Болните дечица на Славчето и на Вио бързо да оздравяват.
Вио,а изписаха ли ви отхрачващ сироп?Гого нали беше скоро с бронхит и лекарката каза,че трябва да се изкашлят всички секрети с помощта на сироп.
И аз да се изкажа по въпроса за децата и внуците.Майка ми ме е родила много млада.Сега в рамките на 3 месеца я направихме баба двете със сестра ми.Има желание да си гледа внуците,но не й е фиксидея,защото си има достатъчно други занимания.Работи,има си дружки,с които ходят по заведения,концерти,театри,екскурзии.
Свекърва ми обаче като няма какво друго да прави се беше опитала да се присламчи до нас с бебо,но не й позволих.Аз не съм ви разказвала,но беше ужас малко след като родих.Аз прясно оперирана и тя всеки ден у нас по цял ден,но не се сеща нещо да подхване,ами стои и чака Гого да се събуди.Да,ама колко стои будно едно новородено-точно колкото да му сменя памперса и да го накърмя.И тя сърдита,че той все спял.Добре,че бях груба на няколко пъти,че се усетиха и сега идват по -рядко.Тя явно беше решила,че ще кара с мен майчинството,ама няма как да стане това.
Фортунче,може ли един въпрос.Бебо няма още зъби,но знам,че трябва веднага след като поникнат да се грижим за тях.Та въпросът ми е -Как?
За всички

Горкия, с какво ли не го тъпча, дано поне едно нещо има ефект