Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 243

• 39 835
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив

Керем Дерен докладва в туитър как вървят работите по филма.
"Днес са монтирали записите на външнште шумове - гласове и др...."
"С Еrgun Gunduz са приключили с плаката - остава да се сложат надписите..."
"С Тойгар прослушват музиката - преливането и..."

# 376

Керем Дерен докладва в туитър как вървят работите по филма.
"Днес са монтирали записите на външнште шумове - гласове и др...."
"С Еrgun Gunduz са приключили с плаката - остава да се сложат надписите..."
"С Тойгар прослушват музиката - преливането и..."

Благодаря много за информацията, Мариана!   bouquet  bouquet  bouquet

# 377
МАРИЧКЕ, и и за твоя именник!
МОМИЧЕТА, днес всички си имате празник, ами че в цветарските магазини не останаха китки.  Simple Smile 
 Вижте сега какво трябваше да приготвям на МАРИЧКА...
Скрит текст:
Да ти е сладко...

[/b][/color]

# 378

Е, можеха да завършат серията по БТВ както е  в оригинала, ама си я ... резнаха

Мариянка - днес доста ни зарадва с туитите !

Ани-Марияни

# 379
Здравейте ,момичета! Hug
Честито на именниците с пожелание за здраве и късмет!  bouquet

# 380
Grinning Ааа.. Ели, не... защото съдя по себе си и не бих разказала филм, без да ме питат.
 Hug Тануша, само точната дата не знам, тя зависи от това, кога ще пуснат филма в Одрин, възнамерявам да бъда там поне два дни...

АУРЕЛИЯ, ще наберем предварителна информация за филма, ще си я разменим,
 и ако ни е писано  Joy да се срещнем - ще го сторим.  Grinning Heart Eyes

# 381
  • Пловдив

От мен с любов - хубавото ни момче.

# 382

Не знам коя от всичките спрягани кандидаки е тази, но явно е вдъхновила някого. Simple Smile А ние трябва да свикваме...

# 383

Аурелия, Тануша, тогава заявявам най-тържествено, че желая подробен отчет за преживяването. Simple Smile И задължително - преразказ. Поне в най-кратък вариант. На мен лично изобщо не ми пречи предварителното запознаване с филма. Simple Smile И АБО първо по резюметата, прикачени в темата, прегледах, та затова най-напред от средата почнах и него  Joy, което не попречи след това да го гледам хиляда пъти.))))

От мен го имаш подробния отчет.  Simple Smile Няма да ми е за първи път.  Simple Smile Наскоро бях в Одрин и разпитвах "наляво и надясно " Joy за ЕНГИН АКЮРЕК и после разказвах на приятелка за перипетиите си.

# 384

Ах тези серии,чудесен е.

# 385
Тануша ,най-изчерпателна информация за Енгин ще получиш от Аурелия,ако случайно я срещнеш в Одрин и продължиш да питаш за Енгин Joy Joy Joy

# 386
  • Пловдив

Марица това e Özge Özpirinçci - бившата годеница на Енгин Алтан, спрягат я за водеща актриса в „Kara Para Aşk”, в момента приключвала снимки в някакво дизи.

# 387
# 388
Благодаря, Марианка. Още не мога да свикна ни с многото нови лица, ни с многото нови имена. Като започне сериалът, ще се ориентирам и поне имената на героите ще запомня, но преди това...  ooooh!

Аз си поиграх с един полицай под прикритие, но в акция. Wink Е, вярно, използвах Керим, ама като нямаме още подсказка за новата визия на Енгин... Sad

Още един доклад на "мосад" Wink в РФ:

Скрит текст:
Итак вернемся к сериалу. --- да се върнем към сериала
информация попадает вполне реальная . --- информацията, която ми попада изглежда реална
Насколько мне известно, сериал снимают, но уже говорят пробные серии не в январе , а в феврале . Ну посмотрим.... --- доколкото знам, сериалът вече се снима, но вече говорят за пилотни серии през февруари, а не през януари. ще видим...
И вопрос с главной героиней все так же открыт... --- вси още е открит въпроса с главната героиня
А значит снимают кадры без нее. Люди требуют Берен в пару, но режиссеры не согласны, мол это не продлжение Фатмагуль... --- значи снимат без нея. някои искат отново Берен, но режисьорите на са съгласни - това не е продължение на Фатмагюл
Вторая( Тувана) тоже уже отпала, мотивируя что она сильно занята на других съемках. Так это или нет, это их тайны... --- Тувана също отподна, тъй като е много заета в други снимки. токо ли е, или не, това си е тяхна тайна
На сегодня есть три претендентки: -- към днешна дата претендентките са три:
1. Играла главную роль в " менекше и халиль"(это был первый сериал который у меня здесь показывали) -- главната героиня в "Менекше и Халил"
2.играла роль второго плана в "Эзель "( тоже который я видела перед Фатмагуль ). Особенно не красавица, да и как актриса не блещет уж прямо.. -- второстепенната героиня от Езел
3. Играет сейчас тоже далеко не главную роль в "Карадай "( сериал , который я сейчас смотрю по Вива после Фатмагуль) --- второстепенната героиня от Карадаи
Честно больше всех подходит первая, опыта у нее гораздо больше чем у остальных.. Но у третьей большое преимущество , молодость, ей 24 , отец из Германии , мать из Турции и она даже занимала первое место мисс Турции .  - --- Мисля, че най-подходяща е първата, има повече опит от останалите. но и третата има преимущества - младостта и (само 24 г.), баща и е от Германия, майката - от Турция, а тя самата е била избрана за мис Турция.

И вот тебе новая информация . Вроде эта Тувана все же будет играть в этом сериале, но его сестру , а не любимую! --- нова инф. като чели Тувана ще играе, но не любима, а сестра на ЕА/Йомер
Короче дурдомный сериал! --  ама че объркан сериал!

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 19:15 от marytza

# 389

Абсолютно !

Вижте какво ме е вълнувало преди две години ...

Считам го също за найс !

Общи условия

Активация на акаунт