace Peace  Височък ако може да е. Ами това е.

# 373
Марчева ами не знам, не обичам епилирани мъже, харесват ми да ги гледам само по тв, интимно не. Приличат ми на голи охлюви, обичам да има губерче да топли  Embarassed
От пипането до края съм съгласна с теб, без височината  Joy

# 374
Марчелота, че като не те пипа, к'во ще го правиш?
Както виждате, тотално изпростявам, значи е време за лягане.

Общи условия

Активация на акаунт