Отговори
# 300
Ехеее, честити бебчета на всички мами! Да са ви живи и здрави и само радости да ви носят   bouquet  bouquet  bouquet  Hug

Аз съм на финала вече, скоро се надявам да се разпиша от болницата и всичко да е ок  Grinning Wink

Спрях детето от градина за да не се разболее, то пък мъжът ми вчера се прибра с хрема. Сега стискам палци да устискам още малко здрава Praynig наблъсках го с парацетамоли, инфлуцид, витамин Ц и клеева тинктура пък ще видим. Че не ми се мисли как ще ме води да раждам като е болен и как ще се предпазя аз. Снощи спа в хола. Тази вече пак ще да е така.. Sad

Днес ще стерилизирам помпата и една залъгалка. Багажа ми е стегнат. Притесненията са на макс  Laughing
Стискайте палци  Praynig

Аз също ще раждам във Вита, че някой питаше тук.

Панди,моите любими сериали (ние основно това гледаме у дома) са:
Hell On Wheels, Supernatural, The Walking Dead, The Tudors, The Vampire Diaries, House, Da Vinci's Demons, The Borgias, American Horror Story, Rome, Fringe, Californication (няма такава забава), Game of Thrones
който и да подхванеш няма да сбъркаш!  Wink

# 301
Честити бебчета на мама мама Тори и мама Мария! Живи и здарви да растат с много късмет!   bouquet

Мама Тодорова, той и моя термин беше за 6-ти и както уж тапата падна, започна разкритие, чакаха ме всеки момент, сега се запънаха нещата  Joy Аз като разправям, че съм с късна овулация и този термина няма да го "спазим", док не вярваше. Сега вече каза да се чакаме не по-рано от 8-ми..ми чакаме  Thinking Joy Само вече е супер изнервящо всяка нощ да си лягаш и да не знаеш как и къде ще осъмнеш, но скоро и това ще мине, ще стиснем зъбите още малко  Laughing  Hug

# 302

За стерилизирането, ма в голяма чуденка ме хвърлихте. То вярно че като се отвори стерилизатора и стерилността му отива на кино, ама няма да се вманиачаваме толкова. Ще стерилизирам веднъж в деня преди да влезна в болницата, после в пликче и в болницата под гореща вода.

Ами нали идеята е да се убият бактериите, които се развиват в млякото.
Аз в момента дохранвам с изцедена кърма, че имахме малко грижи. Стерилизирам си помпата и бутилките по стария начин - чрез изваряване. Изварявам след всяко ползване.
Иначе кърмя... пък те гърдите няма как да се стерилизират, нали...

# 303
Честити бебоци ма Мария 13 , Тори и Маги  1stroller newsm30  ylinfant Да са ви живи и здрави!!!

Уххххх и аз нямам търпение мойта ягодка да идвааа и тя милата си няма име още. Купих й едно боди на ягодки и така започнахме да й викаме  Grinning а за името пълна липса на консенсус. Надявам се, като се роди и като я видя името да ми дойде отвътре  newsm62

mama_Todorova, mamamo благодаря за отговорите. Имам още малко време да помисля за количката, че чакам картата за отстъпка да ми стане готова. Спрях се на нея, защото е лека и лесно се сгъва, а ние пътуваме много. За цените не коментирам, ужасно са скъпи тези колички.

Чакам племенника ми да дойде да нарисува картина за стаята на бебето, много е сладък  Simple Smile (на 10г. е).

Да попитам родилите мами някоя маже ли бебо със зехтин вместо бебешко олио?  newsm78

# 304
Ехаа, още нови бебета! Да са им живи и здрави съкровищата на Мария и Тори. Бързо възстановяване на мамите и много радост!   bouquet
Аз се възхищавам на 2-те ни (поправете ме, ако греша и са повече) мами с близнаци, дето родиха естествено! Истински героини!

И аз си имам вече окончателна дата и час за секциото и съм много щастлива, че скоро живот и здраве ще ни се увеличи семейството! Аз като повечето от вас хем нямам търпение, хем съм и малко притеснена. Но  мисля положително и вярвам, че всичко ще бъде наред. Винаги съм си мислила, че всеки следващ път не се притесняваш от раждането, но си е точно обратното. Първия път изобщо всичко мина неусетно и леко. Дано и сега е така!

Фейсче, как си откакто си на антибиотика? Жалко, че се стигна дотам. Sad Беше споменала, че докторите са ти казали, че може да се наложи и на бебо да се дава.. Би ли споделила какво точно ти обясниха?

Елг, ти колко време смяташ да задържиш каката вкъщи? Радвам се, че бебчо е добре и всичко със сърчицето е наред.

Момичета, имам въпрос към мамите, които са с климатик в стаята с бебетата. Как се справяте със сухия въздух? Знам, че преди да се  пристъпи към купуването на овлажнител, се измерва влажността, но все пак, ако някой има впечатления и отзиви за марки и видове овлажнители, моля да сподели!  Hug

Мама Тодорова, стискам палци ти да си следващата щастливка.   bouquet

И Принцеската също чакаме да сподели.

# 305
  • София
milensky1980, ако прецениш, би могла да оформиш питане към ЛЛЛ за кърменето. Почти винаги има какво да се направи, за да се увеличи кърмата  Hug

ТОРИДИМ, честита двойна радост!!! Надявам се да си добре!!!

# 306
Честито на Торидим и Мария13!  newsm59  newsm63 Да са ви живи и здрави дечицата и да ви правят мнооого щастливи и горди!!  Hug

Днес чакам хубава новина от още накой. Wink Да видим дали съм запомнила датата правилно. Simple Smile His Princess също може би вече гушка рожба! Simple Smile

Съжалявам, че ще наруша радостите ви, но тук има една много подла мама. Тя е maggie_m , нейната история ще разглася навсякъде. Тя си знае. Мръсна и лъжлива. Щастието ти се гради на чужди нещастия.

Това как така го подминахте?  newsm78 Какви са тези провокации? Аман от болни хора!!  ooooh!

Благодаря ви за идеите за сериали!  Hug

# 307
Честита двойна радост на Торидим!!!!!!!!!!!!! Дано прекрасните Йоана и Ивайла да са добре и скоро да се прибират вкъщи с мама!!! Чакаме с нетърпение да се разпише!!!!  newsm06  passifier passifier

Ефория, стискам палци и те мисля - всичко ще мине добре!!!!
Мама Тодорова, Зузи79 -  Hug Hug

milensky1980, дано всички да е наред от тук нататък! За коланите - тук в София се продават във всяка една аптека, струват около 5 лева. Иначе по специализираните магазини продават специални, за след секцио, но там трябва да се бръкнеш от 30 лева нагоре, а ми се струва доста излишно.

А какво става с ноемврийските ни мами??? писали ли са във фб? Някой някакви новини от тях да знае? cybercat, хубаво е, че се разписа след раждането!

sunflower3, някои термометри са с измерване на влажността в стаята. Аз овлажнител няма да купувам - първо защото съм сигурна, че няма нужда - нямаме климатик, не държим и много топло, а второ - ако ми се наложи, ще ползвам бабешкия трик - купа с вода върху радиатора  Peace

За сериалите - също като Еуфория ми харесва почти всичко, което е изброила - любимите ми определено са Fringe /крими фентъзи/ и Game of Thrones, на който с нетърпение чакам да излезе новия сезон. Всички исторически сериали са супер освен това - в Борджиите звездее Джеръми Айрънс - велик. Иначе сега съм подхванала петте сезона на Еврика - голям смях.

Педито болно, сега ще се натрупат пациенти, че от преди празниците не е приемал, как ще се вредя дори две думи да разменя с него - просто ума ми не го побира!!  #Crazy #Crazy Май го закъсах по този пункт!!!

Снощи викам на ММ - още малко остана и се свършва, той ми отговаря - нее, и се почва  Joy За него може и да се почва, обаче за мен отдавна е почнало. Не знам - макар че бременността ми протече наистина безпроблемно, накрая вече ми идва в повече и ако имаше вариант за по-кратко износване или дори без, щях да бъда много по-щастлива  hahaha

# 308
Умишлено подминах.

# 309
Еуфория и Тони, мерси за идеите за сериали, от които и аз ще се възползвам  bouquet
Пандичке, аз мисля, че всички съзнателно игнорирахме и така трябва да продължим Simple Smile : Hug

# 310
И аз нарочно го подминах, не заслужава внимание  Confused Иначе бих реагирала ей тъй . Само туй ни липсва сега като сме под напрежение, кой ще ражда, кой родил тъкмо. латино фантазииите и сценарии на интриганти. То без туй оревахме света по турските сериали тея дни

smile3513 smile3513 smile3513  пътяяяяяя

# 311
Честити бебчета на Тори! Да са и живи и здрави! Много да я радват и да бъдат послушни! newsm06

Тонини, това с педиатъра е гадно. Дали ще оздравее докато родиш. И аз се оплаквам от мъглата, амааа... Аз и затуй съм се гипсирала вкъщи. Обмислям да скоча до Аби-то да напълня торбичката със сладкиши, че са ми се прияли, ама по нататък ще да е.
Казала съм бебчо като се роди, мъгла да няма.

А колко сериалки сте изброили!  Laughing Ще има да се кърмим и да гледаме, красота!

Онова и аз го игнорвам. Аман от завистници! smile3502

# 312
Браво, Тори, големи момичета си отгледала!  baloni
Всичко да е наред и дано вече да се гушкате!  Heart Eyes

Забелязвате ли, че досега всички двойки близнаци се родиха нормално. Пък двуплодната бременност била индикация за секцио...

да бее.. големи героини тези мами! Бравооо! Големи адмирации и за тях и за екипите в болниците, които са им помогнали!
Лелеее в тази тема се пишее..... нонстоп! Като ме няма за два-три часа да преглеждам и губя темата...
В Пловдив е прекрасен слънчев ден, а аз нямам никви сили за разходки.... ужасно се подух вече, от суртрин съм подпухнала.. даже ръцете ми име боли... като направя 300 м и съм гроги!С тая бременност бая зор видях накрая... Иначе съм планувала  в неделя разходка до Бачковския манастир, при предната ми бременност ходихме до там в деня преди термина ми, искам и сега-традицийка!Обаче там е едно нагорнище....

# 313
Обаче там е едно нагорнище....

мдааа, тъкмо след него се раждат лесно бебета  Mr. Green Mr. Green

# 314
Съжалявам, че ще наруша радостите ви, но тук има една много подла мама. Тя е maggie_m , нейната история ще разглася навсякъде. Тя си знае. Мръсна и лъжлива. Щастието ти се гради на чужди нещастия.
Ей тука ше става въпрос за делба на мъж ша знаете.Егати глупоста Joy

ТОРИИИИИИИИИИ,ЧЕСТИТО ТИ МАЙЧИНСТВО,ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ,МНОГО РАДОСТНИ МИГОВЕ И СПОКОЙСТВИЕ ВКЪЩИ!!! smile3525 smile3525 smile3525 newsm06 newsm63  bigdance2
Тонини и на теб  Hug
Зузи_79,ооо напълно съм съгласна с теб,много е изнервящо да си легнеш с контракции,пък да заспиш и после да не знаеш къде ще осъмнеш.А за тапите и болките и аз съм същата не съм с късна овулация,нооо....резултата е налице -ще преносвам.

Общи условия

Активация на акаунт