Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 546
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Брей, Бабче, бързо да спряташ куфарите и да идваш към нас. Че те наш'те колумбета точно като за теб - дребни и смугли.  Party
Само за космалацъте не знам, ама ако е за теб, ще се престраша да погледна по-така... Wink

# 377
  • София
Марчелота,че като не те пипа, к`во ще го правиш?
Както виждате, тотално изпростявам, значи е време за лягане.
Ами, к`во...ще си говорим дълго. За живота! Не, не си лягай, рано е още.
Бабче, ама малко да свалим косми, аз си го представих много космат , бе. Ти така го написа...черен, космат, нисък...

# 378
Представете си сутрешните физиономии докато си пият кафето  Shocked rotfImao
Отивам да чета в СО и Клюкарника, може да си намеря някоя забавна тема да се посмея още малко  Joy
Смърфи тръгвам веднагически само жегата ми е малко множко ама ще си седим на климатик  afwitch
Абе няма ли иконка със самолет че трябва пак да яхвам метлата да се придвижа  newsm78

Марчева айде може да не е черен ама много мургав
Мушкатова не си лягай  Praynig

# 379
Лека и от мен!

# 380
Хич не е жега тука, жега е в Аржентината. Ако обичаш месец май по нашите ширини, точно такова е, само с една идея повече дъжд. Peace

# 381
Хич не е жега тука, жега е в Аржентината. Ако обичаш месец май по нашите ширини, точно такова е, само с една идея повече дъжд. Peace
Тюх къде съм спала до сега. Идеално място за мен с идеални мъже, стягам куфарите ама ММ ще го оставям тук, нищо че отговаря почти на критериите ми  Mr. Green

# 382
  • София
Смърфи, аз ще дойда, аз ще дойда. Колко часа е полета и през къде е, защото на мен ми трябва почивка не мога наведнъж да го взема. Искам да е през Мюнхен пък!  Joy А мъж ще си хвана ли там? А богати с някоя и друга плантация.... newsm78
пп излезна ми отговор от козуначената тема, връщам се в реалността обаче.  Simple Smile

# 383
Бабче, че ако ще го вземаш твоя тук, защо ти е да идваш? Сама, тук ще те уредим с някой точно по твоите критерии. Peace
Марче, и теб ще нагласим, скъпа.  Hug И богати има, и с плантации има, ама викам да е някой с имение във Флорида - половин година там, половин тук. Полетът е през Париж, или през Мадрид, или през Франкфурт. Ние все с Луфтханза летим - първо Франкфурт, после Мюнхен и хоп-троп накрая в Софето. Тази година май има промяна в разписанието и ще пропускаме Мюнхен, само с два полета, а дано, де!
Ама тук не се пуши, дори и навън...  Sad Знам само две заведение да се пуши отвън. Иначе по градинки може да се пуши.

# 384
Смърфи ще спрем цигарите бе, няма проблем, то за такива мъже си струва тази жертва  Joy
Ох изтрещях тази нощ, скоро не ми се беше случвало  Joy, ама ми е рано да си лягам.

# 385
  • София
Бабче, че ако ще го вземаш твоя тук, защо ти е да идваш? Сама, тук ще те уредим с някой точно по твоите критерии. Peace
Марче, и теб ще нагласим, скъпа.  Hug И богати има, и с плантации има, ама викам да е някой с имение във Флорида - половин година там, половин тук. ............
Ама тук не се пуши, дори и навън...  Sad Знам само две заведение да се пуши отвън. Иначе по градинки може да се пуши.
Не, не, не искам Флорида. Не си падам по там. Аз съм само за едно място, какво е това иди ми дойди ми. При теб може  само. Ама с пушенето няма да се разберем, тези хора там не пушат ли и те ли здравословно живеят. .. Оставам си в София. Край! Решено е! Благодаря от тоз разкош, виж колко ни е хубаво тук  Grinning
Лягам си вече. Контеса я няма  newsm78

# 386
Добре, де, ще е някой с имение около Богота, а пък ще си пушиш в имението около басейна и у нас като ми идваш всеки ден на гости. Тук и здравеопазването е много добро, като имаш пари, ама нали ще те уреждаме с богат, така че това отпада като притеснение. Ще си имаш готвачка, прислужница, шофьор, градинар... абе ще си живееш райски.  Heart Eyes

# 387
Ама сте се размечталиии!
Аз похапнах, вече мога да си лягам.

# 388
Ей ,да не ви изпусне човек и гледай какво става  Flutter
Сега първо има много високи италианци (целият им волейболен отбор примерно бяха все над 190 ) , а любимия ми тип е бронзов италианец, тъмнокос и със светли очи. Намерих си такъв българин накрая , но където ни видят из чужбина все ни питат дали сме италианци. Брак по италиански също имаме  Joy hahaha Joy
Марче ,тука съм, лека нощ и от мен  Hug

Дарилче, много ще те боли това изкълченото. И мен вече два месеца минаха ,но в определени позиции си ме наболява и е леко подуто мястото  .Вземи си ластичен чорап за изкълчено и крем за намазване също.Помагат и облекчават.  Hug

Хортензия, ще стискам палци за 16ти  Praynig :hug
:
ма ко, разсмя ме с тези разкази. Забележителна жена си ,щом си те спомня след 6 месеца ,че ги и броил доктора месеците ,махни другото  bowuu

Кокона, много ме натъжи с тези думи. Ти си най малко виновна ,нещата са такива ,защото така се е случило.Нищо не е зависело от теб .Бебка ще наддаде и ще си я вземете до седмица у дома. Много хубаво си решила за майчината близост и храненето, иди и се успокойте взаимно  Hug

Виви, какво стана ?Ще стане ли с поправка? Дано не се налага закупуването на нов, че си е труден момент зимата в България. Стискам палци  Hug

Смърфииии, благодаря ти от сърце за разкошната картичка .Много е красива , обожавам синьото и бялото .Златни ръце имаш   bouquet

Лусс, да ,голям сТУД ни налегна, даже  не ми се излиза да прибера пощата,но зная какви чудни пожелания ме чакат и дерзая. Човечна професия ли каза ,че имам ? Разсмя ме ,но знам какво имаш предвид. Винаги съм искала или да съм писател или психиатър ,но за медицината не ми стигнаха силите и знанията по химия. Затова се задоволих с близката професия -социален детски психолог.  
Онзи ден видях една украинска водка и руска сельодка в магазина и за теб се сетих. Дано те изкуша да ми дойдеш на гости и да се запозная  с такъв сърцат човек.Знаеш, че съм ти фен . То с този студ ако не осигуря нещо по така ,няма да ми станат гостуванията ...  Hug

Пак са разбъркали нещо тръбите долу в мазето тези пишман майстори и мирише на тоалетна. Толкова е силна миризмата като влизаш,че си из-повръщах червата ,а аз не съм по повръщането - повръщала съм около 5 пъти в живота си .
Само проблеми ,но няма да ви занимавам с това , предпочитам да ви чета и да си пишем за гости, децата и пътувания .
 Кой къде ще ходи тази година ? Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.  bouquet

# 389
Сервирам Ви кафето и сладките и заминавам да поспя :

Общи условия

Активация на акаунт