Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията в новата тема?
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията в новата тема?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
-
Какви са начините за справяне с болката по време на раждане и какви са очакванията за процеса на раждане?
-
Какво е усещането за твърд корем и магнезия по време на бременност?

Иначе сме спокойни,обаче като се прибере ММ от работа и се започва дискотеката в корема ми-голяма радост,голямо чудо. Имам чувството,че като баща си ще е луда по лова и по моторите,но какво да се прави-момичетата са луди по бащите си. Имам една приятелка,щерка й е на почти 6 години-това дете на прощъпулника си хвана на баща си ключодържателя(представлява миниатюрен гаечен ключ) ,а той има сервиз за коли ,и тя от малка се рови под капаците на колите заедно с него. Отделно от това при всяка възможност е на мотора му,та не е изключено и ние да сме така.

да ме вземат в болницата вече .А дано-ама надали,щото докторицата предния път каза,че ако до 10-ти не се родим ще ме чакат до 14 и пак същата история ще е-дежа вю.Щерката беше така- а 5-ти,а 10-ти и накрая 14-ти.Аз само това не мога да си обясня-толкова много болки и индикации ,а в крайна сметка нищо.То и вие сигурно сте повечето с разни болки и неразположения ама.....Айде да се спирам с оплаквацията.Всичко е ОК ,прегръщам ви 
Успех и на вас!

И т.к. в нас не е студено смятам да си я къпя всяка вечер

.