Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 836
  • 734
  •   1
Отговори
# 360

Днес попадам все на снимки,където Енгин е щастлив

# 361

Марианка, помислих, че е ново. А вчера го видях тук. Благодаря за превода!   bouquet  bouquet

До после, момичета.... Heart Eyes Heart Eyes

Весело настроение на всички! Heart Eyes Heart Eyes

# 362

Не съм го гледала тоя филм, но ми разказаха малко и не вярвам, че има общо
със ''Септемврииския проблем''. Освен това, че можеш да забравиш всичко
друго, но не и любовта. Simple Smile

Моето мнение го знаете...
но се чудя кога ще гледате филма, имам предвид за да разберете дали сте уцелили сценария.

# 363

но се чудя кога ще гледате филма, имам предвид за да разберете дали сте уцелили сценария.

Аурелия Hug ти ще ни го разкажеш първо, нали ще ходиш на кино. Simple Smile Simple Smile

После ще разчитаме на феновете да измислят начин да го качат в интернет. Grinning Simple Smile

# 364

ДИМОНИ  Hug, благодаря ти за почерпката!
Хапнах, пийнах и като Мука се развеселих!  

Весел празник на теб и цялото ти семейство!  Grinning

Скрит текст:

Сигурна съм, че ще приемеш поздрава ми с твоето прекрасно чувство за хумор.
[/b][/color]
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 17:37 от Tanusha_

# 365

Привет на всички !

Първо честит да е празника на тези които имат повод да празнуват днес  -

Милка, Димони, Марица, М-р Д !

Наздраве за именниците ви !

Alba Mar, Мариянка - за това, че стартирахте деня с приятна новина ! Мариянка за превода !

Паула, Любов, Аурелия, Ками - благодаря ви за позитивната минутка отделена на темичката.

Хаяско - дава ти се срок до март да се "изучиш" защото почне ли сериала по АTV канала - все ще си в кафе-паузи

Тануша, Елинор   за колажите, спойлерите и настроението което създавате !

Димони - клипа е страхотен ! И  на мен ми е в любими !

Да се върна на  

Първото ми впечатление е, че е много красиво момиче ! Като участие в сериал - Уикипедия дава последно "Karadayı" - но като не съм гледала и 1 минута от него ...

Обаче доста вече се "говори" за  „Kara Para Aşk” - имам предчувствието, че скоро ще видим и първия трейлър.

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 16:39 от Марта_49

# 366

Аурелия Hug ти ще ни го разкажеш първо, нали ще ходиш на кино. Simple Smile Simple Smile

После ще разчитаме на феновете да измислят начин да го качат в интернет. Grinning Simple Smile

Това добра идея ли е?
Искам да кажа, че ще ви открадна голяма част от удоволствието... гледайки филм, който вече ви е разказан... не знам, лично аз не бих искала.... ама хич.  Но ако настоявате, няма проблем, разбира се. Аз до Истанбул няма да пътувам, но възнамерявам да отида до Одрин в някой от дните веднага след 14.02...

# 367
  • Пловдив

"Как бихте реагирали, ако обявят Gözde Bayram и Енгин Акюрек като водещи актьори в Kara Para Aşk"?
Скрит текст:

"Тувана Тюркай, ще изпълнява ролята на сестра на Енгин Акюрек в 'Kara Para Aşk'.

# 368
Скрит текст:

"Как бихте реагирали, ако обявят Gözde Bayram и Енгин Акюрек като водещи актьори в Kara Para Aşk"?
Скрит текст:

"Тувана Тюркай, ще изпълнява ролята на сестра на Енгин Акюрек в 'Kara Para Aşk'.
newsm44 Реагирам възторжено,
само да стартира по-бързо, никакви претенции нямам.
   bouquet Мариянче!

# 369

Това добра идея ли е?
Искам да кажа, че ще ви открадна голяма част от удоволствието... гледайки филм, който вече ви е разказан... не знам, лично аз не бих искала.... ама хич.  Но ако настоявате, няма проблем, разбира се. Аз до Истанбул няма да пътувам, но възнамерявам да отида до Одрин в някой от дните веднага след 14.02...

АУРЕЛИЯ  Hug, до сега си мълчах за намеренията си спрямо игралния филм, но след това ти изявление, вече не мога.  Simple Smile Joy
Ще ми бъде повече от приятно да се срещнем в Одрин!   bouquet

# 370

Аурелия, Тануша, тогава заявявам най-тържествено, че желая подробен отчет за преживяването. Simple Smile И задължително - преразказ. Поне в най-кратък вариант. На мен лично изобщо не ми пречи предварителното запознаване с филма. Simple Smile И АБО първо по резюметата, прикачени в темата, прегледах, та затова най-напред от средата почнах и него  Joy, което не попречи след това да го гледам хиляда пъти.))))

# 371

Това добра идея ли е?

И аз не искам да знам преди да съм гледала филма. Но си помислих, че няма да се стърпиш
и ще разказваш, а пък аз чета всичко в темата. Simple Smile Simple Smile

# 372

Наближава серията

# 373
Скрит текст:

Скрит текст:

newsm44 Реагирам възторжено,
само да стартира по-бързо, никакви претенции нямам.
   bouquet Мариянче!

Момичета Мариянка - на теб разчитам и за трейлъра !

Тануша  така ме "зарази" със спойлера, пък и след новината веднага хуквам към  ...

Явно ще се заформи отново купон ... между другото това ми е късмета за 2014 година - време за работа почти не ми остава...

Скрит текст:

# 374
 Grinning Ааа.. Ели, не... защото съдя по себе си и не бих разказала филм, без да ме питат.
 Hug Тануша, само точната дата не знам, тя зависи от това, кога ще пуснат филма в Одрин, възнамерявам да бъда там поне два дни...

Общи условия

Активация на акаунт