Отговори
# 555
Ехее,за пръв път само аз кукувам.То и без това всички кукувици народиха Mr. GreenНяма спане тая нощ,всичко ме боли,но ще стискам зъби до понеделник в 9 докат ми турят хапчИто Praynig така ми било писано.

И аз си мислех че съм единствената кукувица, но таз нощ кукували във ФБ Simple Smile

# 556
Добро Утро!
Днес е св.Татяна,та ако имаме именнички и именници-да са ни честити!  bouquet

Мама Тодорова,Росичка,и аз бях кукувица снощи,минах през няколко състояния на нервите,наревах се,понеже носът ми е запушен,сливиците ми са зачервени,лекувам гъби,едва ставам,за да отида до тоалетната.Направо съм трагична картинка.  Crossing Arms

Мишеловска,
Скрит текст:
разбирам много добре колко е тежко всичко това. Моя близка трябваше да бъде с термин 2 дни след моят,но се случи немислимото-детето умря в нея,а лекарите разбраха едва когато то реши само да излезе във втори месец.  Няма думи,които да утешат една майка,само тя си знае какво й е в сърцето и колко сълзи пролива,но и на мен ми се иска да можеше да те прегърна,за да изплачеш сърцето си на воля.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 09:16 от __Malcho__

# 557
Добриутро и от мен!!!

Нищо ново на хоризонта при мен. Като гледам повечето по-редовни в писането вече изпонародиха и сега се получава скука във форума - мрън!!! Аз пък прогнозирах, че ще бъде около 15-и така,а то по-рано.... Айде съвземайте се по-бързо и пишете, че ни е скучно  Mr. Green Кайлис, ти също пиши как сте вкъщи. Ив Минче, с теб пък какво става  Hug

Малчо, за запушен нос - и аз съм така, но намерих средство. Вчера не можех да ям - имах чувството, че докато дъвча ще се гътна, защото не мога да дишам. И накрая реших да не се мъча, а да взема да си сложа някакъв спрей. В аптеката ми препоръчаха Еуфорбиум - като от реклама ще прозвучи, но само с едно впръскване и съм нов човек, дишам си като стой та гледай, хремата си е още тук, но поне  не умирам от липса на въздух!!!Спреят е хомеопатичен.

Прахче, благодаря за успокоението за тъпата сестра.

# 558
Тонини,аз слагам Пиносол,сега съм ток вече,обаче хремата си е тук. Peace

# 559
Здравейте, момичета!
Тони, благодаря че питаш за нас  Hug
Ние сме добре, вече 2 нощи спим у дома. Имаше една желаеща да остане и да помага 3-4, но след първата нощ си тръгна тъй като на сутринта след прибирането и след приспиването на двете деца до 2,30 през нощта се наложи аз да стана, да приготвя закуска за голямата, да пусна миялна, пералня, да мина с прахосмукачка целия апартамент и междувременно да накърмя малкия няколко пъти. Накрая виновна се оказах аз, че само се мръщя и нервирам (?!?!) и не казвам какво има да се прави.  Joy Та, сега сме сами и ми е много хубаво и спокойно.  Heart Eyes
Иначе малкия е добре, хапва, ака и спи когато поиска, но все повече будува - понякога е буден и до час и половина.  Whistling Активен е предимно нощем, ама то не ме и учудва, аз никога не съм си мислела, че ще имам кротки и поспаливи деца Crazy
Каката много се радва на бебето. Даже прекалено, малко и е мечешка любовта обаче. Често чувам "Бебе, 'спокой се", "Бебето гладно, дай мляко!" и т.н. Самата тя иска д апрекарва повече време с мен, което свежда до минимум личното ми такова Mr. Green
Чакаме новини и от другите родили  Heart Eyes
С Десита сме се разминали за малко в болницата, пожелавам ѝ да няма моите проблеми там и бързо да се приберат у дома  Heart Eyes
Маги
- радвам се, че ситуацията при вас се подобрява! Hug
Много   Hug

# 560
  • София
Zuzi_79, Десита Бонита, Вебо, His Princess, babyface76, честити рожби!

Простете лаконичността ми, още ми е свито едно такова на душата.

# 561
Зузи, Вебо, Принцеската, Десита Бонита и Бейбифейс, честита радост! Да сте здрави и много щастливи всички.   bouquet   Hug

На болните - скорошно оздравяване.

Котката Марта, огромно благодаря отново за загрижеността и съветите, които получаваме от теб! Много ми е мило да те чета.   bouquet

Скрит текст:
Още ме държи за трагичната случка, извинете ме. Чета ви, но не ми се пише много..

# 562

Мама_Тодорова отиваш в класацията най-лъжливо бебе,хайде да излиза вече!

Май,май newsm78.Вчера се отказа нещо и спим като за световно оттогава.

Само да се включа за бързо, че по-лъжливо бебе от моя Владко едва ли има  Joy Вече по официален термин го преносвам два дена, а сигнали ... нъц  Joy

# 563
Честито на новите мами  Hug
Аз отдавна не съм се разписвала. Тази сутрин ми падна тапата и прокървих и след разговор с моя доктор се отправих към родилното. Засега нямам разкритие и контракции и тоновете са ок и си се прибрах, ама да видим докога ще устискам.

# 564
Честити вързопчета на всички новоизлюпени мами!  newsm76
babyface76, видя ли как накрая нямаше драма с името на Точко  Wink. Да сте живи и здрави!
Desi_89, дано всичко е наред при прегледа утре!   Praynig
__Malcho__, защо не се обърнеш към ЛЛЛ-консултант с въпроса си? Може пък да е част от някакъв подготвителен процес и да е известно  newsm78.
Мишеловска,
Скрит текст:
приеми искрените ми съболезнования! До преди половин година не знаех, че подобни неща се случват, но за нещастие имахме такъв случай в семейството...Бъди силна!
cvetito, успех и ни дръж в течение!

Ние сме добре, макар да имам вече болезнени контракции от време на време, но нищо регулярно. Не се спираме нещо напоследък и бая се изморявам, но като гледам дундичка не се е разбързала без време.
В сряда ходих на среща на ЛЛЛ тук и бях доста разочарована. Темата беше за успешния старт на кърменето и се говори по нея има-няма 15 минути. Просто бях единствената бременна, а всички останали кърмачки с бебоци и неминуемо се премина към проблемите на някои от тях. За себе си за момента установих, че материалите, които зеленото човече пуска и всичката информация на страницата им са ми предостатъчни, та не знам дали пак бих отишла...

Хубав остатък от неделния ден на всички!  bouquet

# 565
Да попитам - нормална ли е Т 37,5 в дупенцето  newsm78
Весела е, хапва си, пълни си пампитата.
Следобед я изведох с количката на двора. Увита с 2 одеяла и дъждобрана, че имаше вятър.
Не мисля че съм я простудила. По-скоро да съм я претоплила?!?

# 566
Да попитам - нормална ли е Т 37,5 в дупенцето  newsm78
Весела е, хапва си, пълни си пампитата.
Следобед я изведох с количката на двора. Увита с 2 одеяла и дъждобрана, че имаше вятър.
Не мисля че съм я простудила. По-скоро да съм я претоплила?!?

37.5 ректално = 37.0 стандартизирана аксиларна Т.
Нормална е. Особено, ако е била много наоблечена и завита.

# 567
Здравейте мамчета

Включвам се с хубави новини от нас. Нашата мома започна да качва грамчета и мама е много щастлива. Качили сме 100гр от четвъртък до сега Simple Smile)))

На всички новородили пожелавам бързо прибиране вкъщи.
Кайлис - много се радвам че сте си вкъщи и че си по спокойна. На мен свеки ми помага, но така добре се разбираме, че все едно човек няма вкъщи, а цялата домакинска работа свършена.

Тонини спокойно миличка, скоро и твоето бебче ще се появи Simple Smile
Обещавам да се включвам по често вече Simple Smile
Котееее кажи как е Мила, хич не пишеш за нея.
Перо къде изчезна? Хайде разпиши се.
Цветно и ти ми се губиш...

Панди, Елг - как сте милички ?

Хайде отивам да се подготвам - ще ми идват 3 приятелки на гости да се запознаят с Виви.

Целувки и гушки от мен ххх

# 568
Коте, мерси   bouquet
И аз знам че ректалната е по-висока от тази под мишничките, а и тази не е толкова висока. Ама в първия момент малко се шашнах, защото и беше топла главичката и от там тръгнах да меря.
Май беше повече завита от колкото трябва  Blush
Ей така в стремежа си да не простудя голямата я претоплих на 20дена като беше.
Дано не свърша пак същата беля  ooooh!

# 569
Роси, мерси, добре сме.
Папа ( предимно кърма, много съм доволна), спи, будува, разглежда. И той е като кака си е като костенурка. Държи си главата изправена.
Браво на вас за грамчетата.

Кайлис, радвам се, че сте добре.

Пращам много  Hug на малкото останали коремчета.

Общи условия

Активация на акаунт