Отговори
# 270
Фейсче, то е стерилно ама нали ръцете ти не са стерилни, та каквото и да вземеш вече не е! Ама то не е нужно чак толкова стерилно нали бебчетата трябва имунитет да развиват! А и примерно ако има помпа и шише, отвориш ли стерилизатора нали прониква и въздух и не е стерилно вече! Честита ти дата Simple Smile  Hug Hug Hug
Благодаря!
Ами то винаги се отваря стерилизатора и винаги прониква въздух вътре. Какъв е изводът? Няма смисъл от стерилизатор.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хихи, правилно, е трепе некви микроби там Simple Smile ама... Ми те навремето да не са стерилизирали! Сигурно с домашен сапун или без сапун са измивали/изпирали! Залъгалките некви корички и парцалчета са били  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 271
  • гр.София
 Момичета влизам само да ви кажа,че миналата нощ в 12:50ч.се роди моята най.-голяма радост(име нарочно няма да пиша).Секцио,52см,3650гр.Той е съвършен.,и аз съм безумно влюбена в него.И двамата сме добре  Heart Eyes Пиша от тел,и за това съм кратка,утре като уредя таблета,или ми донесът рс,ще разкажа повече.Целувки и прегръдки от нас   Hug

# 272
Миме, честита ти радост, много да ви радва. Звучиш много добре, надявам се, че всичко е минало като по вода. Абе аз малко те заподозрях, днес не си активна и си викам -"тука има нещооо"!!! Ти и беше казала, че скоро предстои голямото събитие  Hug Чакаме да разказваш  Simple Smile

# 273
 mariq13, чеситито ти съвършенство Simple Smile! Нека е здрави и щастлив!
 baloni  baloni  baloni  baloni  baloni 

Фейс, днес тъкмо се оплаках и аз в ФБ, че ме е тресе шубето, даже си граничи с паника.., а уж не бях от страхливите  Tired  Времето взе да се топи..

# 274
  • София
mariq13, честито момченце!!! Да е жив и здрав!!!
nikoleta_21, навремето са изварявали, ама после пак пипат с ръце и няма как...
Вебо, а ние уж от "най-мъдрите" трябваше да сме спокойни  Mr. Green
Аз пак не мога да спя, ама май намаляхме отбора на кукувиците.

# 275
Добро утро от мен,аз цяла вечер се въртя и не мога да заспя,със бебка свикнахме всяка вечер да чакаме тати. Интересното е че вече я усещам само когато той се прибере от работа,но и досега сякаш като му чуе гласа е най активна  Laughing
Представям си каква любов щте бъде  newsm78
Честито на мама Mariq   bouquet  bouquet  bouquet

# 276
Честито бебче Мария13. Да ти е жив и здрав.

Фейсче и Десита Бонита вече нямам търпение Точко и астралния му близнак да се появят. Ще видите колко прекрасно е да имаш в ръцете си това прекрасно същество. Няма място за притеснения-идва ти от вътре и знаеш то от какво има нужда. Чувството е просто невероятно.  Hug
Сигурна съм че ще бъдете страхотни майки и няма да има и помен от сегашните ви притеснения ххх

Перо губиш ми се...драсни да кажеш как си?
Принцеска чакаме новини от теб ххх

Х

# 277
Честит бебок на мама Мария, да са живи и здрави, да растат силни и бързо да се прибират вкъщи! Бързо възстановяване!   bouquet baloni newsm30
Фейсче, аз говоря за доста години преди изваряването, още когато не са имали какво да изваряват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хубав ден на всички коремчета и на мамите с бебчета също! Hug Hug Hug

# 278
Честито бебе Мария, живи и здрави и с много къснет да е детенцето в живота   bouquet  bouquet  bouquet

И ние сме така с татито, като е край нас и говори ики се смее и голямо вълнение настава, иначе като сме двечките само обикновено кротува повече....дреме или само се намества. Накрая от толкова любов верно ше вземе да си се роди точно на термина си и на неговият рожден ден  Mr. Green  а аз да пуфкам и охкам до последно  Blush

# 279
♥Пандичка♥  Hug Hug Hug - всичко сатна много бързо. В 11 (през нощта) без болка и никакви контракции и индикации, че ще има нещо, ми изтекоха обилно водите, като отидох в болницата докато ме преглеждаха решиха, че няма да раждам ще спират процеса да ми слагат кортикостероиди за да се разгънат белите дробове на бебетата, че бях в 34та ГС. До тогава нямах болки и имах само 4 см разкритие. Говорих с доктора си по телефона и информацията, която му подаваха беше, че няма да раждам и няма смисъл да идва. Това става в МД. Добре обаче в 12 почнаха контракции силни и болезнени направо на 2-3 минути. Уж ми вързаха магнезий, ноо той не помогна. След 20тина минути, като ме прегледа една докторица каза - какво спиране махайте магнезия тя е с 8-9см разкритие ще роди до 15 минути. Доктора ми не можа да реагира тъй като вече беше към 1 часа и му казаха, че ще раждам. Та така не дойде (съответно няма и да плащам защото не получих никаква услуга). И като свалиха системата с магнезий закачиха Окситоцин, но аз си бях вече със силни контракции и се започна та така в 1,20 се роди първата и в 1,23 и втората.
Благодаря на всички за прекрасните пожелания и стискам плаци на всички в очакване да мине едно леко и бързо раждане  Hug Hug Hug

# 280
  • София
~Elg~, разбира се, няма проблеми Hug

tonniny, благодаря за комплиментите  Embarassed Embarassed Embarassed Виж, една-две кофи търпение не бих отказала допълнително - то коя ли майка ще откаже  Joy

mariq13, честит син! Скоро да сте заедно!

Голям смях, ние вчера правихме "баня за трима". Ами получи се, при това сравнително добре. Харесват ли вашите вече родени бебета банята - споделете  Hug

# 281
Добро утро,мами!

Миме,честит ти син,няма как да не си влюбена в него,много здраве и хубави моменти заедно  party002 newsm67

Еми ние сме още 2 в 1  #Puppy dog,утре ми е термина и си знаех,че ще преносвам пааааааааакккккк smile3516.Все ме боли ,все контракции,тапи изпадаха,събуждам се с болки в кръста от два дена и нищо не се получаваааааа.То поне нищо да не ме болеше ми аз като разглобена стара баба,болна от ишиас,ломбаго,износени стави,разширени вени,наднормено тегло и още каквото там се оплакват. #Cussing out
Много ви се радвам така като се бебите,и мен ме е страх ,пък не съм от бъзливите.Феисче,Деситка,може и аз да съм ви астрална близначка,то накъдето е тръгнало и февруарките ще ни изпреварят. hahaha

# 282
Здравейте,

Мария13, най сетне. Да ти е жив и здрав.  Hug

Николета, на мен в болницата ми дадоха много подаръчета. Там имаше кремчета за дупе..

Фейсче, спокойно, всички се чустваме така. И с по едно и с по две деца. Аз първата нощ вкъщи не се събудих като мрънкаше.
Всичко ще е наред. Hug

МамаТодорова, скоро ще си и ти. Hug

На всички много  Hug

# 283
А бе то че скоро,скоро ще е Елг,никой няма да го остави завинаги там,ама защо пак насила да стават нещата?Дъщеря ми я преносих 10 дена и набързо ми нахакаха хапчето и за 3 часа ме оправиха,сега пак натам отива.Лесно влизат-трудно излизат smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62

# 284
А бе то че скоро,скоро ще е Елг,никой няма да го остави завинаги там,ама защо пак насила да стават нещата?Дъщеря ми я преносих 10 дена и набързо ми нахакаха хапчето и за 3 часа ме оправиха,сега пак натам отива.Лесно влизат-трудно излизат smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62
Joy  Моята комшийка и тя е така и с двете деца,първото преносила 10 дена, като го извадили най-сетне, чрез предизвикано раждане бил "накиснат", преносен. За второто по-рано отишла в болница и една докторица, стара школа й е обяснила, че при някои жени се получава този феномен, не настъпва индикация за раждане..... нещо просто не се случва в организма на жената и хормоните й не подават сигнали за настъпване на раждане.... Та за второто я изчакали само три дни и система и всичко минало по вода.....

Честити и здрави да са новите бебенца в темата и много бързо възстановяване на мамите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт