Отговори
# 255
Привет от още една от нищоправещите  smile3503 !
Аз препоръчвам Династията на Тюдорите, а иначе по нощите гледам Сем. Симпсън  Blush
И аз още нямам количка, харесах една в Хиполенд и се надявах да я намалят след празниците, но уви...
CHICCO Комбинирана количка 3в1 TRIO ENJOY EVOLUTION Coal, ако някой я познава нека пише.

Изключително малки пластмасови колела,непонасящи вибрации,слаба рама,бебо ще се изнервя от друсането(карала съм подобна и ръцете ми вибрираха непрестанно,а бебето мамите казват,че бебетата не са спокойни като ги друсат).И не на последно място-страшно много пари за нея Peace

# 256
Написах цял ферман и всичко се изтри!!!!!!!!!! Е наистина е за яд, както се е случвало и на Фейси!

ell_83, честит син на сестра ти Миика, дано всичко да е наред с тях двамата, а тя да се разпише като има сили. Пожелавам ти и при теб всичко да мине без проблеми и чакаме новини, като му дойде времето!

Маги М, като изключим скачането по гърдите, май всичко е минало добре. Ти доста задържа бебките, така че стискам палци скоро да ти ги дадат да си ги гушкаш!!!!

Панди, много гадно за малката Пандичка, но наистина не чакай прегледа, ами или направи една телефонна консултация или направо си извикай педиатъра вкъщи! Поне да те успокои, че това са колики, а не да се чудиш какво става

Кайлис, страхотна постъпка от страна на ТМ - заслужава си жеста ти. Дано скоро да ви изпишат - то едва ли знаеш от липсата на инфо, но дано да е скоро.

nikoleta_21, от тук научих, че няма смисъл да стерилизираш помпата още от сега - трайността на стерилизацията е много малка, така че като тръгнеш да раждаш - чак тогава. А в болницата няма как да стерилизираш - няма условия, така че само с гореща вода. За кремче в болницата - много болници си правят свои кремчета. В МД например знам, че е така. Така че трябва да си питаш конкректната болница

dessita82, не се притеснявай толкова - на финалната права си, всичко лошо е останало зад гърба ти!
Desi_89, не знаехме, че си в болница, даже почнахме да си мислим, че си родила. Стискаме ти палци вече само хубави неща да ти се случват - като появата на бебока!

Зеленко, страшна си с децата!! Пълен професионалист! И много търпелива! Защото за да се сетиш  как да реагираш, на първо място трябва да имаш търпение!

Десита, за скуката - ама намирай си нещо да правиш, че ще изкукаш така, момиче  Hug Ходи по кафета наблизо, ходи на гости, ТМ да те извежда вечер или уикенда. Иначе само се психясваш с излишни тревоги!!!
За сериалите - препоръчвам Еврика - много е готин, за град на изобретатели. Падам си и по Тюдорите и Борджиите. А преди това изгледах всичко от Имало едно време - приказно фентъзи.

Elena93, обмисляла ли си варианта количката да стои в колата? Или вързана във входа /което мен хич не ме привлича, щото минават всякакви от там - от хигиенична гледна точка най-малкото/. Ние ще държим нашата в колата, защото нямаме асансьор, а живеем на 4-я етаж. Нашата си е тежичка - 13 кг, но затова пък стабилна, а това при мен беше по-водещо. Гумите също. За изброените колички нищо не знам, но според мен трябва да отидеш в някой магазин и да ги пробваш лично.

miraluba, за повторното използване на помпа, производителите и по лекциите ще ти кажат, че не можело, защото се задържали микроби. Сестра ми ползваше втора употреба и нищо не й се случи. Не знам какво да те посъветвам. Но стерилизаторите едва ли са проблем да са втора употреба.

Елг, браво за добрите новини за бебо! Но както ти бяха писали - тези проблеми, ако ги има, отшумявали с месеците!
sevi_to, добре дошла!

# 257
На първа страница бебетата не стигат за всички мами smile3532

# 258
Нани, честито ти синче, много да ви радва  Hug Hug Hug

Маги, честити ти прекрасни принцески, да са живи и здрави, бързо да наддават и скоро да се гушкате вкъщи  newsm06 Между другото Ивайла ми е любимото име и ако имам някой ден момиченце 100% така ще се казва  Heart Eyes

Ел86, честит племенник, а на Мийка, честито пухкаво бебче  newsm30 newsm30 newsm30

Деси89, силни прегръдки за тебе...!!! Много си преживяла... Сигурна съм, че всичко ще е наред с бебеченцето ти, не се предавай  Hug Hug Hug

Много  Hug Hug Hug за всички родили мамчета...много сте ми сладки и полезни. За съжаление някой от вас имат проблеми с бебчетата, не мога да помогна, но съм с вас!!!  Praynig Praynig Praynig

Момичета със секцио ако знаете колко ви завиждааааам!!! Знаете си датите и си ги чакате ами аз - пълно неведение. Така се чувствам сякаш няма да раждам, 100% ще пренося - такова ми е 6-тото чувство. Ако не иска да излиза ще започна да подскачам и да играя хоро...  Grinning Grinning Grinning

# 259
На първа страница бебетата не стигат за всички мами smile3532

Еееее, много си лошаааааа....смей ми се ти, смей  Blush Blush Blush В момента правя корекции и добавям, затова така се получи...

# 260
Привет от още една от нищоправещите  smile3503 !
Аз препоръчвам Династията на Тюдорите, а иначе по нощите гледам Сем. Симпсън  Blush
И аз още нямам количка, харесах една в Хиполенд и се надявах да я намалят след празниците, но уви...
CHICCO Комбинирана количка 3в1 TRIO ENJOY EVOLUTION Coal, ако някой я познава нека пише.

Привет от мен аз ползвах чико трио същата но с двойните гуми-изключително удобна маневрена и лека ,не е верно че друса не е повече от останалите.Освен това се свива тип чадър което е много удобно-заемамного малко място в багажник автобус дори и у дома.За съжаление я продадох тъй като нямах намерение за второ-нооо след 11години друг акъл ще търся пак същата гледах в хиполенд 770 лева,но ми е мнооооооого рано...

# 261
Моята дилема продължава .. Simple Smile с количката  Mr. Green Mr. Green
Стокке, стокке Simple Smile бутах стокке ония ден е не ми е удобна  newsm78 Бутах я по паваж .. ми не съм впечатлена ... за 2200лв. повече очаквания имах. ОТКАЗАХ СЕ.

Та сега имам план .. да купим комбинирана количка харесах на Cangaroo Angie 320лв. е + коша за кола още 120лв., а лятото ще си купя сигурно лятна, защото на вилата не виждам как бих бутала количка над 5кг. .. аз без бебе едвам качвах баира  Blush та с количка не знам. Някой има ли впечатления от тази Анджи ..  newsm78 Просто по онези пътища с голяма денивелация, разбити .. не знам и лятна колко ще ме изкара .. та чуденката е голяма.  ooooh!

# 262
mama_Todorova , DeniSlava86 , Elg Благодаря за помощта  Hug
tonniny Не съм обмисляла количката да седи в колата,но е добра идея дано се събере  Grinning , за оставянето във входа съм на същото мнение всякакви хора различна хигиена,прахоляк а и отрицателна енергия...Всички колички които съм изброила са по 15кг да тежички,но стабилни поне така изглежда.Няма как да ги видя на живо,във Варна няма нито един от моделите,което е жалко.Има 1 единствена подобна,надявам се и тези които съм харесала да са стабилни като тази която гледах.Нея не я искам,защото е много по скъпа,а комплекта е 2в1 ,а не 3в1 с разликата от 300 лв нагоре,защото е с еко кожа... айде няма нужда...
Благодаря за съветите дано скоро реша коя да е,но тъй като ММ се прибра и ме ''зарадва'' с прещипан нерв на кръста няма да мисля сега за количка.
Спокойна и лека вечер на всички,утре не е празник,но за сметка на това може някое мамче да ни зарадва с бебче и да стане такъв,успех и леко раждане ако има предстоящо такова, за което незнаем.
 Hug Hug Hug на коремчетата и на появилите се вече бебоци

# 263
Много хубаво оформена тема и прекрасно заглавие!
За мен е чест да съм част от отбора!   bouquet

# 264
Матевска, за Кенгуру Анджи не знам, ама моята е Кенгуру дрифт 3 в 1 , не съм имала честа да я бутам с бебе, ама я бутахме с ММ доста пълна и доста дълъг път няколко км , беше екстра! За кенгуру знам обаче със сигурност, че са китайски! А Анджито е много симпатична!

За помпата втора употреба, аз не съм на мнение,че не може да се използва повторно! При стерилизация 100 Градуса, повечето микроби загиват, а и честно казано не познавам мами с по 2-3 деца, които на всяко дете купуват нова помпа! Simple Smile

Тонини, аз знам, че стерилизацията се нарушава при отваряне на стерилизатора, просто ми е чудно как се процедира! При положение, че дори и да имаше някакви стерилни пликове при прехвърляне от стерилизатор в плик, всичко заминава на кино! Ама аз да питам като малоумни Simple Smile С топла вода ще да е  smile3521
А иначе май всички болници си имат там някаква козметика, на мен не ми е в списъка кремче, ама ако всичко е ок, може да ми го оставят денонощно и да го взимат за тоалет 2-3 пъти на ден! Та мисълта ми беше нали като е при мен и го забърсвам там с мокрите кърпи и му сменявам памперса сигурно трябва да си нося за мазане! Ама виж котката не е мазала! Не знам, аз май ще си взема някакъв пък както дойде!

Благодаря на всички! Hug Hug Hug

# 265
Здравейте, Благодаря за отговорите на tonniny и десита бонита !

Ние предния път бяхме пак без име, накрая използвахме комбинация от името на светеца в деня, в който се роди - по църковния календар,че прилича на дядо му и само края видоизменихме.Така или иначе всички мислят че е само на дядо му, но аз знам че си има частичка свое си лично значение, без да съм раждала планирано секцио.
Сега аз имам предложения, мъжа не ги приема, а да се наложи той 100% няма да стане - въобще не заслужава той да определя име след държанието си, вече незнам дали ще родя здраво бебе, толкова нерви и неприятни случки изтърпях заради него. Ако трябва ще се бием , но името което се опитва да ми наложи , не го искам. Не мога да погледна детето ако го кръсти така.  newsm61

Аз днес си взех електрически стерилизатор на Авент от продавалника. Преди ползвах за микровълнова, но вече е много стара и като я слушам как работи, скоро ще сдава багажа, затова избрах другия. Иначе този за микровълна е прекрасен, вършеше ми страхотна работа.
Помпа също си взех от сайта,надявам се утре да е при мен.

Още нищо не съм успяла да изгладя, иначе всичко изпрах. Общо взетои багажа ми е готов.
Мъжа днес боядиса най-накрая,но за фрапантни размествания каквито аз исках с местене на гардероб,няма време, та ще сме малко един върху друг цялото семейство, но какво да се прави.
Ще го преживея това,ще е заняколко месеца така.
Само да се разбера с този тиквеник за името  Banghead

# 266
  • София
Аз вече съм с окончателна дата (уж!). С Десита Бонита ще сме с астрални близнаци hahaha
Днес след като говорих с док кое как и къде ще бъде и изведнъж ме хвана шубето. За първи път се притесних и осъзнах действителността, че не съм просто един дебел плондир, а скоро ще има човече вкъщи, за което ще бъдем отговорни. Страх ме е малко от неизвестното, от това, че ми е за първи път и не знам как ще се справя. Чувствам се и много изтощена от болестта и безсънието. Изобщо сякаш не отивам с радост в родилното и ми се ще да отложа още малко момента...
Утре болна-здрава мисля да изляза малко навън, че ще се депресирам наистина този път! Последно се разходих на 30 декември. Ако не изляза още 1 ден, вече няма да издържа!
matevska, аз съм със същата количка, като nikoleta_21, а Десита има кенгуро стефи. Уж са добри, докато я избирах четох добри отзиви за тази марка. Доста приемливи откъм цена-качество.
panda7, ние също имаме разногласия за името, но в крайна сметка ти се мъчиш 9 месеца, ти не можеш да си намериш място и т.н. и е редно ти да имаш думата за името. Аз и на моя това ще му кажа.
nikoleta_21, съвсем се обърках с тази стерилизация. Е как като отвориш стерилизатора и се нарушава??? Как да си вземеш нещата от там, ако не го отвориш? То бива бива стерилност, ама чак пък толкова???? Аз съм стерилизирала нещата, извадени са и са в пликове.

# 267
  • Русе
Привет от мен! Да са живи и здрави всички именници  Simple Smile. На всички родили мами - живи и здрави дечица, тези, които не са си вкъщи, скоро да се прибират. Всички болни да оздравяват. На мамите в очакване - бързо и безпроблемно раждане  Hug.
Аз от вчера си имам дата за секцио и обратното броене започна. Засега съм спокойна, но да видим докога ще е така. Багажа за болницата е готов и се моля бебчо да дочака датата на секциото. Че и хубава дата съм му избрала  Simple Smile. Последните дни спя много, плета и почивам. ММ  не дава да излизам много заради грипа, та почивам активно. Лека вечер от мен  Simple Smile Simple Smile

# 268
Фейсче, то е стерилно ама нали ръцете ти не са стерилни, та каквото и да вземеш вече не е! Ама то не е нужно чак толкова стерилно нали бебчетата трябва имунитет да развиват! А и примерно ако има помпа и шише, отвориш ли стерилизатора нали прониква и въздух и не е стерилно вече! Честита ти дата Simple Smile  Hug Hug Hug

# 269
  • София
Фейсче, то е стерилно ама нали ръцете ти не са стерилни, та каквото и да вземеш вече не е! Ама то не е нужно чак толкова стерилно нали бебчетата трябва имунитет да развиват! А и примерно ако има помпа и шише, отвориш ли стерилизатора нали прониква и въздух и не е стерилно вече! Честита ти дата Simple Smile  Hug Hug Hug
Благодаря!
Ами то винаги се отваря стерилизатора и винаги прониква въздух вътре. Какъв е изводът? Няма смисъл от стерилизатор.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт