Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 839
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,момичета! Днес е много хубав празник. Честито на всички именници !

Поздравявам ви с един от любимите ми клипове на Мариана.

http://www.dailymotion.com/video/xu7dxo_engin-akyurek-kasma_shortfilms

Скрит текст:
Днес и аз имам именник.

# 346

Благодаря,момичета, и вие от здраве да не се отървавате

# 347
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Милка, MrD, Елинор, да са ви живи и здрав именниците.   bouquet

Пак съм изпуснала купона май, голям смях е паднал вчера.

Дива, благодаря ти, че постна този коментар на Мамма.   bouquet Наистина няма нищо неморално или обидно в истината. Пределно е ясно чии са смешните доклади - от думите всичко се разбира. Все пак се знае в тази тема кой какви позиции защитава и какво мнение има.

Радвам се на статиите на жирналиста от Саббах. Интересно ми е да ги чета.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Тези дни ще се включа с по-подробен коментар, при мен празниците още не са свършили.  Simple Smile Simple Smile

Желая на всички лек и усмихнат ден.  newsm51

# 348

МИЛЕ , тук си събрала накуп усмивки на КЕРИМ!  Grinning
Пожелавам ти, през целия празничен за теб ден, и на твоето лице да има толкова много усмивки!  Grinning
Да те обича и много да те радва твоят ИВАН!  Heart Eyes Нека един ден да те зарадва с нещо подобно...

Скрит текст:
[/b][/color]

# 349
Димони Hug за твоя именник - само здраве, радост и любов!  bouquet  bouquet

Аурелия Hug страхотни клипове слагаш!  bouquet  bouquet

Ками Hug  newsm51 за хубавите пожелания и прекрасните усмивки
на Енгин, които все ни подаряваш! Прекрасен ден и за теб!  love001 txtloves

# 350

Дейзи Hug Благодаря!  newsm51

Танушка Hug newsm51 за изненадите в спойлерите!  bouquet

# 351
  • Пловдив

Engin Akyurek - public space

Поздрав за всички нас. С прекрасен Енгин - за настроение в празничния ден.
....................
Dimony,  txtloves

# 352
Привет.

Кълбото започва да се развива полека. Simple Smile
Марианка, Любов, благодаря за преводите и своевременното съобщаване на всичко, касаещо Енгин.   Hug  bouquet Hug  bouquet

Скрит текст:
Честито на всички именници!

Черпя - и аз имам именник.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 14:38 от marytza

# 353
Честито на всички именници!Да са ми живи и здрави тате и синчето още дълги години. Hug Надявам се всеки от вас довечера да празнува за здравето на някой близък и познат именник,защото в общи линии в България камък да хвърлиш на Иван пада! Mr. Green
Вчера за първи път от много време на сам си позволих да не се цензурирам и не изтрих нито един мой пост. Mr. Green Може би и затова ме разкрихте,ама явно така е било писано.Хареса ми уважението което засвидетелствахте към моята особа и искам да ви поощря да продължавате в същия дух.Днес доколкото прочетох,(ако съм видял всичко,щото от 11 часа поливаме с колегите празника) в темата на най-добрия турски актьор-аматьор цари пълно щастие и липсват дразги.Явно респекта към тати(мен) е оказал въздействие. Mr. GreenHug
Снощи се  изкефих максимално когато "другата порта" издъни "Великата порта" от глупост,ако ме разбирате какво искам да кажа. tooth tooth toothДано и в следващите дни има с какво да се забавлявам,докато започне новия проект на Енгин,към който имам не много високи очаквания,защото не ми се иска да гледам нещо от сорта на турски вариант на "Под прикритие"! Wink

# 354

Марица  bouquet здраве и късмет за именника ти!  bouquet

Марианка  bouquet мерси за клипа!  bouquet

# 355

От РФ... красим коментар със стиховете на персийския поет Низами:

"Светът е като саз,
ако искаш да си в хармония с него,
намери своя собствен лад.
Гордо диша родния въдух този,
който като въздуха, се превърне в необходимост.
И за да можем истиснския свят правдиво да отразим,
трябва да се превърнем в огледала."

(в превода спазвам смисъла, не ритъма  Embarassed)

Мисля, че стиховете са добра илюстрация на личния поглед към света на Енгин. Simple Smile

# 356
Ето какво са сложили от Engin Akyurek USA Fans  на 5 януари.

Some of you may not know but new movie " Bi Kucuk Eylul Meselesi " adapted from movie called "Eternal Sunshine of the Spotless Mind " leading role was shared by Jim Carey and Kate Winslet .Try to watch this movie if you can ....will leave you thinking about love ...in life you may forget everything..... but "love" you won`t ... may be you can create the magic again !!!!!

here is short trailer ...

превод с гугъл

Някои от вас може би не знаете, но на новия филм "Bi Issue Min септември" Адаптирана от филм, наречен "Блясъкът на чистия ум" водеща роля се споделя от Джим Кери и Кейт Уинслет. Опитайте се да гледате този филм, ако можете .... ще ви оставя да мисли за любов ... може да сте в живота забравя всичко ..... Това е "любовта" спечели `т ... Може би можете да създадете магията отново!!

тук е кратко ремарке ... / трейлър/

Не съм го гледала тоя филм, но ми разказаха малко и не вярвам, че има общо
със ''Септемврииския проблем''. Освен това, че можеш да забравиш всичко
друго, но не и любовта. Simple Smile

# 357
# 358

ENGINcilerr (Engin Akyürek)
Харесано · преди 6 минути

>>> Toygar Işıklı @toygarisikli 6 Ocak
Yarın Bi Küçük Eylül Meselesi filmimizin son müzik çalışmasını yapacağız,ufak tefek şeyler dışında tamamlanmış olacak.Ve Haftaya kayıtlar

Това дали е ново съобщение.

# 359
  • Пловдив

ENGINcilerr (Engin Akyürek)
Харесано · преди 6 минути

>>> Toygar Işıklı @toygarisikli 6 Ocak
Yarın Bi Küçük Eylül Meselesi filmimizin son müzik çalışmasını yapacağız,ufak tefek şeyler dışında tamamlanmış olacak.Ve Haftaya kayıtlar

Това дали е ново съобщение.

Вчера го преведох Ели - в туитър съобщението е от 5 януари:

"Утре ще поработим малко над "Малък септемврийски проблем", последната музика ще бъде завършена и някои дреболии. Другата седмица - записи."
....................
В туитър като ретуитват излиза деня на ретуитването. Горе, зелената стрелка на снимката - това е знака на ретуитването - демек, копиране и препращане - функция в туитър.

Общи условия

Активация на акаунт