Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията в новата тема?
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията в новата тема?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
-
Какви са начините за справяне с болката по време на раждане и какви са очакванията за процеса на раждане?
-
Какво е усещането за твърд корем и магнезия по време на бременност?

.

доки беше толкова каталясал едвам гледаше. Не ме провери за разкритие,бебо е наддал само с 30гр. било по-добре ,че не е наддал,за да продължим за нормално,а за секцио съм щяла да бъда много трудна
.Дали е опасно за твоето здраве да раждаш нормално с дискова херния може да прецени само добър невролог,АГ-то не може да те съветва за този проблем понеже неговите компетенции са в други насоки.Аз от два месеца обикалям по невролози по ред причини.Много е важно къде точно ти е разположена дисковата херния(на кой прешлен ) и какъв вид е.Аз много исках да раждам нормално,но моята херния е на Л5 Ес1 и е медианна.Невролозите ми обясниха,че по време на раждането най-голям натиск се оказва на този прешлен,по време на излизането на бебето,а медианна означавало,че е насочена към гръбначно мозъчният канал.Според тях в моят случай е изключително рисковано да се предприеме нормално раждане.А се консултирах с трима невролога и тримата бяха единодушни.
така ми било писано.