Отговори
# 285
Здравейте! Hug
Честито на всички нови мами-да са живи и здрави бебоците и много да ви радват,а на мамите-бързо възстановяване!

И ние сме си още 2 в 1,макар често да имам чувството,че за напряко ще излезе през пъпа ми-голямо опъване пада. ooooh! Иначе сме спокойни,обаче като се прибере ММ от работа и се започва дискотеката в корема ми-голяма радост,голямо чудо. Имам чувството,че като баща си ще е луда по лова и по моторите,но какво да се прави-момичетата са луди по бащите си. Имам една приятелка,щерка й е на почти 6 години-това дете на прощъпулника си хвана на баща си ключодържателя(представлява миниатюрен гаечен ключ) ,а той има сервиз за коли ,и тя от малка се рови под капаците на колите заедно с него. Отделно от това при всяка възможност е на мотора му,та не е изключено и ние да сме така.

На всички пожелавам един прекрасен ден,а аз отивам да опъна кълки,че бая си ме ритат.  Rolling Eyes

# 286
А бе то че скоро,скоро ще е Елг,никой няма да го остави завинаги там,ама защо пак насила да стават нещата?Дъщеря ми я преносих 10 дена и набързо ми нахакаха хапчето и за 3 часа ме оправиха,сега пак натам отива.Лесно влизат-трудно излизат smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ей това много ме разсмя! То раждането не е като правенето. Тъй казва моя док.

Мария. Честито бебче! Да е живо и здраво и много щастливо. Бързо да се прибирате у дома!
Ама той бебчо сам ли тръгна, та така по нощите сте се раждали, щото имам спомен че ти беше планово секцио. Хайде като си по-добре ще чакаме да разкажеш. Звучиш доста оптимистично!:hug:

Мама Тодорова, отивай да ти слагат хапчето и да се раждате вече! Направо ти съчувствам.

Маги, много светкавично раждане си имала. Бухтите бързат, бързат да излизат. Laughing

За стерилизирането, ма в голяма чуденка ме хвърлихте. То вярно че като се отвори стерилизатора и стерилността му отива на кино, ама няма да се вманиачаваме толкова. Ще стерилизирам веднъж в деня преди да влезна в болницата, после в пликче и в болницата под гореща вода.

Роси  Hug Надяваме се да се справим. Поизчетох доста литература, на теория уж съм подготвена донякъде, но на практика - нъцки. Ще се учим в движение и с времето ще се напаснем.

Фейси, пак ли кукуваш. Бебко е много възпитан тия дни. Спя си както отпреди бременността. Дал ми е няколко дни свобода и после ще видя аз какво е безсъние. И кво викаш, уж спокойна, спокойна, ама взе да те тресе и теб. Споко ще се справим! Hug Само всичко да мине добре.

Панди, аз харесвам "Отмъщението", ако не си го гледала става за губене на време. Иначе аз по-скоро залитам към кримките - Закон и ред, Касъл, Безмълвен свидетел, Кинг и разни други, които ми ги въртят по Fox Crime i AXN

И още щях да пиша, ама мамата нещо запецна.
[/color]

# 287
mariq13, честит син! Да ти е жив и здрав и много да те радва!  1crib newsm32 smile3541
От тук нататък очаквам всеки ден по 2-3 бебешори да идват на бял свят!!!

mama_Todorova, горе главата - всичко ще си дойде с времето си, макар че това с болките наистина е много неприятно!

Аз тази сутрин нямам от какво да се оплача или похваля! Отивам на преговори с педиатъра. Той дори да ме приеме, ще бъде някакъв малък ужас, защото при него се чака по 2 часа, за да влезеш, но нямам избор - на 1 крачка от блока ми е, а другите лекари в поликлиниката са на същото дередже, просто поликлиниката е една за няколко квартала - България! Дано да не чакам този път много с болни деца около мен и на финалната права да се заразя - стискайте палци!!!

Ааааа имам, имам от какво да се оплача - писна ми от тази мъглааааааа, като в зоната на здрача живеем вече цяла седмица в София!!!!  smile3511

# 288
Деситка,на 10-ти съм на преглед и се моля с две ръце Praynig да ме вземат в болницата вече .А дано-ама надали,щото докторицата предния път каза,че ако до 10-ти не се родим ще ме чакат до 14 и пак същата история ще е-дежа вю.Щерката беше така- а 5-ти,а 10-ти и накрая 14-ти.Аз само това не мога да си обясня-толкова много болки и индикации ,а в крайна сметка нищо.То и вие сигурно сте повечето с разни болки и неразположения ама.....Айде да се спирам с оплаквацията.Всичко е ОК ,прегръщам ви Hug .

# 289
Съжалявам, че ще наруша радостите ви, но тук има една много подла мама. Тя е maggie_m , нейната история ще разглася навсякъде. Тя си знае. Мръсна и лъжлива. Щастието ти се гради на чужди нещастия.

# 290
Честит син на mariq13 да ви е здрав и силен !   bouquet
panda7 много е гадно това късане на нерви точно сега накрая преди голямото събитие. Дано скоро да се споразумеете за името. Като четох това , което си написала и се сетих за едно нещо, което баба ми казва :" Майката носи и дава живот, тя е тази, която трябва да избере името на детето си.Така че недей да слушаш никого, само себе си!" Аз се съобразих с ММ за името, но след дълго лутане и четене се спряхме взаймно на едно, дано да му хареса на детето един ден  Simple Smile Успех и на вас!
mama Todorova успех и дано събитието е днес (хубава дата е 8-ми), хубав празник (на акушерките), пък и да теб да ти олекне най-после, а не да си постоянно на тръни!
tonniny хайде късмет при лекаря, колкото до мъглата - УЖАСНА Е и мен ме хваща яд, Но пък вътре в мен е едно такова слънчево, че все едно съм на Малдивите.  Joy

# 291
Мамчета,
Тори е родила двете си принцеси на 6.01., нормално. Йоана е 2700гр и Ивайла 2400гр.
Да са им живи и здрави

# 292
Честито на Тори! Бързо възстановяване и гушкане с малките принцеси !!!  Hug Hug Hug

# 293
Йеееееййй   moresmile  moresmile  baloni  baloni  baloni  baloni
Честито на Тори! Честити да са ви принцеските и да бъдат мнооого, мнооого щастливи!

# 294
Браво, Тори, големи момичета си отгледала!  baloni
Всичко да е наред и дано вече да се гушкате!  Heart Eyes

Забелязвате ли, че досега всички двойки близнаци се родиха нормално. Пък двуплодната бременност била индикация за секцио...

# 295
Честити бебки на Тори, Маги и честито на Мария. Да са живи и здрави бебоците и много да ви слушкат.

Аз да се разпиша и мога пак да полегна. Снощи малката поплака по едно време, чувам я, ама нямам сили да стана. Та ММ ме бута - вика сигурно е гладна, ставай. Не ми достига съня и това е. Преди малко закусих, изпих си кафето и казах на ММ че ще си полегна  Mr. Green

Зелено човече - за банята аз писах и във фейса. Малкото буболече с такъв кеф се къпе, че направо и завиждам. Като спра да я обливам с вода и се започва рев  hahaha И т.к. в нас не е студено смятам да си я къпя всяка вечер  Peace
Фейче, Десита, не се шашкайте. Майките имат някакво вътрешно чувство, което им помага. С голямата никой нищо не ми е показвал - сама се оправях от първия ден у дома. Усещах кога плаче гладна и кога иска само гуш....Правех нещата все едно цял живот бебе съм гледала. Сигурна съм че ще бъдете най-добрите майки за вашите бебчета  Peace
Мама_Тодорова, хайде бебче само да реши да излиза днес или утре най-късно  Peace
Матевска, ти май беше писала по-назад за Стоки. Ми хубава и красива количка, но и доста скъпа  Confused Но на мен лично ми се вижда нестабилна. Макар че нямаше намерения да ми купува такава, ММ много ме навиваше в нач. на бремеността. Ако искаш по-разчупен дизайн има и други модели, които са интересни и малко по-стабилни като че ли. За Кангаро като марка - незнам къде се произвеждат, но мога да кажа само хубави неща за тях  Peace
Мъгла има не само в София. Още от средата на декември си имаме мъгла - де по-гъста, де по-малко. На изписването на малката печеше такова слънце и от тогава пак мъгла. Или да пеква слънце или да завали сняг, че да разтика мъглата  #Cussing out
Хубав ден на всички, аз да пробвам да дремна  Mr. Green

# 296
Мария - Честит син,нека да е все така съвършен  newsm07

Тори - Честити дъщерички,да са живи и здрави и всичко да им върви по вода   ura

Мама Тодорова, още малко търпение,наистина е въпрос на дни Simple Smile

Мишеловска,за да не се чуства изолирана каката,смятам да я включваме в грижите за бебето.Ще помага като го къпем,ще избира дрешките,с които да го обличаме,когато го приспивам ще е и тя до мен на спалнята и други такива.Все пак до сега всичкото внимание е било само за нея и не искам да се чуства изолирана само защото бебето е изцяло зависимо от нас.Тя вече е голяма и се надявам да успеем да избегнем до някаква степен ревността.

Тонни,Бейбифейс,мисля,че разбрах защо ви се случва да пишете и после да изчезват постовете.Когато се вписваме,то е за определено време.Примерно аз съм го направила след вписването ако до 1 час не изляза,автоматично ме отписва.И така ако сте влезли и времето ви е изтекло по време на писането на поста,то ви отписва в момента в който натиснете бутона "Публикувай".

# 297
  • София
Тори, честити принцесиии   bouquet  bouquet, да са ти живи и здрави Simple Smile

Аз отивам на запис на тонове, да видим имам ли контракции. Хич не ми се излиза в тази мъгла Sad

# 298
Тории, честито мила, браво! да те радват много двете принцески и да са живи и здрави Hug Hug  bouquet

# 299
  • София
Здравейте и от мен! От 2.01. сме си в къщи. Не съм се разписвала, защото си имах своите притеснения относно пъпчето на бебето, много е подуто и излязло навън. Вчера мина педиатърката и каза, че ако така остане до първата консултация ще сложим лепенка, за да се прибере. На комбинирано хранене сме. Кърмата ми е малко, а бебка е много гладна. Спокойна е, има колики вече, но засега са напълно поносими. Даваме чай. Спинка си по 4 часа, като вече си има и своите будни периоди. Баткото е много щастлив и непрекъснато иска да участва в грижите за Ния.
Почти съм се възстановила от операцията, но като човек на когото не са правили никога операции малко трудно ми беше раздвижването и определено мога да кажа, че нормалното раждане поне за мен е по-лесният начин на раждане. Първото ми раждане беше нормално, дълго, трудно, с множество шевове. Но много по-бързо се възстанових, отколкото сега. Като човек минал и през двете, мога да ви кажа че съм за нормалното раждане, когато няма  индикации за секцио по медицински причини, разбира се.
Търся си стягащ колан за след операция. Ако може да ме насочите към аптека, от която да си закупя?
Честито на всички нови мами в темата. Да сте живи и здрави, вие и бебетата ви. Бързо прибиране в къщи и бързо възстановяване.  bouquet
Сега се връщам назад да ви чета, изписали сте цяла тема Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт