Отговори
# 540
За секциото няма проблем с гъбите. Ще трябва да внимаваш повечко после с бебчето , хигиена- стриктна, макар че най вероятни и те, както и другите болецки ще изчезнат с раждането  Rolling Eyes

Понякога се предприема секцио именно заради лоша микробиология....така че да си говори на ушите онази сестра и да не те плаши и паникьосва излишно, айде нема нужда.  Crossing Arms

# 541
Честити бебенца на всички родили майки - Десита, Бейбифейс, Вебо, Принцеса, Зузи! Да са ви живи и здрави дечицата!    ura  ura  ura
На другите, в очакване като мен - кураж и търпение момичета и нашият ден скоро идва  Hug

# 542
Ехааа, колко бебоци на хоризонта! Аз съм добре, бебчо също надявам се, чак утре ще се видим! Секциото малко ме наболява, но се търпи. Гуш на всички! Няма по-щастлива от мен! Пожелавам на всички ви да изпитате тази емоция! Simple Smile

# 543
Простете че ви натъжих.... за това помолих само мамите с такава болка да ме подкрепят и им благодаря....Малена е починала внезапно...за да можех да я спася трябваше да съм в болница.... и пак.... кават тромб в пъпната връв... едва ли някога нещо ще обясни тази нелепост.   Честити и здрави бебета на всички....

# 544
Мишеловска...
Скрит текст:
не съм спала от мисли за теб и трагедията, връхлетяла семейството ти... Като те прочетох сега ме заляха куп въпроси, но няма да си позволя да ги задавам, тъй като вероятно и без друго са риторични и освен да те доразстроя, друго няма да постигна........ Просто не знам какво да кажа..... Ако можех поне да те прегърна и да ти дам и своето рамо да плачеш........
Успех на Светла и Маги Тодорова!  Flowers Four Leaf Clover

Деситка, Фейсче, радвам се, че сте добре и щастливи!  Hug   Hug

# 545
  • Русе
Коте, когато бебето е свръх активно по едно и също време на денонощието има ли място за притеснение? Моя беб, вечер към 1 става доста по активен . И един тъп въпрос - какво разбираме под детски движения? При мен обикновенно има побутване с ръце или крачета,издупване, преместване от едната част на корма в другата. Всяко едно побутване ли да броя за движение? Иначе днес бях на тонове и са ОК.

# 546
Коте, когато бебето е свръх активно по едно и също време на денонощието има ли място за притеснение? Моя беб, вечер към 1 става доста по активен . И един тъп въпрос - какво разбираме под детски движения? При мен обикновенно има побутване с ръце или крачета,издупване, преместване от едната част на корма в другата. Всяко едно побутване ли да броя за движение? Иначе днес бях на тонове и са ОК.

Не, ако всяка вечер (или обичайно) е така - всичко е ок.
Въпросът е, ако изведнъж бебето започне да прави необичайно резки движения, които не са типични за него.
Да, всяко едно от тези се смята за отделно движение.

# 547
  • Русе
Благодаря ти Коте    bouquet
Искам и тук да искажа мойте съболезнования на Мишеловска. Нека ти и семейството ти намерите сили да се справите с тази загуба. Нека почива в мир малката душичка  Hug.
На всички мами с нови бебчета пожелавам да бъдат най-вече здрави. Мамите бързо да се възстановят и да се съберат бързо възможно най-скоро заедно   baby_neutral.

# 548
Честито на всички мами с бебенца  bouquetДа са ви живи и здрави и много да ви радват малките сладурчета,бъзо възстановаване и скорошно прибиране в къщи newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
И аз искам да се оплача,как до сега нищо ми нямаше микробилогията,и точно сега в последня месец ми откриха стафилоки-ужасссс.Като ми каза доки щях да откача,а като чух че ще трябва да пия и антибиотик и да си слагам вагинални хапове още повече полудях.Питам я аз това не е ли опасно за бебчо,а тя ми вика ами неее аз бих ли ти изписала нещо което да навреди на бебето ти newsm78
Сега 5 дена съм на антибиотик и 3 дена на свещички.
А питам после как ще разбера да ли съм се излекувала,и бебчо може ли да се зарази????
Обяснението беше,че след като се роди бебо ако имал конюктивит
значи се е заразил,а на мен иследвания чак като родя.Абе голяма щуротия,не знам вече какво да си мисля за тези лекари.
Питах ако трябва също да се направи секцио,не било наложително.А също така още в началото на бременноста съм казала, че съм с дискова херния за която пак не било страшно и не било пак наложително да родя секцио.Аз си искам нормално раждане,ама съм длъжна да се интересувам все пак за здравето на бебчо и за моето.
Та така маминки какви работи се случват само.,и то 14 дена до термин newsm78 newsm78 newsm78

# 549
Бръммм и аз да се оплача,часът ми беше за 4:45 аз влязох в 6:40  ooooh!  доки беше толкова каталясал едвам гледаше. Не ме провери за разкритие,бебо е наддал само с 30гр. било по-добре ,че не е наддал,за да продължим за нормално,а за секцио съм щяла да бъда много трудна  ooooh! . Викат ме на изследвания във вторник,пак да ми точат кръвчицата-пиявици!
Панди,Елг,Коте как сте,как са бебешорите???
Мама_Тодорова отиваш в класацията най-лъжливо бебе,хайде да излиза вече!

# 550

Мама_Тодорова отиваш в класацията най-лъжливо бебе,хайде да излиза вече!

Май,май newsm78.Вчера се отказа нещо и спим като за световно оттогава.

# 551
Привет и от мен, dessita82 моят мехур се е спукал заради стафилококи, така чеее си е опасно. Странното при мен е, че 10 дни преди това ми правиха микробиология и казаха, че е чиста, от къде на къде тези гадове бяха бе бъгясали не знам. Доктора каза, че е стара инфекция, заради зелените води и тн, амааа защо до след раждането никой не я беше открил, въпреки хилядите изследвания (заради процедурите ин витро) .... еее това не им е ясно.
Както и да е не е за пренебрегване.
Абеее няма ли някоя родила мама в Майчин дом, чеее много нараждахте тези дни, аз ще си вися тук сигурно още 10тина дни поне, тааа да се видим и да се запознаем на живо  newsm78 newsm78 newsm78
Аз вече си виждам и храня бебите през няколко часа и съм най-щастливия човек на света, дано бързо се справят, да им махнат сондичките ииии да започнат да наддават, чееее искаме да си ходим вкъщи.
Прекрасна вечер ви желая, отивам да цедя и в д 10 да ходя да храня.

# 552
Честито на всички мами с бебенца  bouquetДа са ви живи и здрави и много да ви радват малките сладурчета,бъзо възстановаване и скорошно прибиране в къщи newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
И аз искам да се оплача,как до сега нищо ми нямаше микробилогията,и точно сега в последня месец ми откриха стафилоки-ужасссс.Като ми каза доки щях да откача,а като чух че ще трябва да пия и антибиотик и да си слагам вагинални хапове още повече полудях.Питам я аз това не е ли опасно за бебчо,а тя ми вика ами неее аз бих ли ти изписала нещо което да навреди на бебето ти newsm78
Сега 5 дена съм на антибиотик и 3 дена на свещички.
А питам после как ще разбера да ли съм се излекувала,и бебчо може ли да се зарази????
Обяснението беше,че след като се роди бебо ако имал конюктивит
значи се е заразил,а на мен иследвания чак като родя.Абе голяма щуротия,не знам вече какво да си мисля за тези лекари.
Питах ако трябва също да се направи секцио,не било наложително.А също така още в началото на бременноста съм казала, че съм с дискова херния за която пак не било страшно и не било пак наложително да родя секцио.Аз си искам нормално раждане,ама съм длъжна да се интересувам все пак за здравето на бебчо и за моето.
Та така маминки какви работи се случват само.,и то 14 дена до термин newsm78 newsm78 newsm78
За стафилококовата инфекция нищо полезно не мога да ти кажа,но за дисковата херния мога много да говоря Wink.Дали е опасно за твоето здраве да раждаш нормално с дискова херния може да прецени само добър невролог,АГ-то не може да те съветва за този проблем понеже неговите компетенции са в други насоки.Аз от два месеца обикалям по невролози по ред причини.Много е важно къде точно ти е разположена дисковата херния(на кой прешлен ) и какъв вид е.Аз много исках да раждам нормално,но моята херния е на Л5 Ес1 и е медианна.Невролозите ми обясниха,че по време на раждането най-голям натиск се оказва на този прешлен,по време на излизането на бебето,а медианна означавало,че е насочена към гръбначно мозъчният канал.Според тях в моят случай е изключително рисковано да се предприеме нормално раждане.А се консултирах с трима невролога и тримата бяха единодушни.
Според мен си направи консултация с невролог и виж какво ще ти каже.Наистина дисковата херния не е за подценяване,ти знаеш,че като се появи болката от нея,не е само болка ами и неспособност да се грижиш за себе си,а какво остава за бебе.Пожелавам ти успех  Hug

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 21:26 от bebetoo

# 553
Елена93, добре сме. Спи, папа, ака. Днес ни падна пъпчето.
Малко каката не слуша, но ще и мине.

# 554
Ехее,за пръв път само аз кукувам.То и без това всички кукувици народиха Mr. GreenНяма спане тая нощ,всичко ме боли,но ще стискам зъби до понеделник в 9 докат ми турят хапчИто Praynig така ми било писано.

Общи условия

Активация на акаунт