Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията в новата тема?
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията в новата тема?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
-
Какви са начините за справяне с болката по време на раждане и какви са очакванията за процеса на раждане?
-
Какво е усещането за твърд корем и магнезия по време на бременност?
Синът ми с това го лекувам. Може и само сребърна вода да си капваш.
от мен! Бързо вече да се прибирате и е много гадно това с докторите нали, единия едно, другия друго казва, всяка смяна дежурни със свое мнение! Пуууу егати болниците!
Ако има именници - да сте живи и здрави и вие и близките ви хора! 

Преди си ми бяха толкова хубави, а сега като кравичка ще се разхождам.
И аз бях решила да мина само със сутиен тип потник - цяла бременност с такъв карам. Все се спирах да си взема за кърмене, защото не знам кой размер да взема точно. То аз и сега не знам кой размер съм, защото е потниче, и като застана пред щанда със сутиени настава едно чуденеее. А хич не ми се съблича да меря - зимата това не го практикувам, ужасно досадно. Та явно ще си остана с потничета.
Иначе стискам палци бебчо да се появи тези дни на бял свят! Пусни линкче към олиото, пък да видим.

Ми така де. Пък и като е в колата нито мъгла ще диша, нито ще бъде студено
Имам коластра, но трябва стимулация, това най-добре ще го напрви бебето...Детето ми е на 4 дни, а е гушкано от мен точно 2 пъти...Другото ми дете се буди у дома през нощта и ме търси по стаите...Просто съм на ръба...Почерпка няма да видят от мен никога, не знам кога ще се въстановя психически от контакта с детско отделение. Прекъснала съм контакт с всички близки и приятели, отговарям по тел. само на мъжа ми...Искрено се надявам скоро да сме у дома, но не виждам как ще стане.
Това да отделиш майка от новородено е не варварство ми.....сверско е за мен, 
После уж малко пак поотшумя, но преди няколко дни пак всичко наново. За Лизи не се притеснявам. В момент чрез кърмата й давам антитела и вероятно би се заразила от всеки друг, но не и от мен. Дай боже де!
дай Боже по-бързо се махнете от там. Как може да не ти дават обяснения.. гадове.. Това си е за скрита камера, за карбовски, за новините и не знам за къде... Такива неща се чуват постоянно и докога ще продължават..