Отговори
# 570
  • Стара Загора/Сливен
 Hug за всички майчета , които вече се гушкат със своите рожби! Малко остана и вече не издържам надявам се в скоро време и аз да гушкам малкото човече. Лека вечер на всички!

# 571
Роси, тук съм. Браво но малката ти принцеска  Hug

Не ми се пише, нещастна съм! Много силно изживявам трагедиите и обикновено се затварям в себе си. И на мен ми се случи миналата година да изгубя бебче, но въобще не мога да го сръвня в трагедията на Мишеловска. Чета ви и си мълча. Радвам се на новите бебоци и чакам с нетърпение още!!! Като се замисля никой не се е похвалил с бебче на днешната дата  baby_neutral Така искам и аз тия дни да ви изненадам с добри новини, последните дни са много изнервящи. Няколко дена ми се струват цяла вечност. Утре пак съм на тонове ама на бебо не му се излиза.  Sad Вкарала съм си и аз едни измишльотини в главата ама така са последните дни...тегави!!!

Кайлис, радвам се, че вече си спокойна и щастлива  Hug

Вчерашните мами къде сте?!?!?! Пишете как сте вие и бебетата!!!

Тони, права си. Личи си, че най-пишещите са родили  Wink Днес и 2 стр. няма!!!

# 572
И на мен мн мн не ми се пише. Болни сме вкъщи  Tired тъжно ми е, че изгубихме детенце.....ей тякива .

Иначе утре съм на преглед, да видим ди къде сме я докарали . Поне нямам признаци за раждане сега, чеее  ooooh!  ако тръгна сега с тая настинка и болест да раждам ....ужас. Да седи на топличко още някой ден да се излекуваме и тогава  Praynig

# 573
  • София
Аз ви чета, но не ми се пише. Още ми е криво за бебенцето, а и разни други неща...
И чакането ме изнервя - вторник съм на преглед, да видим тогава какво ще е.

Прегръдки на всички  Hug

# 574
Прахче,и мен ме е страх да не тръгне сега,че и тапата ми пада на части вече втори ден. И с тия гъби,дето лекуваме...дано се оправим преди да родим. Аз цялата бременност се опазих,сега накрая се изложих. Peace

# 575
Zuzi_79, Десита Бонита, Vebo, His Princess, babyface76, - Честити бебета,нека са живи и здрави и винаги да бъдат повод усмивката да се появява на лицата ви   bouquet

И на мен като на всички вас ми е много мъчно за загубеното бебенце Sad.

Освен това,броя дните и часовете до появата на нашето момченче,нещо не ми е спокойно.В петък бях на лекар и ми казаха,че водите са много намалели,но лекарят прецени да не мести датата за секциото.Сега само броя движения и се моля всичко да е наред до края.Изписаха ми и глоболи,макар,че микробиологията ми е чиста и ще раждам секцио,трябвало да ги слагам до последният ден.Не разбирам защо,но ще го направя.

# 576
И аз чаках бебчета днес, ноооо още не е късно да се появи някое бебоче Simple Smile

# 577
Здравейте! И на мен не ми се пише особено, то няма и какво де. Седя си, чакам си, вече имам чувството че минават не дни, а седмици, изнервена съм и нямам търпение, пък имам още време до термин. Очаквах сега да родя още по-рано от предния път, пък то... Иначе болки леки си имам, идват и си отиват, натиска, но засега нищо. Филмирам се покрай всичко случило се и аз и се притеснявам, утре съм на тонове, после дано се върне моя лекар да направя и преглед, че поне да се успокоя малко.  Rolling Eyes
Чао ви и хубава вечер!  smile3525

# 578
Здравейте,
то и на мен не ми се пише.че ми е нервно за утре.Стискайте палци утре сутрин в 9 ме приемат в болницата за предизвикване ,дано всичко мине бързо и лесно и да се похваля живот и здраве с един малък мъж. PraynigПреди малко направихме една хубава разходка с каката и ММ и бебо сякаш изведнъж слезе надолу ,защото се почна едно бутане в пикочния мехур и чуство като че ли ще ми разкъса перинеума Embarassed(извинявам се) придружено с болка.
Кайлис,честито прибиране у дома на патерици.Чудесна новина,вкъщи си е най-хубаво.Както разказваш каката е голям образ. Peace
Много Hugна всички родили,неродили,гледащи рожбите си вече вкъщи и на мама Мишеловска една голяма Hugза подкрепа.Мъчно ни е за твоето ангелче. Cry

# 579
Здравейте и от мен, вися си аз в болницата, но за щастие ходя да си храня бебетата по 5 пъти на ден иииии тези моменти са безценни за мен. Времето между храненията минава бързо, изцеждам се и им давам кърма, сега ще чета и питам как да си я увелича, така че да стига за 2 бебета. Ще съм признателна на някой от ЛЛЛ да ми даде линк моля  Hug Hug Hug.
Най-хубавото около нас е, че сега им махнаха и сондичките от стомахчетата, моля се утре да имаме добри новини и някаква информация кога ориентировъчно може да ни пуснат, макар чееее не искам да питам, предпочитам да ме изненадат, че като кажат някакъв срок, а нещо се промени иииии откачам.
На всички чакащи най-прекрасното събите на света  Hug Hug Hug, кураж още малко остана. Аз до някъде се радвам, че бях изненадана, макар чееее изживяхме страшен кошмар, че стана твърде рано, но пък нямаше момент на дълго очакване. Момичетата са силни и аз вярвам, че са родени под щастлива звезда иии бързо и геройски се справят с неволите и скоро ще сме вкъщи.
Прегръщам ви и желая приятна вечен.
И пак да попитам няма ли някое мамче родило тези дни в Майчин дом да се намерим да пием кафенце  Hug Hug Hug

# 580
Като гледам май всички яко сме в джаза  Grinning Grinning Grinning

Мама Тодорова, стискам палци за утре  Praynig Praynig Praynig Всичко ще е наред  Hug Дано мине колкото се може по-бързо и безболезнено. При първа възможност да се похвалиш с най-пухкавото бебче  Hug

Маги  Hug Браво на малките ти принцеси! Пожелавам ти от все сърце скоро да се приберете вкъщи!!!

# 581
  • София
Привет от Шейново. Пиша със смесени чувства. Много беше болезнено и трудно секциото. Много по-болезнено ми беше след излизането от упойка, отколкото предната операция. Да не говорим, че като се изкашлям и се гърча ужасно! Докато извадят бебето, почти изгубих съзнание от липса на въздух. После ми го показаха точно за 3 секунди. Аз се чудя какво става, къде съм, не бях на себе си! Изобщо не изпитах радостта от появата на Точко, така както си я представях. Просто исках всичко да свърши по-бързо. Акушерката ми вика "Цункай го де!" Докато да го целуна и го отнесоха. После в реанимация идва ММ и ми показва - снимал бебето. Ама ми се видя някакво русо, а на мен ми показаха бебе с тъмна коса. И като се притесних, че са го сменили!  После през нощта - зверски болки. Акушерките си заспали, мен ме боли и никой не идва да ми даде обезболяващо. Не мога да стигна до бутона да ги извикам, защото едвам мърдам. Накрая се появи някаква и се скарах с нея. Даде ми нещо, но не мина. До сутринта гърч. Сега пак едва лягам и ставам. Общо взето - не избирайте секцио пред нормално раждане, ако няма медицински показатели. Възстановяването е ужасно трудно, а болките не са много по-малко, а напротив.
Вече съм във ВИП-а и днес донесоха Точко в 1.30 ч. Пак разправии, защото никой от реанимация не се е обадил, че съм качена в стаята и нямаше да ми го донесат. Добре, че питах. Оказа се, че ММ не е снимал друго бебе, а от светкавицата му е излязла по-светла косата.
Сега съм по-спокойна, защото прекарах деня с бебето заедно. На 2 пъти сука от мен. Даже успя да се наака и да му сменя памперса. Имам коластра, но е малко, защото си изяжда шишенцето с АМ. Сега в 7 трябваше да го събудя да хапва. Не искаше да суче, заспа пак на гърдата. Накрая се принудих и му дадох шишенцето с АМ, него го изяде и пак заспа. В 8 го взеха. Сега ще се пробвам да цедя с помпата.
На всички родили мами - честито и от мен. На тези, които чакате - късмет ви желая и нека няма лоши новини в темата!!! Аз съм толкова гроги, че заспивам права. В реанимация почти не мигнах от болка. Ще се включа повече по-натам. Целувам ви! Сега лягам да почивам, че съм и с анемия...

# 582
Фейс, развесели ме със смяната на бебето  Laughing Описваш го доста страдалчески и изморено, но на мен разказа ти ми се  струва толкова прекрасен!!! Развръзката е важна!!! Не знам защо, но се пиша страшна куражлийка и не ме притеснява болката стига накрая да прегърна малкото сладурче  Hug

# 583
Бейбифейс, много гуш за страданията, които изживяваш, доста тежко си понесла всичко. Но и аз като Цветно съм на мнение, че щом всичко с детето е наред, останалото няма значение. Лично аз съм готова да изстрадам всичко само и само детето ми да е здраво и да няма опасност за него по време на раждане. Радвай се на бебчето си и не мисли за нищо друго - болката ще мине и ще замине!!! Другото е важно!

Мама Тодорова, бъди силна утре и чакаме добри новини от теб!!!

Маги М, браво за напредъка с бебоците - дано скоро да си ти ги дадат и да си отивате вкъщи!
Звезден прах, да се оправяш бързо - стискам палци. Аз май се подобрявам и то благодарение на хомеопатичния спрей, който си купих - страшен пенкилер брей!!!
Роси, благодаря ти за успокоителните думи

Аз съм спокойна, броя си дните и чакам /само се моля да не ми отложат секциото, че тогава вече няма да съм толкова спокойна/, гледам всеки ден да има нещо, което да правя, за да не се задълбочавам в излишни мисли, броя движения /което не правих досега/. Утре съм на тонове. Продължавам лечението от гъбичките и така.

# 584
Ще се карам, ей. Да не е посмяла нито една да си мисли нещо лошо. Скоро всички ще сме готови за местене в отчетните.
 Hug

Прахче, да оздравявате бързо
Алиан Hug
Малчо Hug
Бебето Hug
МамаТодорова, успех, спокойно и леко раждане Hug
Маги, браво на бебките
Фейсче, спокойно. Ще се възстановиш.Много целувки на Точко

От мен лека и мека

Общи условия

Активация на акаунт