Проблеми със стомаха и червата

• 81 777
  • 90
  •   1
Отговори
# 30
Пенелопе какво ли направи с ректоскопията  newsm78

# 31
Пенелопе какво ли направи с ректоскопията  newsm78

Здравей!....днес беше деня!..но не ми правеха ректоскопия а долна едоскопия..изживяването беше доста странно за мен..беше с упойка,не можех да мрадна или да кажа нещо,нито да си отворя очите но всичко чувах какво си говореха докторите  Grinning и общо взето не мога да кажа какво е усещането,но след като се събудих имах доста болки в корема  Sad обаче доктора ми каза,че е нормално и до довечера няма да ми има нищо Simple Smile а резултатът е....стрес!заседнал начин на живот! и лош хранителен режим! от вътре съм чиста като сълза по думите на доктора  Grinning ... много добър човек! не ми изписа никакви хапчета,нооо ще спазвам военна диета Simple Smile спокойна съм,че не е нищо притеснително...в понеделник до колкото разбрах трябва да отида да си взема всички изследвания и май ще ми дадат диск с "уникалното" видео  Laughing интересното е че тоя фортранс не спира да действа,даже и днес  newsm78 колко ли ще продължи  newsm78 ....ако имате някакви въпроси,питайте Simple Smile   bouquet

# 32
Каква беше упойката /спинална??/ и ако не е тайна в коя болница го направи това изследване?  Hug

# 33
Каква беше упойката /спинална??/ и ако не е тайна в коя болница го направи това изследване?  Hug

честно казано незнам,нищо не усещах,но всичко чувах,незнам каква се води...в МБАЛ "Здраве" Пазарджик др.Димитър Попов   bouquet уникален лекар..много добър!! Препоръчвам го с две ръце!   bouquet

# 34
Не е в София  Sad Вероятно интравенозна анестезия, не знам  newsm78, както и да, важното е, че е минало и си добре   bouquet

# 35
Не е в София  Sad Вероятно интравенозна анестезия, не знам  newsm78, както и да, важното е, че е минало и си добре   bouquet

и аз се успокоих...поне знам че с отделителната система всичко е ок  Hug а за София дядо ми(Бог да го прости) го карахме при проф.Димитрова в Александровска...доколкото знам винаги при нея са го пращали и тя го оперира а и за нея съм чула само положителни отзиви  Peace

# 36
Предлагам да елиминираме стреса ние и да си живеем живота  Peace Аз се успокоявам, че след толкова изследвания на 2 пъти разширени през 2 месеца и 1 операция, все ако имаше нещо, щяха да видят  newsm78
Да бъдем здрави!!!  Hug

# 37
Предлагам да елиминираме стреса ние и да си живеем живота  Peace Аз се успокоявам, че след толкова изследвания на 2 пъти разширени през 2 месеца и 1 операция, все ако имаше нещо, щяха да видят  newsm78
Да бъдем здрави!!!  Hug

съгласна съм!!! почваме да мислим положително и да си живеем живота пълноценно Wink  Hug  bouquet  bouquet newsm17 newsm03

# 38
Пенелопе,каква диета ти изписаха?

# 39
Пенелопе,каква диета ти изписаха?

общо взето всичко мога да ям,но с граница..БЕЗ ПЪРЖЕНО! и по малко шоколад Whistling   Hug

# 40
Пенелопе,  bouquet

# 41
От 15 години вече не съм се сещала за гастрита , а и мъж ми не се е оплаквал от колит . Рецептата е чай от жълт кантарион + билкова смес за гастрит ,колит и язва . Купувам ги от билковата аптека на ул.Поп Богомил 38 , там работят фитотерапевти и аз лично съм много доволна . Естествено , не съм пропускала прегледи при лекар , но откакто пих чая (1г редовно),а после от време на време като профилактика оплаквания нямам и вече ям всичко .
Успех на всички ,които се борят с това , знам колко е неприятно  Peace

# 42
От 15 години вече не съм се сещала за гастрита , а и мъж ми не се е оплаквал от колит . Рецептата е чай от жълт кантарион + билкова смес за гастрит ,колит и язва . Купувам ги от билковата аптека на ул.Поп Богомил 38 , там работят фитотерапевти и аз лично съм много доволна . Естествено , не съм пропускала прегледи при лекар , но откакто пих чая (1г редовно),а после от време на време като профилактика оплаквания нямам и вече ям всичко .
Успех на всички ,които се борят с това , знам колко е неприятно  Peace

и този елексир ще го пробвам Hug

# 43
  • В тъмната гора.
Пенелопе, отдай се на релакс и хубава храна. От това по-хубаво има ли?

# 44
Пенелопе, отдай се на релакс и хубава храна. От това по-хубаво има ли?
Има - да не те боли  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт