Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията в новата тема?
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията в новата тема?
-
Какви са симптомите на кашлицата и как могат да бъдат облекчени?
-
Какви са методите за обръщане на бебето и какви са потенциалните рискове?
-
Какви са начините за справяне с болката по време на раждане и какви са очакванията за процеса на раждане?
-
Какво е усещането за твърд корем и магнезия по време на бременност?
Снощи по едно време се събудих от усещането, че я ударих по главичката.......

!
? 
канят ме на кафета ама аз слона как да се замъкна където и да е пак ще ми се подуят краката днес дори не съм готвила ще ядът пържени яйца....

После ми се извинява,ама аз вече бях вдигнала кръвното. За последните 2 седмици с какво ли не ме наплашиха-от 150 кг акушерка,която скачала на корема на родилката,за да слезе бебето надолу,през лекари,които ходят да си пафкат цигарите,докато родилката е на магарето,и всичко цветисто обяснено. Как пък един човек не се намери да каже,че няма от какво да се страхуваме,че все пак това е напълно нормален процес. Майка ми и тя в кюпа. Всеки ден ми звъни да ме пита дали бебето рита и накрая констатира:"Щом рита,значи е живо!" А кажете сега,какво да я правя такава?