Домакини- епизод 26/ късметлийски

• 36 554
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Добро утро, момичета!

Контеса, благодаря за кафенцето. Един ден ще се видим в Канада, каним се да идем там на гости при приятели, ама може би догодина. Ще пообиколим малко имаме приятели - Ванкувър, Торонто, Монреал... Peace

За мъжете говорите, ама не сте изтипосали никого... та, че няма как да направя издължена физиономия... Laughing Laughing Laughing

Това е мой любим. Дори имам разрешение от ММ да го "ползвам" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе, като типаж харесвам този тип (ММ не пада нито към един, ама любовта... нали знаете... Joy)

ма ко, и мен ме разсмя с тези разкази. Наистина си супер, щом си те спомня след 6 месеца

Кокона, много ме натъжи. Ти не си виновна, хубаво си решила да ходиш да гушкаш бебето всеки ден. Чувства се самотна...

Хортензия, ще стискам палци за 16ти

Дарилче, много ще те боли това изкълченото. Не знам с какво да облегчиш болката...

Виви, ще стане ли с поправка?

Смърфи, искам на топличко при вас...

Марче, филмът "Любовта е кучка" е страхотен Peace... Като не обичаш да те пипат, тогава само ще те гУедат мАжете Joy Joy Joy  А този кантар - хвърляй го Laughing

Бабче, защо пък нисък... и космат...newsm78

Вио, как сте днес?

Докато ви изчета стана време за събуждане на Петьо...  Joy

Лек и успешен ден на всички... Hug

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 09:19 от luss

# 391
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро на всички. Hug

Пропуснала съм хубава нощна смяна. Ама така е... бях смазана от умора. Ноо пък днес съм свежичка.

Мъже...това е нещо към което нямам никакво влечение...

Но пък тиквеник ще хапна ама друг път.. Laughing Да минат още 5 месеца. То пък тогава тикви няма да има. Mr. Green

Смърф..така хубаво разказваш за тези имения.. чак си ги представих. Обичам красотата.

Айде стига мечти. Whistling Слязох на земята. Laughing

Хубав и приятен ден не всички ви. Hug Heart Eyes

# 392
  • София
Не мога да ви изчета с тия нощни смени, да знаете Laughing! Аз си лягам рано по принцип, някъде км 22ч с хубава книжка и заспивам бързо. Сутрин ставам в 6ч без проблем.

Понеже наистин не съм прочела всичко, та нямам какво особенно да напиша. Тиякифли, Марче, ще взема да ги спретна и аз, не може така. Снощи правих моите си обичайни салампи с пълнозърнесто брашно, децата закусиха сутринта, и за утре сутрин ще има. Държа ги в хладилника и като ги сложа в микровълновата стават като току що изречени.

Дари, знам как боли изкълчено, дано скоро те облекчи!
Коконче, самообвиненията няма да помогнат с нищо, ти просто нямаш вина . Теичка ще се справи, но и трябва време, нормално е това задържане, съвсем нормалн е на моменти пак да ползват сонда за хранене, това са ти го казали вероятно. Идеята е със сондата да качи по-бързо килцата, за да може да има повече силички и да се храни сама. Има сукателен рефлекс детето, като се поошишкави малко ще яде и сама повече и няма да има нужда от сонда. Hug
Мари, мерси за кафенцето!
Люска, и аз харесвам Брус Уилис много, но останалите , дето си ги показала на мен са ми сладникави. Обичам едри, тъмнокоси, мургави мъже. И те затова моя мъж е нисък, слаб и светлокож Mr. Green, ама както ти каза- любовта е сляпа!

# 393
Цяла сутрин пиша и то се изтри,просто не мога да повярвам,толкова неща ви бях обяснила и разказала надълго и широко.
сега накратко,малкия е болен,намерих на ММ нова работа,днес започна,всички болни да се оправят,всички който се притесняват,да гледат по позитивно на нещата.
Много ме е яд,писах сигурно 40 мин,изброих всички ви ох  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 394
  • София
Нищо, Щастливке, случва се... Peace

Аз чакам ММ да излезе на работа и ще почна да чистя, че от събота не съм пускала прахосмукачка...  Embarassed Ще пусна и пералнята и ще сготвя супичка .. пилешка. Та това ми е днес програмата. Трябва да свърша всичко към 13:00, за да взема Петьо в 13:15... Днес сме на английски...

# 395
  • в сърцата на децата <3
Добро утро и за много години   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, на всички ви пожелавам най-прекрасната и щастлива година! Дечицата да са здрави, родителите да се обичат и родата да не се меси, където не трябва  Mr. Green

Успях да поизчета част от темата, ама предишната... трудна работа. Много сте писали бре! Simple Smile А малката както свикна две седмици все при баби и дядовци, сега иска нон-стоп на ръце, дундуркане, песни, танци  Laughing Майка и татко ѝ подариха един детски телефон, който пее песнички и брои на български и на английски. И тя много го хареса. Голямо натискане на тия копчета, голямо чудо. Първия ден толкова голямо впечатление ѝ е направил, че като я приспах и я оставих на спалнята се беше събудила, седнала по средата и си танцува  Joy Joy Joy Като я видяхме направо паднахме от смях  hahaha Много ми е впечатлително хлапенцето  Laughing
Коледата беше страхотна, бяхме при нашите. За разлика от нова година... на която бяхме при родителите на мм. Тя беше (изключително меко казано) пълен ужас! Първо цял ден готвих, месих питки, точих баници и баклави, вечерта нямаше вода за душ, и за капак - цяла вечер седяхме и тъпо гледахме в телевизора концерт на Кичка Бодурова, после речта на президента, а след 12 - концерт на Николина Чакардъкова. Мисля, че просто по-кошмарна нг не може да бъде отбелязана в историята... Но пък следващите дни ходихме на спа процедури... та може би до някъде си заслужаваше мъчението. Сигурно нямаше да ми направи чак такова впечатление, понеже при мен винаги нг е много смотано преживяване. Но миналата година посрещането беше... перфектно. Бях с всичките си приятели, в къщата на село, няколко дни. Та така...
Още не мога да осмисля напълно факта, че ще се омъжвам. Дали е нормално да се чудя трябва ли? Според приятелите ми е странно да се чудя за това, нали имаме дете... Но пък за мен не е така - детето си е мое, то ще си остане мое без значение дали съм с този човек или не. Брака е нещо между нас двамата. Само наше. Има доста факти, които ме карат да се съмнявам. То е ясно кои са. Но пък и има доста "за"... не на последно място като го попитах защо иска да се женим, той ми каза "Защото като намериш правилния човек знаеш, че макар да се променят отношенията през годините, винаги ще намираш пътя към него и ще се влюбваш пак и отново, по различен начин, по различна причина, но винаги в един и същи човек" Пък аз съм си мислела, че мм не може да е романтичен, а  Laughing

Изобщо не успях да напиша всичко, което исках, но малката се събуди и трябва да ставам да правя закуска Simple Smile Гушкам ви всичките и ще се включа пак да си довърша ферамана  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 396
Пак сте писали, писали , изчитане нямате.
Сега да ви кажа- мм   има златни ръце  Heart Eyesоправи бойлера . Супер! Било от меката връзка там прокапваше вода, смени го и вече нищо не свети зад бойлера, все едно, че не е било .
Щастливка, нека бързо да се оправи детенце . Аз  се чудя дали да не го спирам януари от градината ?!?  Нали го дават пика на вирусите  Thinking
Извадила съм една риба   да пържа, ам се сетих, че мм  довнечера е на банкет, така че ... май само едни задушени зеленчуци с ориз ще направя . Рибата за друг ден .
Много мислих тея дни и реших и аз да направя нещо подолббно като Марй, ще си изчистя  телефона и скайп и фейс от  хора , с който  нямама контакт.
Почвам новата година на чисто
Лаптопа, диска е прецакан и нищо не става от него   Twisted Evilтъпо .
Сега изчезвам, за всички неспоменати  Hug Heart Eyes

# 397
Добро утро!
Контеса, радвам се, че се включи, мислехме те снощи. Не се ядосвай, ами викай майсторите да си оправят нещата.
Ангелчееее, завърна ли се най-после! Имам братовчед, който се ожени, когато дъщеря му беше на 3-4 години. Дори беше шаферка. Имаше намерение да стане това по-рано, но въпросната дъщеря обърка плановете, като се роди сутринта, на датата на планираната сватба. Изчакаха детето да поотрасне и така. За това правила няма, важното е да се обичате.
Виви, браво на ТМ! Един разход по-малко. Сега остава Бабчето да ѝ се оправи кръста и поправи пералнята. Joy
Щастливке,  Hug. Дано да сте доволни от новата работа на мъжа ти. С по-късо раб. време ли е?
Дребното мрънка, затова ставам.

# 398
Добро утро!
Мерси за кафетата, Контеска и Мари!
Виви- браво на твоя мъж. Вчера не исках да пиша да не те стряскам, ама извикай и някого който баш от това разбира, да погледне.
Скрит текст:
Преди четири години нещо стана на бойлера ни. Свекъра, разбирач от всичко го оправи, но мен никой не ме предупреди да се държи включен само час и веднага да се изключи. В 10 сутринта влизах за душ преди работа, нея сутрин се успах. И както си лежах, страшен трясък, как гръмна, ама цялата вряла хвърчеше в банята, добре че никой не беше вътре, щеше да се ощави, ако доживее. Сега като обзавеждах можеше само един майстор да ми направи тока, кухнята и банята, но аз избрах трима различни- уж най- добри в попрището си. Жичкаджията само вечер след работа идваше, но на него гласувах най- голямо доверие, страх ме е от ток. Поулях се, сори.
На Леново има лаптопи, втора употреба, но супер отремонтирани, 300 лв. беше преди три години. Два пъти го заливах, все по 100 лева ми вземаха за ремонт и реших че трето заливане ще ме ядоса и го продадох. Още си работи.

Такаа, по вървежната тема Mr. Green И аз се нареждам след Лус и Валето за Брусчо. Другите двама фаворити- Анди Гарсия и Ал Пачино, ама нз що, кефят ме. Да е висок, с черна коса, светли очи, стегнато дъ- толкова ли много искам. Praynig
Стискам палци на всички, които имат нужда!
 Hug

# 399
  • UK
Добро утро  Hug

днес, свеки ще идва и утре пак, а аз ще отида в болницата да си вида детенце Heart Eyes Доктора, при който раждах там също е ходил вчера да я види, златен човек е той! Следващото пак при него ще раждам Mr. Green

Ангелчееееееееееееее радвам се, че се появи, липсваше ни тук. И честито, страхотна новина, сватбата е един акт, на който много хора в днешно време не отдават особено значение, но пък носи едни такива емоции и зарежда толкова много, аз лично ако можех пак бих се оженила и пак за същия човек, де Joy

Контеска  Hug ужас, майстори да не са ти на главата Hug Големи студове при вас, а тука при нас е направо пролет на моменти, ако не бяха само тези мъгли  Crazy

Валенце  bouquet Hug Hug Hug Hug  знам миличка, права си, ама така ми се струпа всичко това изведнъж, че не очаквах, дори не бях подготвена, не че то  е нещо, за което човек би бил подготвен някога Rolling Eyes
Щастливка Hug това с постта ако знаеш, колко често ми се случва, пиша пиша цял ферман и като натиска публикувай, ама много обичам да видя, сори, ама сесията ви изтече #Cussing out hahaha hahaha hahaha hahaha

Луси, Мари, Ма ко, Морена, Виви, Тите, а къде изчезна Кръстева newsm78 между другото? Марче , баба Яка, Смърфиииииии и всички които не съм ви споменала поименно, много СИ ВИ ОБИчАМ!!!  bouquet

Абе, не мога да разбера, защо буквата "ч" винаги ми излиза малка нищо, че я правя главна буква Crossing Arms

# 400
Коконче, да пишеш като се върнеш от болницата!
Водата спира, ужас. Ще се изнасям навън с децата, че тук нищо не става като няма вода.

# 401
  • при късмета
Добро утро,
Контеса, Мари мерси за кафетата
къш, къш хиени такива, за Брус Уилис никой не може да ме предреди  Laughing това ми е любимата негова снимка между другото.
Хортензия ти кога спиш, бе жена? Спиш ли изобщо  newsm78
Коконче нагушкай Тея и да ни кажаш как е  Hug Като каза сватба 2 пъти с един човек, се сетих за Парцалев в "Два диоптъра далекогледство", как се молеше на адвоката да разведе дъщеря му, че да я ожени пак, защото организирал сватбата  Joy
Вио, Ванко как е?
Виви, дабре, че е дребно. Каза, че бойлера е на 10 години, не сте ли ги сменяли досега?
Мен от бойлери ме е страх. Виждала съм по телевизията поражения от глъмнал бойлер и е страшно.
Дари добре, че при вас се е разминало без пострадали
Ангелче добре завърнала се. Аз не държах особено на сватба. Бяха си планирани и тя и детето и което стане първо. Но пък беше незабравим ден. След повече от 5 години гостите си спомнят сватбата и все казват "хубава сватба беше и много весела".
Щастливка да се оправя бързо малчо
Ох, не мога вече да стоя вкъщи  #Cussing out лудите ме хващат. Искам навън, а като изляза от мъглата ли незнам, но започва да ми дразни много гърлото и кашлям ужасно. Ще гледам да се поразхода следобед.
Кой си правеше домашно кисело мляк да го питам нещо? Ама не в машина
На всички изброени и неизброени гушки и хубав дан

# 402
  • в сърцата на децата <3
Ма ко, и аз правя кисело мляко без машина. Ама не винаги. Мързи ме  Mr. Green Питай ако мога ще помагам. Трябва да си вдигам дебелото Д и да се пусна до главната да гледам халки... мм май очаква да организирам всичко, а той само да благоволи да посети събитието  Laughing Ама е объркАл рейса тоя път  hahaha
Хортензия, при нас има вода  newsm78 Все още...

# 403
  • при късмета
Аз отскоро си квася мляко. Този път е горчиво  newsm78 на какво може да се дължи. Странно е, защото прясното мляко е същото което взимам обикновенно, киселото за подкваса също. Температурата ли не съм уцелила  newsm78

# 404
  • в сърцата на децата <3
Горчиво  newsm78 Домашно ли е прясното мляко? До колкото знам ако на животното е даван антибиотик може млякото да е с горчив привкус... Иначе за първи път чувам за горчиво мляко... Опита ли прясното мляко и подквасата преди да ги смесиш? Ще потърся още инфо на какво може да се дължи и ако открия нещо ще ти пиша...

Общи условия

Активация на акаунт